Jump to content

Peikiu Mark_Stevenson

Rekomenduoti pranešimai

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernis_Kesas
  • Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: Mark_Stevenson
  • Papeikimo priežastis: Free star. Už civilio užpuolimas, Vieša ginklu demonstracija, KET Pažeidimai.
    Mano nuožiura šis pavaduotojas atėmė ginklus ne už ką 🙂
    Pradėsiu nuo civilio užpuolimo, tai važiavau su dviračiu nuo mediku, ir pradėjo mane šaudyti Sha_Dow. Jau beveik miriau ir dvirati man sugadino nebevažiavo ir pradėjau naudoti ginklą saviginai, neesu nei karto naudojas ginklo prieš kitus šeip sau.

„Civilio užpuolimas“ [15 įtarimo]  Taikoma, kai yra užpuolamas bet kokia forma civilis.
    Atkreipkite dėmesį, kad skyrus šį įtarimą Policininkas gali konfiskuoti turimus ginklus, išskyrus, kai civilis ginklus naudojo savigynai.
    image.thumb.png.9ea91f918ae1a3d14f2d94804c10c1ae.pngimage.thumb.png.72309d35fabf66cc0eadcfe878279046.png

„Vieša ginklų demonstracija“ [8 įtarimo]

• Taikoma, kai ginklai (tiek šaltieji, tiek šaunamieji) demonstruojami miesteliuose.
  • Taikoma, kai skiriamas įtarimas už „Civilio užpuolimas“ ir (ar) „Pareigūno užpuolimas“.
  • Netaikoma, jeigu atitinkamas ginklas yra naudojamas darbe pagal paskirtį (pavyzdžiui, Medkirčiai).
  • Atkreipkite dėmesį, kad skyrus šį įtarimą Policininkas gali konfiskuoti turimus ginklus.
  • Vieša vieta - visiems žaidėjams lengvai prieinama vieta, įskaitant ir LS, ir žvejybas.
  • Nevieša vieta - gamyklos, sandėliai, interjerai, NPC bosų lokacijos ir kt.

- Manau jog viešai ginklu nedemostravau o naudojausi saviginai 🙂 kadangi mane šaudė.

/bega statusas uždedamas žaidėjams, kurie stabdomi policininko nesustoja. Norint uždėti /bega, privaloma turėti įrodymus jog žaidėjas tyčia nesustojo (naudoti „+“, švyturėlius, akivaizdžiai parodyti gaudomam asmeniui jog yra gaudomas (pvz. atsitrenkti į stabdomo asmens mašiną su įjungtais švyturėliais).

- nelabai mačiau jog mane gaudytu prieš tai ar tyčia bėgčiau

„KET pažeidimai“ [20 įtarimo]

• Taikoma, kai nesilaikoma Kelių Eismo Taisyklių (KET), pavyzdžiui, trankomi žaidėjai, stulpai, važiuojama priešpriešine kelio juosta, per geležinkelio bėgius.
  • Netaikoma, kai nėra sustojama prie raudono šviesoforo signalo, viršijamas greitis ar pan.

Nemačiau jog pažeidinėčiau KET ar su krosu per kalnus važinėti negalima? Jei ne kam jie skirti ? GOOGLE?

Naudojant bet kurias darbo komandas, turėti tam pagrindą ir vaizdinius įrodymus - prašau įrodyti 🙂

• Pažeidimų įrodymai:  Viskas viršuje 
    P.S bus papildoma dabar keliasi video su visa medžiaga kiek turiu 🙂

Redaguota nario Ernis_Kesas

download.jpg

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Vieša / Civilio užpuolimas - https://streamable.com/1f5ovj
/bega - https://streamable.com/03iqwo
Kelių eismo pažeidimai (Kirsta ištisinė, nuvažiavimas nuo kelio tam neskirtuose vietuose, važiavimas priešpriesa, ne savo kelio puse) - https://streamable.com/grrrgu
Jeigu turi nusiskundimų apie kitus civilius visada lauksim šitoje skiltyje - https://prnt.sc/gN5t7-Ihyyr0

Policijos Departamento Pavaduotojas

image.png.4b4b7363f2b54cdc380c4084c54ed1b7.png

Nuoroda į atsakymą

Viskas aišku, pažiurėjas kitu kampu matau šiuos nusižengimus , reiks man isijungti kita karta man garsą žaidžiant :), nes kad gaudei net nemačiau, nes be garso.
Bet vis dėl to nesutikčiau dėl civilio užpuolimas, dėl to jog yra serveri tokios kaip DMG lentelės, vaizdo medžiaga kuri rodo jog nušoviau asmenį, kaip dėdė policininkas o ypač pavaduotojas galėtum pasižiurėti dmg lentele kai sakiau pažiurėk dmg lentele, aš gyniausi, ir dabar buvo atimti vertingi ginklai. 😞
Galiu pabandyti šiek tiek įrodyti.
Tavo vaizdo medžiagoje matosi jog nušoviau civilį  16:04:26
Mano /dmg matosi jog asmuo naudojo prieš mane ginklą daug ankščiau.

download.jpg

Nuoroda į atsakymą

prieš 8 minutes(-čių), Ernis_Kesas rašė:

Viskas aišku, pažiurėjas kitu kampu matau šiuos nusižengimus , reiks man isijungti kita karta man garsą žaidžiant :), nes kad gaudei net nemačiau, nes be garso.
Bet vis dėl to nesutikčiau dėl civilio užpuolimas, dėl to jog yra serveri tokios kaip DMG lentelės, vaizdo medžiaga kuri rodo jog nušoviau asmenį, kaip dėdė policininkas o ypač pavaduotojas galėtum pasižiurėti dmg lentele kai sakiau pažiurėk dmg lentele, aš gyniausi, ir dabar buvo atimti vertingi ginklai. 😞
Galiu pabandyti šiek tiek įrodyti.
Tavo vaizdo medžiagoje matosi jog nušoviau civilį  16:04:26
Mano /dmg matosi jog asmuo naudojo prieš mane ginklą daug ankščiau.

Mes vadovaujames ne /dmg lentele o tai ką matome ir užfiksuojama įrodymuose, jeigu turi vaizdinius įrodymus, kad būtent Sha_Dow tave užpuolė su vaizdineis įrodymais pateik pareiškima discord, ir butinai nubausime asmenį.

Policijos Departamento Pavaduotojas

image.png.4b4b7363f2b54cdc380c4084c54ed1b7.png

Nuoroda į atsakymą

Erni, tikėjausi sugalvosi kažką įdomesnio. Nuvylei.

Atmesta.

Ateitį už bereikšmius papeikimus ir kitų laiko negerbimą pasilieku teisę skirti nuobaudų. Išsiaiškinkit pirma tarpusavyje, tada lyskit į papeikimų skiltį. 

AnnouncementTrailer_GIF_5sec_616x296.gif?t=1718878223

image.png?ex=676a8f4a&is=67693dca&hm=e3a3c917286419cea35c43d9fa44cd20b431097e9650c84b15f25fcc5adf2a51&=

Discord's Branding Guidelines ridas.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...