Jack_Froxes Paskelbta Gruodis 21, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 21, 2024 Reikalavimai ir įsirašymas: 1. Svarbiausia turėkit GTA 5 ant Epic games arba Steam, jei žaidžia per patį Rockstar launcherį tada modai neveiks. 2. Tiesiog įsikelkite ZIP faile esančius aplankalus į savo GTA 5 dlcpacks folderį kurį galite rasti nuėję į steamapps>common>Grand Theft Auto V>update>x64>dlcpacks. Papildoma informacija: 1. Šios uniformos yra tik ant vyriškų veikėjų. Moteriški išlieka vanilliniai 2. Uniformų netvarkiau kurį laiką, jei radot problemų galit patys susitvarkyti, nes aš tuo neužsiimsiu. 3. Kaip skinai atrodo matosi paraše. https://drive.google.com/file/d/1umJ-AWSrCu4GXfgivOOPfRcqqSvHVIAf/view?usp=sharing Check_Bass, Kuchius_Mode, Raja_Doo ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Gruodis 21, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 21, 2024 Ačiū kad pasidalinai reikės išbandyti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mark_Stevenson Paskelbta Gruodis 21, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 21, 2024 Labai geri skinai, kaip pats pirmas išbandęs tuos skinsu žymiai geresni atrodo nei kiti. AČIŪ Policijos Departamento Pavaduotojas "LmgBET" Lažybos Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Gruodis 21, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 21, 2024 (redaguota) Smagu, kad daliniesi, bus panaudota, ačiū Redaguota Gruodis 21, 2024 nario Raja_Doo Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Don_Alvarez Paskelbta Gruodis 21, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 21, 2024 cia sitie skinai ? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jack_Froxes Paskelbta Gruodis 21, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 21, 2024 prieš 1 minutę, Don_Alvarez rašė: cia sitie skinai ? Tie patys Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar