Lawrence_Taylor Paskelbta Gruodis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 13, 2024 Informacija ir taisyklės Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Lawrence_Taylor Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: @Mark_Stevenson Papeikimo priežastis: Blogai priimtas papeikimas. Žaidėjas atliko du grubius pažeidimus - tyčinis pasodinimas į kalėjimą vykstant gamyklai (už šį nusižengimą btw net negavo nei įspėjimo) bei šaudymas ligoninėj gamyklos metu (klišom rankom neišėjo pataikyt normaliai) bet jei būtų pataikęs būtų pasodines vieną žaidėją į jailą ligoninėj ir vieną prie gamyklos. Iškėlus help-deską, adminai teigė jog unjailo negausiu bet einant į blistų temą ar pretenzijų, rašė jog galimas pretenzijų rašymas bei blist gavimas, tačiau šiuo atveju rička praperstitrauzai gavo tik įspėjimą už du grubius pažeidimus kai už tai turėtų būt išmestas ir įrašytas į darbų juodąjį sąrašą. Ankstesni skundai-papeikimai rašyti dėl šitų priežasčių žaidėjus įtraukė į juodąjį sąrašą kuriame tuo tarpu buvau ir aš. Pažeidimų įrodymai: https://forum.lmg5.lt/topic/7752-peikiu-rycka_ambalas/#comment-65765 White_Glue, Martinis_Beckham, Peaky_Boy ir 10 kiti(-ų) sureagavo į tai 7 5 1 guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Gruodis 15, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2024 Negaliu sutikti su teiginiais, jog buvo atlikti du grubūs pažeidimai, nes vienu atveju buvo šaudoma į žaidėją LSHP, jo pilnai nenužudant (jei būtų nužudytas ir pasodintas į jail - tada taip, tai būtu grubus pažeidimas), kitu - VDM, kurio irgi grubiu negaliu pavadinti dėl abejotinų aplinkybių. Iš PD perspektyvos jis mato vidurį kelio sustojusį gaujinį kuris pradeda į jį taikytis. Taip pat abejuose papeikimų teiginiuose nėra pridėti įrodymai jog vyksta gamykla ir ji nėra pasibaigusi. Sutinku, kad galėjo būti skiriama griežtesnė bausmė, tačiau šiuo atveju darbo įspėjimo mano manymu irgi pakanka. Žinoma, tikiuosi kad darbo valdžia tokiais atvejais su savo darbuotojai pasikalba ir pateikia pastabas dėl elgesio. Ateityje pasikartojus atvejui dėl Rycka_Ambalas šaudymo LSHP/VDM, imsiuosi jau veiksmų ir aš. Tikiuosi kartotis nereikės, nes pats tikriausiai mato jog savo elgesiu pridaro problemų ir kitiems, šiuo atveju Mark'ui. Kadangi Lawrence į DC man rašė jog pretenzijų PD valdžiai neturi, temą užrakinu. Mark_Stevenson sureagavo į tai 1 ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai