Lince_Naikintuvas Paskelbta Gruodis 17, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 17, 2024 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Stanley_Williams 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Dangis_Nepramusinek @Dangis_Pramusk 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Gamyklos pabaigoje uždėjo bėga, kad po gamyklos negalėčiau nusiteleportuoti į garažą(darbo koamandų abuse'as). 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): Ne. 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/hqqf2j Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dangis_Pramusk Paskelbta Gruodis 17, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 17, 2024 DC kažkas sake, kad naudoji vtm, tad, užmeciau, kad nenaudotai. kokios problemos? buvo nuiimta po gamyklos Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lince_Naikintuvas Paskelbta Gruodis 17, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 17, 2024 Pateik įrodymus, kad buvo nuimta, nes ir po gamyklos buvau su bega. :) Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dangis_Pramusk Paskelbta Gruodis 17, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 17, 2024 prieš 45 minutes(-čių), Stanley_Williams rašė: Pateik įrodymus, kad buvo nuimta, nes ir po gamyklos buvau su bega. O tai kur tie įrodymai, kad buvai? tavo žodis prieš mano, tu mane peiki, tai mesk įrodymus ir viskas Gianni_Blanco ir Raja_Doo sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mark_Stevenson Paskelbta Gruodis 17, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 17, 2024 Papeikimas PRIIMTAS. Darbuotojas baudžiamas vienu įspėjimu už netinkama /bega dėjimą. Policijos Departamento Pavaduotojas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai