Mark_Stevenson Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 >> Mano slapyvardis LMG5 serveryje: Mark Stevenson >> Kiek laiko esate su LMG5? Ar žaidėte LMG SAMP? Kokiais kitais slapyvardžiais esate žinomas?: Su LMG.5 nuo 2023 rugsėjo 25 dienos, SAMP LMG nuo 2014 Fre_Dez / Blue_Nike >> Dėl ko Jūsų manymu esate labiausiai žinomas LMG5 projekte?: Negaliu iškirti, nes visi mane mato kitaip, bet dauguma iš blogos pusės. Tad palieku spręsti jiems, kaip esu žinomas. >> Ką šiuo metu veikiate LMG5 projekte, kokie jūsų tikslai projekte ir kokiais būdais stengiatės juos pasiekti?: Šiuo metu nieko, kadangi buvau užblokuotas, tai žadu sugrįžti į PD ir toliau būti už PD darbuotoją, tikslas buvo vienas pasiekti valdžia tai ir padariau ačiū @Kuchius_Mode ir @Terry_Snow už suteiktą šansą >> Jei turėtumėte galimybę užimti bet kokias pareigas projekte 24 valandoms, kokios jos būtų ir ką per tą laiką su jomis pakeistumėte projekte?: Administratorius, per tą laika skirčiau savo visą dieną serverio žaidėjams renginių darymui. >> Mėgstamiausias LMG5 darbas su pakvietimu?: Policijos Departamentas >> Mano LMG5 artimiausi projekto draugai: @Dwayne_Jackson >> Mano LMG5 didžiausi projekto priešai: Neturiu, kadangi čia žaidimas neskirstau priešų žaidime. >> Šiais metais manau, kad LMG5 geriausias nutikęs dalykas yra....: Kad LMG5 laiko dar 100+ žaidėjų ir tai yra smagu. >> Realybėje mano tikras vardas (pavardė, pravardė): Mintaras Lukoševičius >> Iš kokio miesto esate? Kur gyvenate šiuo metu?: Šilutės >> Kada švenčiate savo gimtadienį (sezonas/tiksli data/mėnesis)? Koks tai zodiako ženklas?: Pavasarį 2003-03-16 Žuvis >> Ką šiuo metu veikiate gyvenime? Kur mokotės ar dirbate?: Dirbu, bet tikiuosi įstoti į pasieniečių mokyklą. >> Laisvalaikio hobiai ir pomėgiai? Kokį naują hobį norėtumėte išbandyti jei turėtumėte galimybę?: Praleisti laiką su draugais, nuvažiuoti į įvairius renginius jeigu leidžia tokios galimybės man. Praleisti laiką prie kompiuterio, kokį naują hobį norėčiau tai viską ką įmanoma išbandyčiau. Krepšinį, Futbolą mėgėjas žaisti, tai laikau kaip hobį abudu, nes lankiau futbolą 5 metus. >> Ar turite vairuotojo pažymėjimą? Jei taip, ką vairuojate?: Turiu, beveik 3 metus, vairuoju du automobilius Audi A4 B8 ir Opel Vectra >> Ar turite augintinių? Kokių?: Taip, šunį maišyta (Veislių neatsimenu) vardu Dafas >> Mano mėgstamiausių serialų TOP'as?: Pinigų Namai (4 kart teko žieti) >> Mano mėgstamiausių filmų TOP'as?: Visi filmai patinka tad neišskirsiu >> Kokią knygą, jei skaitote, rekomenduotumėte LMG5 žaidėjams?: Laiko Nusikaltimai, labai gera knyga pirmą knyga kuria perskaičiau per 21 metus. >> Vaikystėje svajojau apie .... profesiją? Kokią? Kas trukdo pabandyti išpildyti savo svajonę?: Vaikystės svajonė tai tapti Policijos Pareigūnų, bet 2 metus mąstau tapti pasieniečiu, tad šiais metais pasiryžau. >> Kokias valstybes esate aplankę? Kuriuos miestus ar vietas rekomenduotumėte aplankyti LMG5 žaidėjams?: Estija (Talina) Latvija (Riga) Lenkija (Varšuva) >> Jei esate pilnametis, už kokią politinę partiją balsavote paskutiniuosiuose rinkimuose? Ar domitės politika?: Nesidomiu, tad nebalsuoju >> Jei turėčiau galimybę, realybėje norėčiau susipažinti su šiais LMG5 žaidėjais... (proga meetui!): Visais, visi yra iškirtinai kitokie kuriais norėčiau pabendrauti, tikiuosi greičiausiai susimatyti teks su @Terry_Snow >> Šiuos LMG5 žaidėjus jau pažįstu realybėje...: @Lawrence_Taylor @Dwayne_Jackson @Matteo_Molotov @Doncevas_Stonkus >> Kiti faktai apie mane realybėje: Paprastas žmogelis, nei LMG5 >> Mano nuotraukos: https://imgur.com/a/zH2qbFH >> Mano pasiekimų nuotraukos (sportas, karjera, mokslai): Nėra, kadangi viskas yra išmėtyta reiktu ieškoti, bet pasiekimai Futbole, Krepšinyje, Tinklinyje, ir Lengvojoje Atletikoje (Praradau forma jau) >> Mano automobilio foto: https://imgur.com/a/zq6d2Td >> Mano augintinių foto: https://imgur.com/a/LRRWVvh >> Mano tattoo foto: Neturiu, planuose yra pasidaryti, kokia dar nežinau. >> Mano instagram: Minte59 >> Mano facebook: Mintaras Lukoševičius >> Mano snapchat: Minte420 >> Mano muzikos playlist'as youtube arba spotify: Privatus Sirdziu_Edikas, Lawrence_Taylor, Terry_Snow ir 8 kiti(-ų) sureagavo į tai 9 2 Policijos Departamento Pavaduotojas "LmgBET" Lažybos Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomox_Csgo Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveiks. pagarba del audi, perku galinio valytuvo varikliuka. pm Mark_Stevenson sureagavo į tai 1 labanakt Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mark_Stevenson Paskelbta Gruodis 29, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 prieš 1 minutę, Tomox_Csgo rašė: Sveiks. pagarba del audi, perku galinio valytuvo varikliuka. pm Pačiam seni jau reik xDDDDDDDDDDDDDDD Valo nebe langus, o bagažine.. Tomox_Csgo sureagavo į tai 1 Policijos Departamento Pavaduotojas "LmgBET" Lažybos Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dwayne_Jackson Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Malonu susipažint Mark_Stevenson sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sha_Dow Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 šilutiškis xD Mark_Stevenson sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 sveikas markai jei reikes pagalbos /sms zaidime. prieš 19 minutes(-čių), Mark_Stevenson rašė: >> Kiti faktai apie mane realybėje: Paprastas žmogelis, nei LMG5 patvirtinu sita Mark_Stevenson sureagavo į tai 1 guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sėkmės tiek žaidime tiek gyvenime. Mark_Stevenson sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sirdziu_Edikas Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas, malonu audi fane Desktop 2024.12.29 - 18.17.53.03.DVR (online-video-cutter.com).mp4 Mark_Stevenson sureagavo į tai 1 472969599_8953373054699641_7184111148486525964_n.mp4 Komanda X _ Люди - Х (русская версия).mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sand_King Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 malone tavo puseja Mark_Stevenson sureagavo į tai 1 Swastika user Laimonas Lapinskas Treniruojasi Kalėjime | Training in Prison.mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Stanley_Williams Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 sveikas, malonu, sekmes. Mark_Stevenson sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kuchius_Mode Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Labas, Mark, norėčiau su tavim susipažinti artimiau. Mark_Stevenson sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas, sėkmės žaidime! Mark_Stevenson sureagavo į tai 1 Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mark_Stevenson Paskelbta Gruodis 29, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 prieš 1 valandą, Kuchius_Mode rašė: Labas, Mark, norėčiau su tavim susipažinti artimiau. Butinai susitiksim Policijos Departamento Pavaduotojas "LmgBET" Lažybos Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mikhail_Kalashnik Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 sveikas, malonu, sekmes tau sitame puikiame serveryje Mark_Stevenson sureagavo į tai 1 VENICE 13, COSA NOSTRA, ZHIGULYVOSK, SHOTTAZ Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tashke_Zales Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 sv, sekmes, maziau verk kad uzbaninau ir nebecytink pareigose, nes vel pagausiu ir uzbaninsiu Mark_Stevenson sureagavo į tai 1 Ghetto Block Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang // Rolling 30's Outlaw Bloods Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Black_Leigon Paskelbta Gruodis 30, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 30, 2024 Labas, malonu susipažinti! Sėkmės. Mark_Stevenson sureagavo į tai 1 - LEIGON - Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomce_Jdm Paskelbta Gruodis 30, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 30, 2024 zdrw, minte, sekmes projekte !! Mark_Stevenson sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Gruodis 30, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 30, 2024 sw, sekmes zaidime Mark_Stevenson sureagavo į tai 1 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Matteo_Molotov Paskelbta Gruodis 31, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 31, 2024 sveikas, sekmes serveryje jeigu reikia pagalboos visada gali kreiptis Mark_Stevenson sureagavo į tai 1 zxc Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dovydas_Dovce Paskelbta Gruodis 31, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 31, 2024 Sveikas malonu! Mark_Stevenson sureagavo į tai 1 II V.I.P. II Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vitalikas_Slim Paskelbta Sausis 12 Dalintis Paskelbta Sausis 12 sveikas, malonu, sekmes. .!. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar