Jump to content

Peiku Fūristu pavaduotoja Rokas_Janickas

Rekomenduoti pranešimai

Informacija ir taisyklės

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jake_Willson
  2. Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: Fūristu Pavaduotojas @Rokas_Janickas
  3. Papeikimo priežastis: Neadekvatus elgesys, kito pavaduotojo ižeidinėjimai, menkinimas darbuotoju akyse, Kaip jau žinome dabartinis Mechaniku firmos Direktorius gavo įspėjimą už tai kad įžeidė darbuotoją, manau šita persona verta didesnės nuobaudos dėl įžeidinėjimu racijoje, kitam pavaduotojui, ir trypdamas ir menkindamas jo vardą prieš darbuotojus.
  4. Pažeidimų įrodymai:
    >>Įžeidinėjimai<<
    >>Mechaniku Direktoriaus įspėjimas<<

Dar keletas nuotraukų iš jo bendravimų dc platformoje:
    Mano žiniomis Aivis_Turbo išmetas už įžeidinėjimsu DC žinutesė

>>Dc įrodymai<<   

>>DC nr.2<<
Redaguota nario Jake_Willson
Pridetas tag'as

Gerumu reikia tikėti, bet ne jo tikėtis!

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 6 minutes(-čių), Rokas_Janickas rašė:

Adekvatus mano bendravimas, kadangi visi puolat mane, as turiu atsiginti 😀 

Aivis_Turbo išmetimo priežastys: https://imgur.com/a/aK0eSxF

Grąžių ir jaukių švenčių 😀

Kalba eina apie savo kolegos ižeidinėjimą, t.y Kito pavaduotojo įžeidinėjimą prie darbutoju racijoje.

Nuoroda į atsakymą

Papildoma:

Įspėjimu deliojimas be priežasties. Darbo informacija nenurodoma kad nerodoma kad būtų negalimą rašyti papeikimo kolegai/pavaduotojui/direktoriui.
Mano manymu turėtu pirmiausia gerb.Pavaduotojas susitvarkyti darbo informacija, norėdamas skirti tokias nuobaudas.

>>Įrodymai<<

Nuoroda į atsakymą

prieš 24 minutes(-čių), Jake_Willson rašė:

Papildoma:

Įspėjimu deliojimas be priežasties. Darbo informacija nenurodoma kad nerodoma kad būtų negalimą rašyti papeikimo kolegai/pavaduotojui/direktoriui.
Mano manymu turėtu pirmiausia gerb.Pavaduotojas susitvarkyti darbo informacija, norėdamas skirti tokias nuobaudas.

>>Įrodymai<<

Priežastis kodėl buvai pašalintas iš pareigų: 

Rokas_Vaidotas įspejimu priežastis: https://imgur.com/a/bLgiXuQ

Redaguota nario Rokas_Janickas

IMG_1240.jpeg

Nuoroda į atsakymą

Eidamas savo pareigas pavaduotojas neturėtų įžeidinėti savo darbuotojų ar kolegų (kito pavaduotojo). Darbuotojų išsišokimams pavaduotojas turi teisę juos įspėti, išmesti ar taikyti kitas nuobaudas, o ne būti to paties lygio. Direktoriui atsistatydinus pavaduotojas neturėtų panaikinti pagrindinio fūristų discord kanalo jį ištrindamas.

Pareigų asmuo neteko atsistatydinus direktoriui, o už savo poelgį yra įrašomas į valdžios juodąjį sąrašą.

AnnouncementTrailer_GIF_5sec_616x296.gif?t=1718878223

image.png?ex=676a8f4a&is=67693dca&hm=e3a3c917286419cea35c43d9fa44cd20b431097e9650c84b15f25fcc5adf2a51&=

Discord's Branding Guidelines ridas.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...