Jump to content

Peikiu Emanuelis_Caprio

Aivis_Turbo

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Aivis_Turbo
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Emanuelis_Caprio
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Todiel kad juo akivaizduoj mane nuzude ir jis jam dave bauda,kai jam sakau dek star turiu irodymus kad uzpole pradejo saudyti,bande sunaikinti krovini ir i mane saude,pareigunas atsako as neko nemaciau,video viskas puikiai matuosi kad viska jis mate ir buvo ijunges sirenas,bet kadangi ten bus draugas,tai galima pazeidineti taisykles ir draugas dos bauda...
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):  https://streamable.com/l497ba
image.thumb.jpeg.63b04fdff70a0a368673cab5deb40f36.jpeg

43b40b0dfcbaafcc9d0d516b26f34a84.gif

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Sirenos buvo ijungtos ne del sio ivykio, o del saudancio brabuso. Jog i tave saude nemaciau. Suprates jog brabuso nepavysiu apsisukau i miesteli. Tuo momentu vaziaves pro jumis pamaciau jog Heraklis smoge tau smugi ir tave nuzude. Jokio ginklo matyti nebuvo, tad bauda buvo uz nuzudyma 🙂 

Mano pov matosi, jog pats ginkla turejai rankose

Watch Grand Theft Auto V 2024.12.10 - 02.01.50.36 (online-video-cutter.com) | Streamable

Redaguota nario Emanuelis_Caprio
Nuoroda į atsakymą

prieš 22 minutes(-čių), Emanuelis_Caprio rašė:

Sirenos buvo ijungtos ne del sio ivykio, o del saudancio brabuso. Jog i tave saude nemaciau. Suprates jog brabuso nepavysiu apsisukau i miesteli. Tuo momentu vaziaves pro jumis pamaciau jog Heraklis smoge tau smugi ir tave nuzude. Jokio ginklo matyti nebuvo, tad bauda buvo uz nuzudyma 🙂 

Mano pov matosi, jog pats ginkla turejai rankose

Watch Grand Theft Auto V 2024.12.10 - 02.01.50.36 (online-video-cutter.com) | Streamable

O uz civilio uzpolima neturejai staru uzmesti? 😄  su ginklu be ginklo jis uzpole,jai nezinai visu staru uzdejimo priezasciu tai pasigilink arba  /palikti jai nesugebi buti PD komandoj

43b40b0dfcbaafcc9d0d516b26f34a84.gif

Nuoroda į atsakymą

Papeikimas priimtas, darbuotojui skiriamas įspėjimas.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...