Jump to content

Pristatau Dievo_Sargybinis

Dievo_Sargybinis

Rekomenduoti pranešimai

>> Mano slapyvardis LMG5 serveryje: Dievo sargybinis

>> Dėl ko Jūsų manymu esate labiausiai žinomas LMG5 projekte?:Manau žinomas esu tuo kad mėgstu baust dirbdamas policininku be pasigailėjimo .

>> Ką šiuo metu veikiate LMG5 projekte, kokie jūsų tikslai projekte ir kokiais būdais stengiatės juos pasiekti?:Šiuo metu dirbu policininku tikslu projekte kaip ir nėra nes laiko mažai turiu bet turėčiau greitu metu atsilaisvinti ir bandysiu siekt aukštumu.

>> Jei turėtumėte galimybę užimti bet kokias pareigas projekte 24 valandoms, kokios jos būtų ir ką per tą laiką su jomis pakeistumėte projekte?:Administratorius norėčiau save pabandyti rimtesnėse pareigose.

>> Mėgstamiausias LMG5 darbas su pakvietimu?:POLICIJA

>> Mano LMG5 artimiausi projekto draugai: @Rytis_Kanape

>> Mano LMG5 didžiausi projekto priešai: priešu nėra kadangi nei ant vieno nepykstu nes čia tik žaidimas visi mėgstam pasipykt padurnavot.

>> Šiais metais manau, kad LMG5 geriausias nutikęs dalykas yra....:Geriausias dalykas yra kad noriu padėkoti administracijai kad kuriat mums eventukus sezono pasus ir t.t jus išlaikote įdomumą žaisti

>> Realybėje mano tikras vardas (Vardas, pravardė): Ernestas_Sviderskas

>> Iš kokio miesto esate? Kur gyvenate šiuo metu?:šiuo metu gyvenu varėnoje

>> Kada švenčiate savo gimtadienį (sezonas/tiksli data/mėnesis)? Koks tai zodiako  ženklas?: Esu vežys 2005-07-07

>> Ką šiuo metu veikiate gyvenime? Kur mokotės ar dirbate?:Studijuoju 

>> Laisvalaikio hobiai ir pomėgiai? Kokį naują hobį norėtumėte išbandyti jei turėtumėte galimybę?:ner laiko hobiams

>> Ar turite vairuotojo pažymėjimą? Jei taip, ką vairuojate?:Taip turiu Vairuoju Audi a4 b5

>> Ar turite augintinių? Kokių?:Turiu cucika {reksa}

>> Mano mėgstamiausių serialų TOP'as?: pagalbos centras 911

>> Mano mėgstamiausių filmų TOP'as?:VISI SIAUBO FILMAI

>> Vaikystėje svajojau apie .... profesiją? Kokią? Kas trukdo  pabandyti išpildyti savo svajonę?:Pasienis 

>> Jei esate pilnametis, už kokią politinę partiją balsavote paskutiniuosiuose rinkimuose? Ar domitės politika?: politika nedomina

>> Jei turėčiau galimybę, realybėje norėčiau susipažinti su šiais LMG5 žaidėjais... (proga meetui!): @Heraklis_Bugdanas @Justis_Ltu butu įdomu. 

>> Mano nuotraukos:

Spoiler

No photo description available.

>> Mano snapchat:-

Redaguota nario Dievo_Sargybinis

buna sekas buna kasekas

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...