Quattro_Koops Paskelbta Gruodis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 1, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Quattro_Koops 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Turbo_pushka 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Rakinimas,star dejimas protesto metu 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://streamable.com/5vq95l Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lince_Naikintuvas Paskelbta Gruodis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 1, 2024 (redaguota) Protesto metų nemanau, kad galioja toks dalykas, kad jūsų daugiau nei 8 ir mes negalim rakinti, mes privalom sutvardyti protestuotojus kažkaip, jei atimta galimybė rakinti taip kokiais būdais siūlai sutvardyti protestuotojus kurie pažeidinėja taisykles?? + iš manęs gavo įsakymą rakinti visus ir sodinti už pašalini bazėje, bet Terris liepė nerakinti o šaudyti, taigi nematau čia pažeidimo. Nebent Terry's mano kitaip? @Terry_Snow Redaguota Gruodis 1, 2024 nario Stanley_Williams Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Gruodis 1, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 1, 2024 Nesusikalbėjimas įvyko dėl mano kaltės ir taisyklių protesto atveju nebuvimo. Kaltas aš, o ne darbuotojas, tad atmesta. Kitą kartą tokių situacijų nebebus, atsiprašau. Kilnok_Nekilnojes ir Matt_Fusion sureagavo į tai 2 „Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself“ ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai