Raja_Doo Paskelbta Gruodis 24, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 24, 2024 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Raja_Doo 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Morn_Saenz 3. Priežastys: /vtm susišaudymo metu 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/sihp6r Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Morn_Saenz Paskelbta Gruodis 24, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 24, 2024 (redaguota) Labai labai nusidėjau.. Tikiuos man bus atleista šia kalėdų naktį tylia... Jūsų čia moto gal ar kas - Sukritau ir nubėgau į foruma? gėda..... Redaguota Gruodis 24, 2024 nario Morn_Saenz Paskutinė diena vipo, bučkis Raja_Doo sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Gruodis 26, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 26, 2024 Priimta. Neteko VIP narystės. Morn_Saenz sureagavo į tai 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai