Lawrence_Taylor Paskelbta Gruodis 19, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 19, 2024 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Lawrence_Taylor 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Gangsteris_Gaidys 3. Priežastis: cheatai, su specialu per sekunde suede (2 kulkas pataike sirdziu edikas, visa kita jis). 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/ykih4i 5. Papildomi komentarai: povo prašiau, dmg matosi vaizdo įrašo viduryje, save pov gale. Naikintuwas_Laiswej, From_Pakistan ir Elk_Dark sureagavo į tai 2 1 guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gangsteris_Gaidys Paskelbta Gruodis 19, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 19, 2024 (redaguota) Neturiu pov, tavo medžiagoje matosi dmg jog pataikė širdžių mažiausiai 3-4 kulkas kitas aš, sustabdyk video ir pažiūrėk atidžiau dmg lentele dviese sulazerinom tave dėl to greit ir mirei. Pridedu savo 4 paskutinių gamyklų rezultatą atsižvelk į tai kas aš per žaidėjas, vos ginklą rankuose nulaikau, visada dugne sedziu padarau 0-3 kilus vidutiniškai apie ka mes šnekam, atsiprašau kad pražioplinau ir nemačiau jog prašai to pov, turbūt kai nieko nenušaunu tai ir nesitikiu, kad kas paprašys, nepasikartos, jaučiuosi tapes geresnis po šio papeikimo, dėkui. Nebepliaukim dėl nesamonių maldauju. https://imgur.com/a/tKss0dT Redaguota Gruodis 19, 2024 nario Gangsteris_Gaidys Martinis_Beckham ir Rokas_Janickas sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Gruodis 19, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 19, 2024 prieš 3 minutes(-čių), Gangsteris_Gaidys rašė: Neturiu pov, tavo medžiagoje matosi dmg jog pataikė širdžių mažiausiai 3-4 kulkas kitas aš, sustabdyk video ir pažiūrėk atidžiau dmg lentele dviese sulazerinom tave dėl to greit ir mirei. 3 kulkas pataike jis, pasiziurek videka susiletines kai /dmg rodau, visas dmg praktiskai is taves, edikas pataike jau gale, kai praktiskai mires buvau, o tu visas hp sudrozei guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gangsteris_Gaidys Paskelbta Gruodis 19, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 19, 2024 prieš 7 minutes(-čių), Lawrence_Taylor rašė: 3 kulkas pataike jis, pasiziurek videka susiletines kai /dmg rodau, visas dmg praktiskai is taves, edikas pataike jau gale, kai praktiskai mires buvau, o tu visas hp sudrozei Sakei dvi kulkas dabar tris, nemažas skirtumas tarp tavo papeikimo ir šios citatos 33 damage. Okey jeigu jau jis tris pataikė man bereikia pataikyti dar kelias ir krenti, nežinau ka čia bandom aiškintis.. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luksis_Flux Paskelbta Gruodis 20, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 20, 2024 Atmesta, tačiau ateityje kai tavęs prašo pasistenk išsaugot savo POV kad nekiltų nesusipratimų @Gangsteris_Gaidys Lawrence_Taylor sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai