Populiarus turinys Kuchius_Mode Paskelbta Gruodis 29, 2024 Populiarus turinys Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Anketa >> Mano slapyvardis LMG5 serveryje: Kuchius_Mode >> Kiek laiko esate su LMG5? Ar žaidėte LMG SAMP? Kokiais kitais slapyvardžiais esate žinomas?: Su LMG5 nuo 2013, samp'e Mode_Kiss, su LMG5, nuo š. m. rugsėjo. >> Dėl ko Jūsų manymu esate labiausiai žinomas LMG5 projekte?: Dėl savo darbo realybėje ir dėl einamų pareigų. >> Ką šiuo metu veikiate LMG5 projekte, kokie jūsų tikslai projekte ir kokiais būdais stengiatės juos pasiekti?: Šiuo metu esu Policijos direktorius. Tikslas, kaip ir minėjau anketoje, pareigose būti iki birželio mėnesio. Einant pareigas stengsiuosi nebūti eilinis direktorius, noriu, kad mano erą žaidėjai prisimintų iš teigiamos pusės. Kad tai pasiekčiau, bandysiu surinkti stiprią, didelę ir pastovią komandą. >> Jei turėtumėte galimybę užimti bet kokias pareigas projekte 24 valandoms, kokios jos būtų ir ką per tą laiką su jomis pakeistumėte projekte?: Šiuo metu užimamos pareigos, kitų nesirinkčiau. >> Mėgstamiausias LMG5 darbas su pakvietimu?: Reikėtų labiau pagalvot... >> Mano LMG5 artimiausi projekto draugai: @Policija ir kiti normalūs. >> Mano LMG5 didžiausi projekto priešai: @Tashke_Zales kur dingęs? Greitai bus @Avoidedas_Nakuj, su tokiom taisyklėm. >> Šiais metais manau, kad LMG5 geriausias nutikęs dalykas yra....: Policijos direktoriaus rinkimai. >> Realybėje mano tikras vardas (pavardė, pravardė): Modestas Ku Kuchius >> Iš kokio miesto esate? Kur gyvenate šiuo metu?: Marijampolė >> Kada švenčiate savo gimtadienį (sezonas/tiksli data/mėnesis)? Koks tai zodiako ženklas?: 2001-07-22 Vėžys >> Ką šiuo metu veikiate gyvenime? Kur mokotės ar dirbate?: Dirbu policijoje, mokausi SMK Klaipėda. >> Laisvalaikio hobiai ir pomėgiai? Kokį naują hobį norėtumėte išbandyti jei turėtumėte galimybę?: Žaidžiu krepšinį kiemo lygoje, norėčiau išbandyti slidinėjimą. >> Ar turite vairuotojo pažymėjimą? Jei taip, ką vairuojate?: Taip, BMW 318d, bet norėčiau nebevairuot šio prabangaus automobilio, todėl skelbimuose, su pasiūlymais PM... >> Ar turite augintinių? Kokių?: Ne. >> Mano mėgstamiausių serialų TOP'as?: Pinigų namai. >> Mano mėgstamiausių filmų TOP'as?: Patruliai (End of Watch) >> Kokią knygą, jei skaitote, rekomenduotumėte LMG5 žaidėjams?: Dievų miškas >> Vaikystėje svajojau apie .... profesiją? Kokią? Kas trukdo pabandyti išpildyti savo svajonę?: Svajonės neturėjau, bet pasirinkimas tapo svajone. >> Kokias valstybes esate aplankę? Kuriuos miestus ar vietas rekomenduotumėte aplankyti LMG5 žaidėjams?: Varšuva, Londonas, Ryga. Rekomenduoju aplankyti Varšuvą, pigi, bet prabangi. >> Jei esate pilnametis, už kokią politinę partiją balsavote paskutiniuosiuose rinkimuose? Ar domitės politika?: Politika nesidomiu. >> Jei turėčiau galimybę, realybėje norėčiau susipažinti su šiais LMG5 žaidėjais... (proga meetui!): @Koala_Stonkus@Kentas_Meska@Sirdziu_Edikasir kitais alkoholikais. Dėl verslo pokalbio norėčiau susitikti su @Max_Tosha ir @Edga_Kesa. Dėl kitų sumetimų su @Terry_Snow ir @Avoidedas_Nakuj. Raudona gauja siūlė GW, tai norėčiau GW realybėj @tag visi. >> Šiuos LMG5 žaidėjus jau pažįstu realybėje...: @Jack_Froxes >> Kiti faktai apie mane realybėje: Esu paprastas, bet ne eilinis. >> Mano nuotraukos: https://imgur.com/a/WlWQOUL >> Mano pasiekimų nuotraukos (sportas, karjera, mokslai): Neužtektų čia vietos... >> Mano automobilio foto: https://imgur.com/a/cqIMlaX >> Mano augintinių foto: - >> Mano tattoo foto: https://imgur.com/a/mrI2ujI >> Mano instagram: mike_k1lo >> Mano facebook: Modestas Ku >> Mano snapchat: - >> Mano muzikos playlist'as youtube arba spotify: Privatus. Mantas_Bordeo, Ruomka_Skersinis, Check_Bass ir 33 kiti(-ų) sureagavo į tai 33 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas, malonu susipažinti, jei reikės pagalbos serveryje /sms ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Stanley_Williams Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas, malonu susipažinti, sėkmės tiek gyvenime tiek žaidime. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Janickas Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sv, malonu susipažint, sėkmės gyvenime, bei žaidime Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sand_King Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas, malonu susipažinti! Sėkmės policijos darbe irl, bei LMG5 policijos direktoriaus poste! Kuchius_Mode sureagavo į tai 1 Swastika user Laimonas Lapinskas Treniruojasi Kalėjime | Training in Prison.mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Golden_State Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 (redaguota) Sveikas malonu susipažinti, parašiau kad kredų gautum Redaguota Gruodis 29, 2024 nario Golden_State Kuchius_Mode sureagavo į tai 1 Fūristų pavaduotojas 2024/08/05 - 2024/08/30 || Geografas_Mafas Fūristų direktorius 2024/08/30 - 2024/12/24 || Terry_Snow Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas Mode, malonu susipazinti, gero zaidimo LMG5 projekte ir sekmes gyvenime Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Rimtas Mėntas, sėkmės žaidime! Kuchius_Mode sureagavo į tai 1 Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dovydas_Dovce Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas malonu susipažinti ✌ II V.I.P. II Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Don_Alvarez Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 sveikas malonu,sekmes. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Kokiais verslo klausimais norite aptarti? Malonu susipažinti. Kuchius_Mode sureagavo į tai 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomox_Csgo Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 prieš 8 minutes(-čių), Max_Tosha rašė: Kokiais verslo klausimais norite aptarti? Malonu susipažinti. teisių atemimo klausimas manau jam būtų aktualiausias. Sveiks Kušiau. Malonu susipažint. Tikiuos pamatyti per farų laidą tamsta. Kuchius_Mode sureagavo į tai 1 labanakt Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Gelinisu Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 (redaguota) nu mariuke yra saugi su siuo zmogum. malonu Redaguota Gruodis 29, 2024 nario Lukas_Gelinisu Kuchius_Mode sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Thunder_Merlin Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 malonu susipažinti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Con_Terezo Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Malonu susipažint Kūčiuk įsimintinų akimirkų, gerų įspūdžių PD Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 malonu susipažinti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas, Mode “saudau bazukas budamas valdzioje” Kiss. Malonu susipažint artimiau, sėkmės gyvenime siekiant tikslų, tikiuos Mariukę saugai nes ten toks augantis čempionas yra Stanley_Williams sureagavo į tai 1 guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Franky_Lord Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas, malonu. As irgi vezys ir turiu anubio tatto ant rankos Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dievo_Sargybinis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 oho malonu susipažinti. buna sekas buna kasekas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mark_Stevenson Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 (redaguota) Pazystami daug metu bet smagu kad prisistatei Redaguota Gruodis 29, 2024 nario Mark_Stevenson Policijos Departamento Pavaduotojas "LmgBET" Lažybos Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sirdziu_Edikas Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 sveikas. Malonu Kuchiau 472969599_8953373054699641_7184111148486525964_n.mp4 Komanda X _ Люди - Х (русская версия).mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eimis_Gta Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas. Sėkmės tiek žaidime tiek gyvenime Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bordeo Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ruomka_Skersinis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas. Sekmes zaidime ir tiksluose Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kestutis_Barnis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas Mode, sekmes darbuose ir realybei ir zaidime mldc Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar