Jake_Willson Paskelbta Gruodis 24, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 24, 2024 (redaguota) Informacija ir taisyklės Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jake_Willson Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: Fūristu Pavaduotojas @Rokas_Janickas Papeikimo priežastis: Neadekvatus elgesys, kito pavaduotojo ižeidinėjimai, menkinimas darbuotoju akyse, Kaip jau žinome dabartinis Mechaniku firmos Direktorius gavo įspėjimą už tai kad įžeidė darbuotoją, manau šita persona verta didesnės nuobaudos dėl įžeidinėjimu racijoje, kitam pavaduotojui, ir trypdamas ir menkindamas jo vardą prieš darbuotojus. Pažeidimų įrodymai: >>Įžeidinėjimai<< >>Mechaniku Direktoriaus įspėjimas<< Dar keletas nuotraukų iš jo bendravimų dc platformoje: Mano žiniomis Aivis_Turbo išmetas už įžeidinėjimsu DC žinutesė >>Dc įrodymai<< >>DC nr.2<< Redaguota Gruodis 24, 2024 nario Jake_Willson Pridetas tag'as Tomox_Csgo, Martinis_Beckham, Rokas_Janickas ir 9 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 1 2 7 Gerumu reikia tikėti, bet ne jo tikėtis! Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Janickas Paskelbta Gruodis 24, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 24, 2024 Adekvatus mano bendravimas, kadangi visi puolat mane, as turiu atsiginti Aivis_Turbo išmetimo priežastys: https://imgur.com/a/aK0eSxF Grąžių ir jaukių švenčių Tokyo_Drift sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jake_Willson Paskelbta Gruodis 24, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 24, 2024 prieš 6 minutes(-čių), Rokas_Janickas rašė: Adekvatus mano bendravimas, kadangi visi puolat mane, as turiu atsiginti Aivis_Turbo išmetimo priežastys: https://imgur.com/a/aK0eSxF Grąžių ir jaukių švenčių Kalba eina apie savo kolegos ižeidinėjimą, t.y Kito pavaduotojo įžeidinėjimą prie darbutoju racijoje. Gerumu reikia tikėti, bet ne jo tikėtis! Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jake_Willson Paskelbta Gruodis 24, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 24, 2024 Papildoma: Įspėjimu deliojimas be priežasties. Darbo informacija nenurodoma kad nerodoma kad būtų negalimą rašyti papeikimo kolegai/pavaduotojui/direktoriui. Mano manymu turėtu pirmiausia gerb.Pavaduotojas susitvarkyti darbo informacija, norėdamas skirti tokias nuobaudas. >>Įrodymai<< Gerumu reikia tikėti, bet ne jo tikėtis! Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Janickas Paskelbta Gruodis 24, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 24, 2024 (redaguota) prieš 24 minutes(-čių), Jake_Willson rašė: Papildoma: Įspėjimu deliojimas be priežasties. Darbo informacija nenurodoma kad nerodoma kad būtų negalimą rašyti papeikimo kolegai/pavaduotojui/direktoriui. Mano manymu turėtu pirmiausia gerb.Pavaduotojas susitvarkyti darbo informacija, norėdamas skirti tokias nuobaudas. >>Įrodymai<< Priežastis kodėl buvai pašalintas iš pareigų: Rokas_Vaidotas įspejimu priežastis: https://imgur.com/a/bLgiXuQ Redaguota Gruodis 24, 2024 nario Rokas_Janickas Tokyo_Drift sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jake_Willson Paskelbta Gruodis 24, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 24, 2024 prieš 10 minutes(-čių), Rokas_Janickas rašė: Priežastis kodėl buvai pašalintas iš pareigų: Galima pakalbėti apie šitą tavo mobinga: >>Mobingas<< Rokas_Janickas sureagavo į tai 1 Gerumu reikia tikėti, bet ne jo tikėtis! Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Janickas Paskelbta Gruodis 24, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 24, 2024 prieš 17 minutes(-čių), Jake_Willson rašė: Viskas adekvatu, sulaukiau klausimu, atsakiau kaip ji ir norėjo Be jokių įžeidinėjimu ir keiksmažodžiu, grąžių švenčių Tokyo_Drift sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Gruodis 25, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 25, 2024 Eidamas savo pareigas pavaduotojas neturėtų įžeidinėti savo darbuotojų ar kolegų (kito pavaduotojo). Darbuotojų išsišokimams pavaduotojas turi teisę juos įspėti, išmesti ar taikyti kitas nuobaudas, o ne būti to paties lygio. Direktoriui atsistatydinus pavaduotojas neturėtų panaikinti pagrindinio fūristų discord kanalo jį ištrindamas. Pareigų asmuo neteko atsistatydinus direktoriui, o už savo poelgį yra įrašomas į valdžios juodąjį sąrašą. Tomox_Csgo, Jake_Willson, Rokas_Janickas ir 1 kitas sureagavo į tai 1 1 1 1 ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai