Jump to content

Peikiu Sirdziu_Edikas

Ernestas_Zuke

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernestas_Zuke
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Sirdziu_Edikas 
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: nes dirbo su nuosavu transoportu sirdziu edikas. o pavaduotoja nes jam liedzia rakinet su nuosavu brabus @Terry_Snow nuo kada gali valdzia gali liesti su brabus dirbti? Ir matosi per laika kad tik mane surakino sirdziu edikas kitas sec pavaduotojas uzdejo man bega 
4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): taip patyriau nuostoli nes jis su nuosava masina mane surakino dabar man reikia sedeti zonoj, to pasakoja ryt negalesiu ryt po darbo prsijungti i gamikla delto manau turetu buti man ismoketa 500k kompencacija . nes nemanau kad pavaduotojas gali leisti darbuotojiu daryti tokius veiksmus ar cia jums teris leido dirbti su brabus? . 
5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://imgur.com/a/MvYz1OJ

Redaguota nario Ernestas_Zuke
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Turi 14h persitvarkyti temą. Papeikimai pavaduotojams pildomi atskiroje direktorių ir pavaduotojų papeikimų skiltyje. Papeikimas pildomas tik vienam asmeniui.

Redaguota nario Martin_Swan

Nuoroda į atsakymą

https://streamable.com/0b2fnl
labas draugas, ikelk medziaga su garsu, nes aiskiai atsiprasinejau iskarto atrakinau ir turejai i valias laiko ieiti atgal i namus.
prasau pateikti medziaga su garsu, nes kol isjunges garsa aukos vietoje esi, ❤️ 

pagarbiai Sirdziu ❤️

Nuoroda į atsakymą

Papeikimas priimtas, darbuotojas pripažino savo klaidą ir pripažino, kad netyčia surakino, po to atrakino ir atsiprašė. Darbuotojui skiriamas žodinis įspėjimas, situacija su darbuotoju aptarta, pasikartojus nusižengimams bus skiriami įspėjimai.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...