Darek_Ogo Paskelbta Gruodis 27, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 27, 2024 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Darek_Ogo 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Sirdziu_Edikas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Nes darbuotojas be smegenu dirba pas jus, susirado spraga taisyklese ir ja naudojas, atvaziuoja baudzia mechanikus kad sedi masinoj be dirzo, nes musu darbas yra islipt ir ilipinet i masinas visalaik bei normalei priparkuota parkinge masina yra. Siulau pakoreguot taisykle kad nebutu mechanikai policijai kaip auksine zuvele pasipelnyt is baudu. Bei jis nepagavo manes vaziuojant ar pns. o stovint vietoi, tai priimant sprendima atkreipciau demesi i tai, o jei argumentas bus "taigi turejei davaziuoti kazkaip ten" tai o gal su dirzu buvau? bet aptarnaujant klientus buvau islipes ir atgal acisedes i vieta ? 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): 1250 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/oBtz59K Redaguota Gruodis 27, 2024 nario Darek_Ogo Sirdziu_Edikas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sirdziu_Edikas Paskelbta Gruodis 27, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 27, 2024 prieš 49 minutes(-čių), Darek_Ogo rašė: Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Darek_Ogo 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Sirdziu_Edikas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Nes darbuotojas be smegenu dirba pas jus, susirado spraga taisyklese ir ja naudojas, atvaziuoja baudzia mechanikus kad sedi masinoj be dirzo, nes musu darbas yra islipt ir ilipinet i masinas visalaik bei normalei priparkuota parkinge masina yra. Siulau pakoreguot taisykle kad nebutu mechanikai policijai kaip auksine zuvele pasipelnyt is baudu. Bei jis nepagavo manes vaziuojant ar pns. o stovint vietoi, tai priimant sprendima atkreipciau demesi i tai, o jei argumentas bus "taigi turejei davaziuoti kazkaip ten" tai o gal su dirzu buvau? bet aptarnaujant klientus buvau islipes ir atgal acisedes i vieta ? 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): 1250 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/oBtz59K Pateik vaizdine medziaga,gavai itarimai uz neuzdeta dirza, 5 star bauda tik buvo, principas neleido tau susimoketi, atsisakiai tris kartus, dar leidau ir 4 karta susimokti ir vistiek atsisakia, automobilis buvo uzkurtas kas reiskia dirzas turi buti uzdetas. nesvarbu ar vaziuoji i iskvietima ar ne. Be smegenu tu su principais "Siulau pakoreguot taisykle kad nebutu mechanikai policijai kaip auksine zuvele pasipelnyt is baudu" Darek_Ogo sureagavo į tai 1 472969599_8953373054699641_7184111148486525964_n.mp4 Komanda X _ Люди - Х (русская версия).mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kuchius_Mode Paskelbta Gruodis 28, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 28, 2024 Papeikimas priimtas. Darbuotojas nubaustas. @Sirdziu_Edikasdėdamas įtarimą dėl diržo, privalai turėti įrodymus, jog žaidėjas su transporto priemone važiavo. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai