Pora_Gramu Paskelbta Gruodis 15, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2024 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Pora_Gramu 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Siūlau sukurti įdomų ir įtraukiantį žaidimo variantą – alternatyvą tradiciniam „Akmuo, Popierius, Žirklės“ žaidimui, bet su žaidimo monetos prieskoniu. Šis žaidimas suteiktų didesnį šansą laimėti, nes viskas priklausytų nuo žaidėjų pasirinkimų ir interaktyvumo. Pavyzdžiui, aš ir Max_Tosha galėtume pasiūlyti žaisti šį žaidimą "Vaskiči". Aš siūlau „Akmuo, Popierius, Žirklės“, pasirenkant Popierių. Max_Tosha, gavęs pasiūlymą, galėtų pasirinkti vieną iš šių variantų – „Mesti - Popierius, Šulinys, Žirklės“. Jei jis pasirinktų „Šulinys“, ir aš pasirinkčiau Popierių, laimėčiau 10.000€, nes mano pasirinkimas būtų pranašesnis(Aišku kažkoki procenta kaip ir monetoje pasiliktu serveris). Jei abu pasirinktume „Žirkles“, sistema rodytų „Lygiosios, abu išmetėt Žirkles“. Tai būtų paprasta, tačiau labai įdomi ir dinamiška sistema, suteikianti galimybę žaidėjams nuspręsti ir išbandyti savo sėkmę bei įgūdžius. Tokiu būdu žaidėjai galėtų ne tik laimėti, bet ir pasidžiaugti neįprastais pasirinkimais bei strategijomis. 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Toks žaidimas būtų įdomus ir pritrauktų daug žaidėjų, nes jis būtų paprastas, bet kartu reikalaujantis kūrybiškumo ir žaidimo instinkto. Kas galėtų būti smagiau nei rizikuoti su draugais ir priešais, žaidžiant šį paprastą, tačiau intriguojantį žaidimą? Ką manote apie tokio žaidimo idėją? Ar jis galėtų tapti populiarus tarp žaidėjų? @Max_Tosha Justgirll_Justgirll, Jamalas_Davincis, Arminas_Naparnikas ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dixie_Normous Paskelbta Gruodis 15, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2024 Už,tikrai įdomiau už moneta Pora_Gramu sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Romis_Kelkrastis Paskelbta Gruodis 15, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2024 Už tikrai Pora_Gramu sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arminas_Naparnikas Paskelbta Gruodis 15, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2024 Už, gera idėja ! Pora_Gramu sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sigis_Kanape Paskelbta Gruodis 16, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 16, 2024 Už, monetoje nesiseka gal bent čia pasisektu:D Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Janickas Paskelbta Gruodis 17, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 17, 2024 Topsporta davai i trasa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar