Ernestas_Zuke Paskelbta Gruodis 15, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2024 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernestas_Zuke 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Sirdziu_Edikas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: nes dirbo su nuosavu transoportu sirdziu edikas. o pavaduotoja nes jam liedzia rakinet su nuosavu brabus @Terry_Snow nuo kada gali valdzia gali liesti su brabus dirbti? Ir matosi per laika kad tik mane surakino sirdziu edikas kitas sec pavaduotojas uzdejo man bega 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): taip patyriau nuostoli nes jis su nuosava masina mane surakino dabar man reikia sedeti zonoj, to pasakoja ryt negalesiu ryt po darbo prsijungti i gamikla delto manau turetu buti man ismoketa 500k kompencacija . nes nemanau kad pavaduotojas gali leisti darbuotojiu daryti tokius veiksmus ar cia jums teris leido dirbti su brabus? . 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/MvYz1OJ Redaguota Gruodis 16, 2024 nario Ernestas_Zuke Doncevas_Stonkus, Lince_Naikintuvas ir Sirdziu_Edikas sureagavo į tai 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martin_Swan Paskelbta Gruodis 15, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2024 (redaguota) Turi 14h persitvarkyti temą. Papeikimai pavaduotojams pildomi atskiroje direktorių ir pavaduotojų papeikimų skiltyje. Papeikimas pildomas tik vienam asmeniui. Redaguota Gruodis 15, 2024 nario Martin_Swan Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sirdziu_Edikas Paskelbta Gruodis 16, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 16, 2024 https://streamable.com/0b2fnl labas draugas, ikelk medziaga su garsu, nes aiskiai atsiprasinejau iskarto atrakinau ir turejai i valias laiko ieiti atgal i namus. prasau pateikti medziaga su garsu, nes kol isjunges garsa aukos vietoje esi, pagarbiai Sirdziu 472969599_8953373054699641_7184111148486525964_n.mp4 Komanda X _ Люди - Х (русская версия).mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martin_Swan Paskelbta Gruodis 16, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 16, 2024 Papeikimas priimtas, darbuotojas pripažino savo klaidą ir pripažino, kad netyčia surakino, po to atrakino ir atsiprašė. Darbuotojui skiriamas žodinis įspėjimas, situacija su darbuotoju aptarta, pasikartojus nusižengimams bus skiriami įspėjimai. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai