Jump to content

Peikiu Gangsteris_Gaidys

Lawrence_Taylor

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Lawrence_Taylor
2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Gangsteris_Gaidys
3. Priežastis: cheatai, su specialu per sekunde suede (2 kulkas pataike sirdziu edikas, visa kita jis).
4. Vaizdinė medžiagahttps://streamable.com/ykih4i
5. Papildomi komentarai: povo prašiau, dmg matosi vaizdo įrašo viduryje, save pov gale.

💘

image.png.c7dd748d0083dc25db4933b38f5be11e.png
guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Neturiu pov, tavo medžiagoje matosi dmg jog pataikė širdžių mažiausiai 3-4 kulkas kitas aš, sustabdyk video ir pažiūrėk atidžiau dmg lentele dviese sulazerinom tave dėl to greit ir mirei. 

Pridedu savo 4 paskutinių gamyklų rezultatą atsižvelk į tai kas aš per žaidėjas, vos ginklą rankuose nulaikau, visada dugne sedziu padarau 0-3 kilus vidutiniškai apie ka mes šnekam, atsiprašau kad pražioplinau ir nemačiau jog prašai to pov, turbūt kai nieko nenušaunu tai ir nesitikiu, kad kas paprašys, nepasikartos, jaučiuosi tapes geresnis po šio papeikimo, dėkui. Nebepliaukim dėl nesamonių maldauju.

https://imgur.com/a/tKss0dT

Redaguota nario Gangsteris_Gaidys
Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Gangsteris_Gaidys rašė:

Neturiu pov, tavo medžiagoje matosi dmg jog pataikė širdžių mažiausiai 3-4 kulkas kitas aš, sustabdyk video ir pažiūrėk atidžiau dmg lentele dviese sulazerinom tave dėl to greit ir mirei.

3 kulkas pataike jis, pasiziurek videka susiletines kai /dmg rodau, visas dmg praktiskai is taves, edikas pataike jau gale, kai praktiskai mires buvau, o tu visas hp sudrozei 💀

💘

image.png.c7dd748d0083dc25db4933b38f5be11e.png
guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings

Nuoroda į atsakymą

prieš 7 minutes(-čių), Lawrence_Taylor rašė:

3 kulkas pataike jis, pasiziurek videka susiletines kai /dmg rodau, visas dmg praktiskai is taves, edikas pataike jau gale, kai praktiskai mires buvau, o tu visas hp sudrozei 💀

Sakei dvi kulkas dabar tris, nemažas skirtumas tarp tavo papeikimo ir šios citatos 33 damage. Okey jeigu jau jis tris pataikė man bereikia pataikyti dar kelias ir krenti, nežinau ka čia bandom aiškintis..

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...