Dievo_Sargybinis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 (redaguota) >> Mano slapyvardis LMG5 serveryje: Dievo sargybinis >> Dėl ko Jūsų manymu esate labiausiai žinomas LMG5 projekte?:Manau žinomas esu tuo kad mėgstu baust dirbdamas policininku be pasigailėjimo . >> Ką šiuo metu veikiate LMG5 projekte, kokie jūsų tikslai projekte ir kokiais būdais stengiatės juos pasiekti?:Šiuo metu dirbu policininku tikslu projekte kaip ir nėra nes laiko mažai turiu bet turėčiau greitu metu atsilaisvinti ir bandysiu siekt aukštumu. >> Jei turėtumėte galimybę užimti bet kokias pareigas projekte 24 valandoms, kokios jos būtų ir ką per tą laiką su jomis pakeistumėte projekte?:Administratorius norėčiau save pabandyti rimtesnėse pareigose. >> Mėgstamiausias LMG5 darbas su pakvietimu?:POLICIJA >> Mano LMG5 artimiausi projekto draugai: @Rytis_Kanape >> Mano LMG5 didžiausi projekto priešai: priešu nėra kadangi nei ant vieno nepykstu nes čia tik žaidimas visi mėgstam pasipykt padurnavot. >> Šiais metais manau, kad LMG5 geriausias nutikęs dalykas yra....:Geriausias dalykas yra kad noriu padėkoti administracijai kad kuriat mums eventukus sezono pasus ir t.t jus išlaikote įdomumą žaisti >> Realybėje mano tikras vardas (Vardas, pravardė): Ernestas_Sviderskas >> Iš kokio miesto esate? Kur gyvenate šiuo metu?:šiuo metu gyvenu varėnoje >> Kada švenčiate savo gimtadienį (sezonas/tiksli data/mėnesis)? Koks tai zodiako ženklas?: Esu vežys 2005-07-07 >> Ką šiuo metu veikiate gyvenime? Kur mokotės ar dirbate?:Studijuoju >> Laisvalaikio hobiai ir pomėgiai? Kokį naują hobį norėtumėte išbandyti jei turėtumėte galimybę?:ner laiko hobiams >> Ar turite vairuotojo pažymėjimą? Jei taip, ką vairuojate?:Taip turiu Vairuoju Audi a4 b5 >> Ar turite augintinių? Kokių?:Turiu cucika {reksa} >> Mano mėgstamiausių serialų TOP'as?: pagalbos centras 911 >> Mano mėgstamiausių filmų TOP'as?:VISI SIAUBO FILMAI >> Vaikystėje svajojau apie .... profesiją? Kokią? Kas trukdo pabandyti išpildyti savo svajonę?:Pasienis >> Jei esate pilnametis, už kokią politinę partiją balsavote paskutiniuosiuose rinkimuose? Ar domitės politika?: politika nedomina >> Jei turėčiau galimybę, realybėje norėčiau susipažinti su šiais LMG5 žaidėjais... (proga meetui!): @Heraklis_Bugdanas @Justis_Ltu butu įdomu. >> Mano nuotraukos: Spoiler >> Mano snapchat:- Redaguota Gruodis 29, 2024 nario Dievo_Sargybinis Check_Bass, Zigmys_Uranus, Sirdziu_Edikas ir 9 kiti(-ų) sureagavo į tai 10 1 1 buna sekas buna kasekas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Flakka Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas, Inesa_Ice sake grazus esi. Check_Bass, Sirdziu_Edikas, Tomas_Frenzy ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 7 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Samsungas_Telefonas Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 @Inesa_Iceirgi is varenos jus draugai? Dievo_Sargybinis sureagavo į tai 1 sveiki Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomox_Csgo Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas, @Inesa_Ice sake labai patikai tu jai. Susisiek su ja facebook Inesa Vaikusatemuuznieka Dievo_Sargybinis sureagavo į tai 1 labanakt Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Toyo_Yello Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas, sekmes zaidime. @Inesa_Icesake, jog noretu susirasyti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zigmys_Uranus Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 mldc riba neblogai atrodai Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dievo_Sargybinis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Ką tik, Zigmys_Uranus rašė: mldc riba neblogai atrodai thanks buna sekas buna kasekas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kuchius_Mode Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Labas, malonu susipažinti, linkiu sėkmės! Dievo_Sargybinis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dievo_Sargybinis sureagavo į tai 1 ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Franky_Lord Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas, malonu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lince_Naikintuvas Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 sveikas, malonu. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas, malonu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sirdziu_Edikas Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas. Mldc rimtas bachuras @Karolina_Mss sake visai mielas Desktop 2024.12.29 - 18.17.53.03.DVR (online-video-cutter.com).mp4 Deivydas_Mss sureagavo į tai 1 472969599_8953373054699641_7184111148486525964_n.mp4 Komanda X _ Люди - Х (русская версия).mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rytis_Kanape Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas, drauge Dievo_Sargybinis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sand_King Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 malonu Dievo_Sargybinis sureagavo į tai 1 Swastika user Rolling 30's Outlaw Bloods Laimonas Lapinskas Treniruojasi Kalėjime | Training in Prison.mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas, malonu susipažinti! Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kestutis_Barnis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas Linkiu sekmes Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Black_Leigon Paskelbta Gruodis 30, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 30, 2024 Labas, malonu susipažinti! Sėkmės. - LEIGON - Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Gruodis 30, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 30, 2024 sw, sekmes zaidime Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar