Jump to content

Peikiu Rafaelis_Kirminas

Raja_Doo

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Raja_Doo
2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Rafaelis_Kirminas
3. Priežastis: Čytinimas
4. Vaizdinė medžiagahttps://streamable.com/5clyxd
5. Papildomi komentarai: -

Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos

OPA.webp.c7864742a192dd6b412158516676cf94.webp

Man down man down

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 11 minutes(-čių), Rafaelis_Kirminas rašė:

nu jus baisus protinguoliai su tuo aimbot saudyt 😄 taigi aiskiai matosi kai lokina tas taikinukas - 14 sek. martini tik saudyt pradedi visada taikinukas ant krutines, tik nusoviai martini dar kaires peles neatleides jau taikinukas nusoko iskart salia zmogeliuko 😄 aisku lock, su manim irgi tas pats, visad taikinukas patos kai saudyt pradedi ant krutines usoka kol saudai visa laika nepabega nuo targeto.

Man down man down

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Raja_Doo rašė:

nu jus baisus protinguoliai su tuo aimbot saudyt 😄 taigi aiskiai matosi kai lokina tas taikinukas - 14 sek. martini tik saudyt pradedi visada taikinukas ant krutines, tik nusoviai martini dar kaires peles neatleides jau taikinukas nusoko iskart salia zmogeliuko 😄 aisku lock, su manim irgi tas pats, visad taikinukas patos kai saudyt pradedi ant krutines usoka kol saudai visa laika nepabega nuo targeto.

Nueik i youtube ir paziek kaip atrodo zmogus kur cheatin nes tu cia pievas rasai

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Raja_Doo rašė:

Eik misraines suvalgyk kokios, nes turbut ant tuscio skrandzio esi tai nusisneki biski. Nelysiu i jokius as cia gincus su jumi nes tolko tikrai nera. @Tashke_Zalespakomentuok kazka irgi musu serverio anti cheat. 
Peace, palieku administratoriam spresti kokius cia aim lockus jus matote. 

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą

nelabai seniuk yra ka ziuret man kai viskas ir taip aisku, jeigu tau reikia padeliot tai pats isijunk tuos videkus ir pasiziurek kaip tas aimbot veikia, tik nusovei mirtini kaires peles nealteidi taikinukas nuo targeto nusoko o toliau drozi su tuo pamoinu aimu 😄 laisvas nebus komentaru tegul raso saintas truksta irodymu nebestebina jau

Man down man down

Nuoroda į atsakymą

kirminuk kirmineli gryzai prie senu iprociu matau, aimas aikivaizdus (90% suviu i krutine) ir administracija tikrai atsizvelgs, kad tai nebus pirmas banas. Tad siulau nesvaistyt laiko cia diskutuojant su jo draugeliais.

BOYNA GALAVA
image.png.b3c0adf80672d516d0f1e2f8d70e0511.png.4c37e9c32a7a2a68934b8c2f10802054.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 9 valandas(-ų), Rafaelis_Kirminas rašė:

Eik misraines suvalgyk kokios, nes turbut ant tuscio skrandzio esi tai nusisneki biski. Nelysiu i jokius as cia gincus su jumi nes tolko tikrai nera. @Tashke_Zalespakomentuok kazka irgi musu serverio anti cheat. 
Peace, palieku administratoriam spresti kokius cia aim lockus jus matote. 

Nesimato cytu, nepakanka irodymu. @Raja_Doo Jei turi dar itarimu, bandyk dar pildyti skundu su kitais irodymais, atsizvelgsime.

image.thumb.png.41450238fd2200189f8de356d71971b6.png

Ghetto Block Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang // Rolling 30's Outlaw Bloods

Nuoroda į atsakymą

prieš 11 valandas(-ų), Tashke_Zales rašė:

Nesimato cytu, nepakanka irodymu. @Raja_Doo Jei turi dar itarimu, bandyk dar pildyti skundu su kitais irodymais, atsizvelgsime.

Kas esi kas siunte?

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...