Zhenka_Storulis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 >> Mano slapyvardis LMG5 serveryje: Zhenka_Storulis >> Kiek laiko esate su LMG5? Ar žaidėte LMG SAMP? Kokiais kitais slapyvardžiais esate žinomas?: LMG5 zaidziu 11men >> Dėl ko Jūsų manymu esate labiausiai žinomas LMG5 projekte?: Kad esu labai storas >> Ką šiuo metu veikiate LMG5 projekte, kokie jūsų tikslai projekte ir kokiais būdais stengiatės juos pasiekti?: Gaujinis saudyti policinkus >> Jei turėtumėte galimybę užimti bet kokias pareigas projekte 24 valandoms, kokios jos būtų ir ką per tą laiką su jomis pakeistumėte projekte?: Pasiimciau Admina ir isbaninciau nemegstamus zaidejus >> Mėgstamiausias LMG5 darbas su pakvietimu?: Furistai >> Mano LMG5 artimiausi projekto draugai: @Cortez_Lukas @Matt_Fusion @Don_Alvarez @Gianni_Blanco >> Mano LMG5 didžiausi projekto priešai: Tomox_csgo >> Šiais metais manau, kad LMG5 geriausias nutikęs dalykas yra....: Mclaren 765Lt is 200dezes(200euru) >> Realybėje mano tikras vardas (pavardė, pravardė): Lukas_Jonca >> Iš kokio miesto esate? Kur gyvenate šiuo metu?: Taurage >> Kada švenčiate savo gimtadienį (sezonas/tiksli data/mėnesis)? Koks tai zodiako ženklas?: 2000-01-20 >> Ką šiuo metu veikiate gyvenime? Kur mokotės ar dirbate?: Dirbu, Kalu pastolius gamyklose >> Laisvalaikio hobiai ir pomėgiai? Kokį naują hobį norėtumėte išbandyti jei turėtumėte galimybę?: Laisvalaikio hobiai tai megstu pagerti snapsuka ir pabut su hebra Pasvaly prie kulturkes >> Ar turite vairuotojo pažymėjimą? Jei taip, ką vairuojate?: Neturiu nereikia, turiu dvirati >> Ar turite augintinių? Kokių?: Neturiu >> Mano mėgstamiausių serialų TOP'as?: Power >> Mano mėgstamiausių filmų TOP'as?: Nezinau, ziuriu visus iseiles >> Kokią knygą, jei skaitote, rekomenduotumėte LMG5 žaidėjams?: Neskaitau knygu nereikia >> Vaikystėje svajojau apie .... profesiją? Kokią? Kas trukdo pabandyti išpildyti savo svajonę?: Svajojau but narkotiku dealeris bet buvau pagautas policijos.. >> Kokias valstybes esate aplankę? Kuriuos miestus ar vietas rekomenduotumėte aplankyti LMG5 žaidėjams?: Kas ta valstybe? gal Olandija nezinau. >> Jei esate pilnametis, už kokią politinę partiją balsavote paskutiniuosiuose rinkimuose? Ar domitės politika?: Nepamenu, negaliu atskleisti >> Jei turėčiau galimybę, realybėje norėčiau susipažinti su šiais LMG5 žaidėjais... (proga meetui!): Su visais noreciau islenkti bonkele >> Šiuos LMG5 žaidėjus jau pažįstu realybėje...: Nieka nepazystu >> Kiti faktai apie mane realybėje: Nu kazinau ner jokiu faktu geru ir ahujenu. >> Mano nuotraukos: https://imgur.com/a/lEZpEbv as tas po kaire su Armanio smutkem >> Mano pasiekimų nuotraukos (sportas, karjera, mokslai): Esu pasiekes MMA karjeros auksybes 1vt Baltijos champas >> Mano automobilio foto: Neturiu >> Mano augintinių foto: Neturiu >> Mano tattoo foto: Neturiu >> Mano instagram: Nenaudoju >> Mano facebook: Lukas_Nepramusinek >> Mano snapchat: Nenaudoju >> Mano muzikos playlist'as youtube arba spotify: Klausau viska iseiles. Geras_Grybas, Avoidedas_Nakuj, Matt_Fusion ir 25 kiti(-ų) sureagavo į tai 18 8 2 RedNineTale #OverTake Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gianni_Blanco Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas malonu susipažinti Zhenka_Storulis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Don_Alvarez Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 sw zhenka sekmes tau Zhenka_Storulis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gintas_Alk Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 swsw, armani outfituks tai bomba Zhenka_Storulis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Veniamin_Kiselev Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 sveikas zhenka malonu matyti tavo prisistatyma, sekmes Zhenka_Storulis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Stanley_Williams Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 sveikas, malonu, sekmes. Zhenka_Storulis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 sw, malonu. Zhenka_Storulis sureagavo į tai 1 cortezas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas malonu susipažinti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sirdziu_Edikas Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 sveikas. malonu susipazinti kietas bachuras Desktop 2024.12.29 - 18.17.53.03.DVR (online-video-cutter.com).mp4 Zhenka_Storulis sureagavo į tai 1 472969599_8953373054699641_7184111148486525964_n.mp4 Komanda X _ Люди - Х (русская версия).mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Matt_Fusion Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 sveikas, vienas malonumas skaityt si prisistatyma. 154071532_470677090979298_6079243539048418015_n.mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Janickas Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas, malonu susipažinti, jei reikės pagalbos kreipkis Zhenka_Storulis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 Sveikas, sėkmės žaidime Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Black_Leigon Paskelbta Gruodis 30, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 30, 2024 Labas, malonu susipažinti! Sėkmės. - LEIGON - Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kilnus_Riteris Paskelbta Gruodis 30, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 30, 2024 Sėkmės bahuriuk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Gruodis 30, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 30, 2024 sw, sekmes zaidime Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Gruodis 30, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 30, 2024 sv malonu. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kuchius_Mode Paskelbta Sausis 6 Dalintis Paskelbta Sausis 6 Sveikas, malonu susipažinti, sėkmės žaidime ir gyvenime! Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar