Terry_Snow Paskelbta Gruodis 26, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 26, 2024 Prisistatymų skilties informacija Kiekvienas mūsų projekto bendruomenės narys turi galimybę prisistatyti - papasakoti ne tik apie savo LMG5 personažą, tačiau pasidalinti ir savo realaus gyvenimo patirtimi, papasakoti apie savo tikslus, parodyti save kitiems nariams. Pagrindinė informacija ir skilties taisyklės Prisistatymų temos turi būti kuriamos remiantis tikrai faktais ir nuoširdumu. Humoristinės, pašiepiančios ar savo prasmės neturinčios temos yra šalinamos remiantis forumo taisyklėmis. Draudžiamas forumo teršimas. Temos autorius padėkoti komentuojantiems žaidėjams neturėtų to atlikti dažniau nei bent 5 komentarai. Norint jog temą pamatytų daugiau žmonių, galima naudoti Prikelti temą funkciją, o padėkoti komentuojantiems asmenims naudojantis forumo reputacijos sistemą. Forumo temas galima kurti tik savo tikros anketos vardu. Jei žaidime esate Vardenis_Pavardenis, tai iš tokios forumo paskyros ir turėtumėte kurti anketą. Jei jūsų forumo paskyra yra užblokuota ar dėl kitų priežasčių neturite prieigos prie jos, susilaikykite nuo forumo teršimo ir pasirūpinkite savo forumo vartotoju, galimybe juo naudotis. Apačioje yra pateikta pavyzdinė anketos forma. Nėra būtina jos laikytis, taip pat galima klausimus, į kuriuos atsakyti nenorite, ištrinti ar pridėti naujus. Anketa naudokitės kaip papildoma pagalba mintims išreikšti, o ne prievolę Anketa suskirstyta į tris dalis: >> Aš projekte >> Aš realybėje >> Soc. tinklai ir nuotraukos Prizai už aktyvias prisistatymų temas Iki 2025.02.01 žaidėjai, kurių prisistatymų temos atitinka apačioje nurodytas sąlygas, gali laimėti 250 KREDITŲ vienkartinį prizą: Prisistatymas turi būti išsamus, įdomus ir sulaukti susidomėjimo iš kitų žaidėjų; Prisistatymas turi būti sukurtas nuo 2024.12.26 pagal naują anketą (ar savo laisvą stilių); Prisistatymas turi surinkti bent 30 komentarų, parašytų nuo skirtingų žaidėjų. Prisistatymas turi surinkti bent 30 reakcijos taškų. Prašyti kitų žaidėjų padėti surinkti komentarus ir reakcijas - draudžiama. Galite kviesti žaidėjus pažiūrėti prisistatymų temas, tačiau siekti reakcijos būtent savo temoje yra neleistina. Anketa >> Mano slapyvardis LMG5 serveryje: >> Kiek laiko esate su LMG5? Ar žaidėte LMG SAMP? Kokiais kitais slapyvardžiais esate žinomas?: >> Dėl ko Jūsų manymu esate labiausiai žinomas LMG5 projekte?: >> Ką šiuo metu veikiate LMG5 projekte, kokie jūsų tikslai projekte ir kokiais būdais stengiatės juos pasiekti?: >> Jei turėtumėte galimybę užimti bet kokias pareigas projekte 24 valandoms, kokios jos būtų ir ką per tą laiką su jomis pakeistumėte projekte?: >> Mėgstamiausias LMG5 darbas su pakvietimu?: >> Mano LMG5 artimiausi projekto draugai: >> Mano LMG5 didžiausi projekto priešai: >> Šiais metais manau, kad LMG5 geriausias nutikęs dalykas yra....: >> Realybėje mano tikras vardas (pavardė, pravardė): >> Iš kokio miesto esate? Kur gyvenate šiuo metu?: >> Kada švenčiate savo gimtadienį (sezonas/tiksli data/mėnesis)? Koks tai zodiako ženklas?: >> Ką šiuo metu veikiate gyvenime? Kur mokotės ar dirbate?: >> Laisvalaikio hobiai ir pomėgiai? Kokį naują hobį norėtumėte išbandyti jei turėtumėte galimybę?: >> Ar turite vairuotojo pažymėjimą? Jei taip, ką vairuojate?: >> Ar turite augintinių? Kokių?: >> Mano mėgstamiausių serialų TOP'as?: >> Mano mėgstamiausių filmų TOP'as?: >> Kokią knygą, jei skaitote, rekomenduotumėte LMG5 žaidėjams?: >> Vaikystėje svajojau apie .... profesiją? Kokią? Kas trukdo pabandyti išpildyti savo svajonę?: >> Kokias valstybes esate aplankę? Kuriuos miestus ar vietas rekomenduotumėte aplankyti LMG5 žaidėjams?: >> Jei esate pilnametis, už kokią politinę partiją balsavote paskutiniuosiuose rinkimuose? Ar domitės politika?: >> Jei turėčiau galimybę, realybėje norėčiau susipažinti su šiais LMG5 žaidėjais... (proga meetui!): >> Šiuos LMG5 žaidėjus jau pažįstu realybėje...: >> Kiti faktai apie mane realybėje: >> Mano nuotraukos: >> Mano pasiekimų nuotraukos (sportas, karjera, mokslai): >> Mano automobilio foto: >> Mano augintinių foto: >> Mano tattoo foto: >> Mano instagram: >> Mano facebook: >> Mano snapchat: >> Mano muzikos playlist'as youtube arba spotify: Mark_Stevenson, White_Glue, Terrance_Shanley ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 3 1 1 ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai