Cortez_Lukas Paskelbta Gruodis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 14, 2024 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Cortez_Lukas 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Neptunce_Muhamedovicius 3. Priežastis: wh?!? 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/rkykfv 5. Papildomi komentarai: Lorensis_Zmogedra, Lawrence_Taylor, Juodas_Zwer ir 5 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 1 2 cortezas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lorensis_Zmogedra Paskelbta Gruodis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 14, 2024 https://streamable.com/9uey1n mesk tuuos povus Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rolka_Nepramusinek Paskelbta Gruodis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 14, 2024 zdrw visu pirma noreciau paklausti kodel tu per sienas ziuri i mano kolegas tada i mane vel i mano kolegas ar nebus taip kad bahurelis su esp sedi nes jau ir preitam skunde aiskiai matesi tiesiog cj adminai rate issuko nebaninti ir cj nezinojai kad ten uzlipti eina arba bandei apsimesti ir nusisukai galvojai su silentu atsisukes suplesisi nesigavo sekmes toliau asaroti.. https://streamable.com/kxs939 Nigeriai_Esat, Gendolfas_Velnys, Juodas_Zwer ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 7 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Gruodis 15, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2024 (redaguota) geras info krc, is oro atputei pas mane kai neturejau staru nei sekti nes katik is jailo isejau =DD o del mano ziurejimo i sienas tai tiesiog ziurejau i siena maumeduk tu :DDDDDDDD tai kur man ziuret?? i dangu kad tau neuzkliutu dunduk tu Redaguota Gruodis 15, 2024 nario Cortez_Lukas Lukas_Gelinisu sureagavo į tai 1 cortezas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rolka_Nepramusinek Paskelbta Gruodis 15, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2024 gaudziau toki bailiuka alvareza, bet pabego............. tada isgirdau suvius ir atminiau ziuriu opa!!!!! draugeliai pushina stoga reik pasitikrint ar kazkas ira... pist ir tu cia slepies kaip maumedis. bent tokio pov nekeltum... nepamoina su cytais sedet ir skundus kelt? cia ka bandai irodyt sau, kad nesi cyteris ar kaip???? Don_Alvarez ir Cortez_Lukas sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Prox_Sviceks Paskelbta Gruodis 15, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2024 prieš 17 valandas(-ų), Lorensis_Zmogedra rašė: https://streamable.com/9uey1n mesk tuuos povus sita pova pamirsai ikelt bahuriuk @Rolka_Nepramusinek SViceks Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rolka_Nepramusinek Paskelbta Gruodis 15, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2024 prieš 1 minutę, Prox_Sviceks rašė: sita pova pamirsai ikelt bahuriuk @Rolka_Nepramusinek kita skunda rasyk durneli nefreepostines cia Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Prox_Sviceks Paskelbta Gruodis 15, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2024 prieš 9 minutes(-čių), Rolka_Nepramusinek rašė: kita skunda rasyk durneli nefreepostines cia tu cia manes neizeidinek, kam cia bereikalo rasynet skundu, cia imeti ir fsio SViceks Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rolka_Nepramusinek Paskelbta Gruodis 15, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2024 prieš 21 minutes(-čių), Prox_Sviceks rašė: tu cia manes neizeidinek, kam cia bereikalo rasynet skundu, cia imeti ir fsio kam skundus rasyt tada jei gali paprasyt povo discorde? :DDDDD Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Prox_Sviceks Paskelbta Gruodis 15, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2024 Ką tik, Rolka_Nepramusinek rašė: kam skundus rasyt tada jei gali paprasyt povo discorde? :DDDDD seip rasiau iskart po gamyklos kad dc imestum pova, bet nieko neimetei. SViceks Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rolka_Nepramusinek Paskelbta Gruodis 15, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2024 srr nepamaciau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Gruodis 15, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2024 Atmesta. Žaidėjas pateikė savo POV. Neįžvelgiu jokių neleistinų programų. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai