Michael_Gillera Paskelbta Gruodis 26, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 26, 2024 (redaguota) Informacija ir taisyklės Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Michael_Gillera Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: Policijos pavas, @Martin_Swan Papeikimo priežastis: atmetė papeikimą, kur akivaizdus pažeidimą ( sudėti ne tie įtarimai ). Mano žiniomis už tokį pažeidimą yra dedamas Valstybinio turto niokojimas (10 įtarimų ), o ne KET pažeidimai ( 20 įtarimų ) „Valstybinio turto niokojimas“ [10 įtarimo ] Taikoma, kai žaidėjas tyčia, piktybiškai trankosi, stumdo, niokoja, gadina ar sunaikina tarnybų (Medikų, Mechanikų, Policininkų) darbinę tr. priemonę. Pažeidimų įrodymai: Redaguota Gruodis 26, 2024 nario Michael_Gillera Lince_Naikintuvas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martin_Swan Paskelbta Gruodis 26, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 26, 2024 Sveikas, pareigūno įrodymuose galime matyti, kai važiuoji priešpriešine kelio puse, KET pažeidimų įtarimas taipogi yra taikomas ir už tai. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Michael_Gillera Paskelbta Gruodis 26, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 26, 2024 kaip čia tas juostas įžvelgi tu? kažkaip man tai apsnigtas kelias, neeina suprasti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martin_Swan Paskelbta Gruodis 26, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 26, 2024 https://streamable.com/xw2nab - https://imgur.com/a/khCghKv Na, čia ir nedamatantis žmogus manau gali suprasti, kad nėra dešinė kelio pusė. Serveryje vis dėlto negalioja Anglijos K.E.T taisyklės kur vairuojama kaire kelio puse.. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Michael_Gillera Paskelbta Gruodis 26, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 26, 2024 kzn viduriu kelio lekiau, paziurek idemiau. Ir siaip gi supranti kad ne uz tai tavo mauras starus dejo man ;D eik geriau zmones instruktuok, nes nelabai zino nuostatus, paskui verkia i sms Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martin_Swan Paskelbta Gruodis 26, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 26, 2024 (redaguota) Įtarimas buvo uždėtas tinkamai, su pareigūnu ši situacija bus aptarta, kad ir įtarimą dėjo ne už tai, tačiau jį uždėjo tinkamai ir pagrįstai, dėl šios priežasties papeikimo ir nepriėmiau. Redaguota Gruodis 26, 2024 nario Martin_Swan Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Gruodis 28, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 28, 2024 Policijos pavaduotojas pateikė įrodymus, juose matomas KET pažeidimas, todėl įtarimai sudėti pagrįstai. Ar aš asmeniškai būčiau tokioj situacijoje dėjes įtarimą už KET pažeidimus? Tikrai ne. Neatrodo logiška už tokią smulkmeną žaidėją iškarto sodinti į kalėjimą Deja, direktoriai keičiasi, pareigūnų mentalitetas išlieka toks pat - bausti, bausti, bausti. ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai