Jump to content

Peikiu mechanikų pavaduotoją Sandiego_Simis

And_Miami

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: And_Miami
2. Peikiamo valdžios atstovo Vardas_Pavardė serveryje: @Sandiego_Simis
3. Jūsų kaltinimai: Nepagarbus elgesys su kitais serverio žaidėjais. Rodo blogą pavizdį savo darbuotojams, bei kitiem serverio žaidėjams, taip darbo valdžios atstovas neturėtų elgtis.

Cituoju taisyklę iš darbo valdžios taisyklių: Darbo valdžia privalo elgtis pagarbiai, neįžeidinėti kitų žaidėjų ir stengtis nesikeikti. Darbo valdžia yra darbo su pakvietimu atspindys ir pavyzdys.

4. Vaizdinė medžiaga:

https://streamable.com/ix67ct

https://streamable.com/ew1kzy

https://streamable.com/0uv509

Redaguota nario And_Miami

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

• And_Miami pakeitė pavadinimą į Peikiu mechanikų pavaduotoją Sandiego_Simis

1. ne su darbo apranga buvau o su gaujos

2. tu man ne draugelis kad tureciau su tavim graziai bendraut

3. dainavau dainele kuri visiem yra viešai prieinama ir ji man patiko

4. best papeikim in ohio💀

5 pats to esi nusipelnes pagal savo serverio reputacija kai niekas taves negerbia ir tu man nepatinki, kodel vps tureciau tave gerbt.

6 nerasyk papeikimo kai tau skauda tai gali man pasakyt kad nepatiko tau ta daina.

Redaguota nario Sandiego_Simis

Screenshot_41.png.4511499d52c5c707a5f971d92355bd4f.png

Nuoroda į atsakymą

Tu atstovauji firmos valdžia, tu automatiškai privalai nuo tokiu dalyku susilaikyti, nesvarbu draugelis ne draugelis, su darbine uniforma ar be, Kodėl mes pareigunai kai persirengiame cilivilio drabužius negalime elgtis kaip norime? nes yra šiokios tokios taisyklės, ir tu kaip valdžios atstovas turėtum tai žinoti, ir jų laikytis.

Nuoroda į atsakymą

Dar ir forume kuri yra vieša erdvė elgiesi akiplėšiškai, ir nepagarbiai,tokiose situacijose tiesiog turėtum susilaikyti nuo tokių komentarų tikiuosi direktorių prižiūrėtojas i tai atsižvelgs. Gali daugiau ir nebekomentuoti. GL.

Nuoroda į atsakymą

• po 2 savaičių...

Papeikimas priimtas.  Darbo valdžios atstovas nepriklausomai nuo situacijos kurioje yra visada privalo išlikti pagarbus kitiems. Ir tai nereiškia, kad jei esi su civilio rūbais ar tuo metu nedirbi savo užimamos pavaduotojo pozicijos darbo gali daryti ką nori. Pavaduotojo statusas eina pirmiau visko, kadangi kitų žaidėjų akimis pirmiausia esi Mechanikų pavaduotojas, o ne gaujinis ar paprastas civilis. Pagarbos visiems žaidėjams iš darbo valdžios atstovų neprašau, nes kiekvienas žaidėjas tikrai neįtiks, tačiau tai nereiškia, jog tai tau leidžia iš kitų tyčiotis, įžeidinėti ir pnš, tokias nuomones gali pasilikti sau ir sėdėt uždaryta burna. Pavaduotojas šiam kartui yra įspėtas žodiniu įspėjimu, nepaisant to nenorėčiau, jog tokios situacijos pasikarotu, o tam pasikartojus ar pamačius tolimesnį nepagarbų elgesį bus baudžiamas įspėjimais (nesvarbu ar tai būtu žaidimas, forumas, bendras discord). Laikas nusileisti truputi žemyn.

• Darbo valdžia privalo elgtis pagarbiai, neįžeidinėti kitų žaidėjų ir stengtis nesikeikti. Darbo valdžia yra darbo su pakvietimu atspindys ir pavyzdys.

squash83

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...