Jump to content

Žaidimas - Akmuo, Popierius, Žirklės

Pora_Gramu

Ar reikia ?  

24 nariai balsavo

1. 1. Ar reikia ?

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Pora_Gramu
2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas

Siūlau sukurti įdomų ir įtraukiantį žaidimo variantą – alternatyvą tradiciniam „Akmuo, Popierius, Žirklės“ žaidimui, bet su žaidimo monetos prieskoniu. Šis žaidimas suteiktų didesnį šansą laimėti, nes viskas priklausytų nuo žaidėjų pasirinkimų ir interaktyvumo.

Pavyzdžiui, aš ir Max_Tosha galėtume pasiūlyti žaisti šį žaidimą "Vaskiči". Aš siūlau „Akmuo, Popierius, Žirklės“, pasirenkant Popierių. Max_Tosha, gavęs pasiūlymą, galėtų pasirinkti vieną iš šių variantų – „Mesti - Popierius, Šulinys, Žirklės“. Jei jis pasirinktų „Šulinys“, ir aš pasirinkčiau Popierių, laimėčiau 10.000€, nes mano pasirinkimas būtų pranašesnis(Aišku kažkoki procenta kaip ir monetoje pasiliktu serveris).

Jei abu pasirinktume „Žirkles“, sistema rodytų „Lygiosios, abu išmetėt Žirkles“. Tai būtų paprasta, tačiau labai įdomi ir dinamiška sistema, suteikianti galimybę žaidėjams nuspręsti ir išbandyti savo sėkmę bei įgūdžius. Tokiu būdu žaidėjai galėtų ne tik laimėti, bet ir pasidžiaugti neįprastais pasirinkimais bei strategijomis.

3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Toks žaidimas būtų įdomus ir pritrauktų daug žaidėjų, nes jis būtų paprastas, bet kartu reikalaujantis kūrybiškumo ir žaidimo instinkto. Kas galėtų būti smagiau nei rizikuoti su draugais ir priešais, žaidžiant šį paprastą, tačiau intriguojantį žaidimą?

Ką manote apie tokio žaidimo idėją? Ar jis galėtų tapti populiarus tarp žaidėjų?

@Max_Tosha

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...