Jezau_Jezau Paskelbta Gruodis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 13, 2024 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Jezau_Jezau 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Cortez_Lukas 3. Priežastis: WH. 4. Vaizdinė medžiaga:https://streamable.com/67zu19 5. Papildomi komentarai: laukiu povo legit playeri Xarim_Vienivartai, Mill_Andreas, Mikhail_Kalashnik ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 3 1 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Gruodis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 13, 2024 (redaguota) sw, netempsiu net laiko va seniukai https://streamable.com/wvy2rk ps ne tu vienas esi bandes sleptis ten :DD Redaguota Gruodis 13, 2024 nario Cortez_Lukas Kuchius_Mode, Biskhi_Apsimyzes, Nigeriai_Esat ir 12 kiti(-ų) sureagavo į tai 3 12 cortezas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rolka_Nepramusinek Paskelbta Gruodis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 13, 2024 atmesta, asmuo neturi nieko irdm: Juodas_Zwer, Zhenka_Storulis, Raja_Doo ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 6 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Gruodis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 13, 2024 prieš 3 minutes(-čių), Rolka_Nepramusinek rašė: atmesta, asmuo neturi nieko irdm: dekui kad uz mane imetei, bet jo neturiu, clean zaidejas dabar :)) Raja_Doo sureagavo į tai 1 cortezas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rolka_Nepramusinek Paskelbta Gruodis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 13, 2024 Ką tik, Cortez_Lukas rašė: dekui kad uz mane imetei, bet jo neturiu, clean zaidejas dabar :)) tai zinau del to ir ginu tave. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jezau_Jezau Paskelbta Gruodis 13, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 13, 2024 cia tipo liuka uztarti nori kad clean zaidzia. levis sake jus ten tarp pusavy dc cytais dalinates Tashke_Zales sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jezau_Jezau Paskelbta Gruodis 13, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 13, 2024 parsipute uz 7.50 kodu ir ahuelinat Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Gruodis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 13, 2024 prasau nefreepostinti nesamoniu po skundu, palikime administracijai taip? cortezas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kilnus_Riteris Paskelbta Gruodis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 13, 2024 nebebazarinkit ufonautai, eiket geriau paziuret podcastu apie kirmina Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jezau_Jezau Paskelbta Gruodis 13, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 13, 2024 tai pateik daugiau medziagos kaip i gamyklos vidu atejei Vistiek veiksmuose reikia filmuot Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jezau_Jezau Paskelbta Gruodis 13, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 13, 2024 Jei Viskas yra filmuoja cortezai tai imesk nuo tos vietos kur krito inesa su leviu prie galiniu duru Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Gruodis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 13, 2024 (redaguota) prieš 11 minutes(-čių), Jezau_Jezau rašė: Jei Viskas yra filmuoja cortezai tai imesk nuo tos vietos kur krito inesa su leviu prie galiniu duru https://streamable.com/m4p3jj Redaguota Gruodis 13, 2024 nario Cortez_Lukas Zygis_Budrys ir Don_Alvarez sureagavo į tai 1 1 cortezas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jezau_Jezau Paskelbta Gruodis 13, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 13, 2024 (redaguota) Pasiziurek susiletines and 0.5x ir nuo 2 sec paziurek kaip begai link laiptu paziurejei kur esu tu seni sustojai ant vietos ir gryzai atgal prie to kampo kur as esu 3 Kartus paziurejei ten Redaguota Gruodis 13, 2024 nario Jezau_Jezau Andrius_Tankas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Gruodis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 13, 2024 Ką tik, Jezau_Jezau rašė: Pasiziurek susiletines and 0.5x ir paziurek kaip begai link laiptu paziurejei kur esu tu seni sustojai ant vietos ir gryzai atgal prie to kampo kur as esu 3 Kartus paziurejei ten seniuk pastoviai ten slepiasi tie musarai ir ka tu man siulai?!?!? cortezas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jezau_Jezau Paskelbta Gruodis 13, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 13, 2024 Nu dar karta paziurek nuo 2 sec iki 9 tu tai visada tikrini per sienas ? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Andrius_Tankas Paskelbta Gruodis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 13, 2024 prieš 5 minutes(-čių), Jezau_Jezau rašė: Pasiziurek susiletines and 0.5x ir nuo 2 sec paziurek kaip begai link laiptu paziurejei kur esu tu seni sustojai ant vietos ir gryzai atgal prie to kampo kur as esu 3 Kartus paziurejei ten Sveikas, uztenka juokauti ir nesamones kliedeti... tiesiog suvarpe ir surado kai samana priaugusia prie zemes ir nuskyne... nieko isvis nesimato irodymuose blogo... Rolka_Nepramusinek sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Gruodis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 13, 2024 prieš 5 minutes(-čių), Jezau_Jezau rašė: Nu dar karta paziurek nuo 2 sec iki 9 tu tai visada tikrini per sienas ? zinai kaip third person veikia? nu krc pagal tave nebegalima i sienas ziuret ir tiek, neberasom gal nesamoniu rimtai tegul suziuri nuostabi lmg komanda ir viskas. Jezau_Jezau sureagavo į tai 1 cortezas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Stephen_Curry Paskelbta Gruodis 13, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 13, 2024 Nieko nenoriu komentuot bet gal kurwa jus nori i lauka iseit o ne pist dm serveryje nolaiferiai jibanuti uzaugit kurwa nuo tu zaidimu vaikuciai Kilnus_Riteris, Sussy_Wussy, Vadim_Kalashnikov ir 5 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 1 2 1 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Gruodis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 14, 2024 @Mark_Stevenson va poviukas seni, dar kazko reiks visados rasykit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! susisieksiu video formatu. Raja_Doo sureagavo į tai 1 cortezas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Gruodis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 14, 2024 Atmesta, nepakanka įrodymų Xarim_Vienivartai, Lukas_Gelinisu, Mikhail_Kalashnik ir 14 kiti(-ų) sureagavo į tai 7 10 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai