Ernis_Zmogus Paskelbta Gruodis 25, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 25, 2024 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ernis_Zmogus 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Terry_Snow 3. Priežastys: Nubaudė už Masinį Dm miesteliuose už tai kad šaudžiau į audinės vairuotoją kuris specialiai nustūmė nuo kelio ir įsikišo terry kuriam liepiau nesikišt. Vėliau po admino nužudymo grįžo su Event automobiliu ir specialiai trenkėsi į mano automobilį. 4. Vaizdinė medžiaga: 1. https://streamable.com/y8z7qu 2. https://streamable.com/uwo75b 3. https://streamable.com/utjubt Esu toks žmogus kuris vos atėjęs į kanalą esu išvejamas lauk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Gruodis 25, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 25, 2024 Įrodymus pateikė žaidėjas pats, neturiu ką komentuoti, o tai begalinės diskusijos ir taip prasidės. Žaidėjas šaudosi miesteliuose - dėl pirmo mano nužudymo neturiu ką komentuoti, gal pasimaišiau ne vietoj, viskas ok, tačiau kai grįžau pasiimti savo importo, buvau nušautas dėl man nesuprantamų priežasčių, tad tą jau traktuoju kaip masinį žudymą. Apie žaidėjo žodyną ir /sms žinutes net nekalbėsiu. Lawrence_Taylor ir Stanley_Williams sureagavo į tai 2 ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bordeo Paskelbta Gruodis 25, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 25, 2024 (redaguota) prieš 5 valandas(-ų), Terry_Snow rašė: Įrodymus pateikė žaidėjas pats, neturiu ką komentuoti, o tai begalinės diskusijos ir taip prasidės. Žaidėjas šaudosi miesteliuose - dėl pirmo mano nužudymo neturiu ką komentuoti, gal pasimaišiau ne vietoj, viskas ok, tačiau kai grįžau pasiimti savo importo, buvau nušautas dėl man nesuprantamų priežasčių, tad tą jau traktuoju kaip masinį žudymą. Apie žaidėjo žodyną ir /sms žinutes net nekalbėsiu. Tu šiėktiek perdaug vierha laužai. naudoji papeikimo įrodymus savo naudai? Kur tavo įrodymai už tai ką jail roviai? Jautiesi labai atsakingai naudodamis savo pareigomis ir uždengtadams savo pažystamus žaidimė? Biškutėli unfair skamba jai atsivževlgiant į žaidimo taisyklės ir tavo pareigas kurias turi atlikti žaidime, su šaudymais serveryje ir admin komandu naudojimu savo naudai? Ir apskritai kokia teisė turi jailint žaidėja, jai neturi savo įrodymu? Redaguota Gruodis 25, 2024 nario Mantas_Bordeo Dangis_Pramusk ir Terry_Snow sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Gruodis 26, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 26, 2024 prieš 16 valandas(-ų), Mantas_Bordeo rašė: Tu šiėktiek perdaug vierha laužai. naudoji papeikimo įrodymus savo naudai? Kur tavo įrodymai už tai ką jail roviai? Jautiesi labai atsakingai naudodamis savo pareigomis ir uždengtadams savo pažystamus žaidimė? Biškutėli unfair skamba jai atsivževlgiant į žaidimo taisyklės ir tavo pareigas kurias turi atlikti žaidime, su šaudymais serveryje ir admin komandu naudojimu savo naudai? Ir apskritai kokia teisė turi jailint žaidėja, jai neturi savo įrodymu? „naudoji papeikimo įrodymus savo naudai? Taip, naudoju, nes nematau tikslo gaišti laiko įkelinėti tokių pat video. Kur tavo įrodymai už tai ką jail roviai?“ Yra, nesijaudink Jautiesi labai atsakingai naudodamis savo pareigomis ir uždengtadams savo pažystamus žaidimė? Taip, jaučiuosi jog savo pareigas atlieku atsakingai. Apie kokius pažįstamus kalbate, reikėtų patikslinti, jų tiek daug... Tiek dar per Kūčias neprivalgiau, jog turėčiau galimybių uždengti juos visus.. Biškutėli unfair skamba jai atsivževlgiant į žaidimo taisyklės ir tavo pareigas kurias turi atlikti žaidime, su šaudymais serveryje ir admin komandu naudojimu savo naudai? Apgailestauju, tačiau šios košės makaliošės jau nebesuprantu ką tamsta nori pasakyti. Jei yra manymas, jog pažeidžiu žaidimo taisykles, prašau jas ir pateikti, taip bus paprasčiau ir man, ir tau, ir pgr. administracijai. Už keiksmažodžius į /sms, įžeidimus nušovus „grybas karoče toks tššššššš“ nebaudžiau užtildymu, nors galėjau. Tai aš dabar skaitausi Motina Teresė ir stoguoju Ernį? Nes pagal taisykles juk tai unfair, kaip pats teigi. ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Gruodis 26, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 26, 2024 Atmesta. ADMIN narys paaiškino savo sprendimą. Terry_Snow sureagavo į tai 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai