Raja_Doo Paskelbta Gruodis 23, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 23, 2024 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Raja_Doo 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Rafaelis_Kirminas 3. Priežastis: Čytinimas 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/5clyxd 5. Papildomi komentarai: - Robke_Gang, Rafaelis_Kirminas ir From_Pakistan sureagavo į tai 3 Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Gruodis 23, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 23, 2024 https://streamable.com/sar37i From_Pakistan, Mark_Stevenson, Gianni_Blanco ir 5 kiti(-ų) sureagavo į tai 3 3 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Gruodis 23, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 23, 2024 prieš 11 minutes(-čių), Rafaelis_Kirminas rašė: https://streamable.com/sar37i nu jus baisus protinguoliai su tuo aimbot saudyt taigi aiskiai matosi kai lokina tas taikinukas - 14 sek. martini tik saudyt pradedi visada taikinukas ant krutines, tik nusoviai martini dar kaires peles neatleides jau taikinukas nusoko iskart salia zmogeliuko aisku lock, su manim irgi tas pats, visad taikinukas patos kai saudyt pradedi ant krutines usoka kol saudai visa laika nepabega nuo targeto. Rafaelis_Kirminas sureagavo į tai 1 Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eivanas_Kapeika Paskelbta Gruodis 23, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 23, 2024 prieš 1 minutę, Raja_Doo rašė: nu jus baisus protinguoliai su tuo aimbot saudyt taigi aiskiai matosi kai lokina tas taikinukas - 14 sek. martini tik saudyt pradedi visada taikinukas ant krutines, tik nusoviai martini dar kaires peles neatleides jau taikinukas nusoko iskart salia zmogeliuko aisku lock, su manim irgi tas pats, visad taikinukas patos kai saudyt pradedi ant krutines usoka kol saudai visa laika nepabega nuo targeto. Nueik i youtube ir paziek kaip atrodo zmogus kur cheatin nes tu cia pievas rasai Untitled video - Made with Clipchamp (2).mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Gruodis 23, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 23, 2024 prieš 1 minutę, Raja_Doo rašė: nu jus baisus protinguoliai su tuo aimbot saudyt taigi aiskiai matosi kai lokina tas taikinukas - 14 sek. martini tik saudyt pradedi visada taikinukas ant krutines, tik nusoviai martini dar kaires peles neatleides jau taikinukas nusoko iskart salia zmogeliuko aisku lock, su manim irgi tas pats, visad taikinukas patos kai saudyt pradedi ant krutines usoka kol saudai visa laika nepabega nuo targeto. Eik misraines suvalgyk kokios, nes turbut ant tuscio skrandzio esi tai nusisneki biski. Nelysiu i jokius as cia gincus su jumi nes tolko tikrai nera. @Tashke_Zalespakomentuok kazka irgi musu serverio anti cheat. Peace, palieku administratoriam spresti kokius cia aim lockus jus matote. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Gruodis 23, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 23, 2024 nelabai seniuk yra ka ziuret man kai viskas ir taip aisku, jeigu tau reikia padeliot tai pats isijunk tuos videkus ir pasiziurek kaip tas aimbot veikia, tik nusovei mirtini kaires peles nealteidi taikinukas nuo targeto nusoko o toliau drozi su tuo pamoinu aimu laisvas nebus komentaru tegul raso saintas truksta irodymu nebestebina jau Rafaelis_Kirminas sureagavo į tai 1 Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Pingvinas_Angry Paskelbta Gruodis 23, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 23, 2024 kirminuk kirmineli gryzai prie senu iprociu matau, aimas aikivaizdus (90% suviu i krutine) ir administracija tikrai atsizvelgs, kad tai nebus pirmas banas. Tad siulau nesvaistyt laiko cia diskutuojant su jo draugeliais. Rafaelis_Kirminas ir Morn_Saenz sureagavo į tai 1 1 BOYNA GALAVA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tashke_Zales Paskelbta Gruodis 24, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 24, 2024 prieš 9 valandas(-ų), Rafaelis_Kirminas rašė: Eik misraines suvalgyk kokios, nes turbut ant tuscio skrandzio esi tai nusisneki biski. Nelysiu i jokius as cia gincus su jumi nes tolko tikrai nera. @Tashke_Zalespakomentuok kazka irgi musu serverio anti cheat. Peace, palieku administratoriam spresti kokius cia aim lockus jus matote. Nesimato cytu, nepakanka irodymu. @Raja_Doo Jei turi dar itarimu, bandyk dar pildyti skundu su kitais irodymais, atsizvelgsime. Rafaelis_Kirminas ir Gendolfas_Velnys sureagavo į tai 2 Ghetto Block Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang // Rolling 30's Outlaw Bloods Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gendolfas_Velnys Paskelbta Gruodis 24, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 24, 2024 prieš 11 valandas(-ų), Tashke_Zales rašė: Nesimato cytu, nepakanka irodymu. @Raja_Doo Jei turi dar itarimu, bandyk dar pildyti skundu su kitais irodymais, atsizvelgsime. Kas esi kas siunte? 471732287_9283495881671224_8889653795891267169_n.mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Gruodis 24, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 24, 2024 Atmesta, nepakanka įrodymų Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai