Vaidis_Kent Paskelbta Gruodis 6, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2024 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Vaidis_Kent 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Gangsteris_gaidys 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free star, viesa ginklo kur? prie boso? noriu video ypac kai buvo susisaudymas 8+++ zmoniu, labai noriu video neiskarpyta pamatyti,ir kur viesa? prie boso ji negalioja tarp kitko 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/VFCKioL Redaguota Gruodis 6, 2024 nario Vaidis_Kent Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gangsteris_Gaidys Paskelbta Gruodis 6, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2024 Niekas nesake kad prie boso apie ka tu? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vaidis_Kent Paskelbta Gruodis 6, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2024 prieš 7 minutes(-čių), Gangsteris_Gaidys rašė: Niekas nesake kad prie boso apie ka tu? pateik irodymus Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gangsteris_Gaidys Paskelbta Gruodis 6, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2024 pateik irodymus kad prie boso Check_Bass ir Vaidis_Kent sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vaidis_Kent Paskelbta Gruodis 6, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2024 prieš 3 minutes(-čių), Gangsteris_Gaidys rašė: pateik irodymus kad prie boso jeigu atsimerktum tai butu ok,bet nu sorry uzuojauta tau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eimis_Mag Paskelbta Gruodis 6, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2024 @Gangsteris_Gaidys įrodymai bus/nebus? svaiguliai du. Discord - eima Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gangsteris_Gaidys Paskelbta Gruodis 6, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2024 Sveikas admin narį @Eimis_Mag gal pradėkim nuo ,,svaiguliai du.'' čia normalu? Čia profesonalu kaip admin komandos nariui taip išsireiškinėti? Apie įrodymus jo last 3 min gameplay yra įrodymai, aš neturiu, jis prisidirbo tegul kapstosi.. Dirbu savo darba tvarka daryti bandau visi šaudo belenkas belenka ir dar aš čia tipo vos nekaltas, užteks nesamoniu bausk uždėk ispėjima man jeigu čia tokia sistema grindžiames ka galiu padaryti, nusivyles aš.. Vaidis_Kent sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eimis_Mag Paskelbta Gruodis 6, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2024 Dėl mano išraiškų nepergyvenk per daugiausiai, ne nachuj pasiunčiau. Užuot čia išsireiškinėjant, kad nusivylei ir, kad super dirbi savo darbą, pradėk nuo policijos taisyklių perskaitymo. Vienas svarbiausiu punktų - įrodymų už įtarimą turėjimas. Žaidėjas Vaidis_Kent išlaisvintas. Discord - eima Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Gruodis 7, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 7, 2024 Įtrauktas į teisėsaugos juodąjį sąrašą. ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai