Jump to content

Prisistatau Clint_Howl

Clint_Howl

Rekomenduoti pranešimai

>> Mano slapyvardis LMG5 serveryje: Clint_Howl

>> Kiek laiko esate su LMG5? Ar žaidėte LMG SAMP? Kokiais kitais slapyvardžiais esate žinomas?: porą mėnesių, esu žaidęs ir SAMP, bet jau nicko nebeatgaminu

>> Dėl ko Jūsų manymu esate labiausiai žinomas LMG5 projekte?: Manau nesu išsiskiriantis projekte, labai kažkur nesižymiu, žinau savo vieta ir tiek

>> Ką šiuo metu veikiate LMG5 projekte, kokie jūsų tikslai projekte ir kokiais būdais stengiatės juos pasiekti?: šiuo metu gauja "Rolling 30's Outlaw Bloods", bei įsidarbinau į furistus, kad išbandyti kažką naujo

>> Jei turėtumėte galimybę užimti bet kokias pareigas projekte 24 valandoms, kokios jos būtų ir ką per tą laiką su jomis pakeistumėte projekte?: Jei galimybės leistų, manau bandyčiau pretenduoti į administracija, manau skirčiau daug dėmesio į žaidėjų problemas, bei jų norus.

>> Mėgstamiausias LMG5 darbas su pakvietimu?: manau PD

>> Mano LMG5 artimiausi projekto draugai: Visus vienodai priimu taip, kaip priima mane

>> Mano LMG5 didžiausi projekto priešai: Nėra tokių 🙂 

>> Šiais metais manau, kad LMG5 geriausias nutikęs dalykas yra....:  Serveris gyvas, man kaip naujam sakykime dar veiklos per akis, svarbiausia jog yra žaidėjų, tai manau yra geriausia

>> Realybėje mano tikras vardas (pavardė, pravardė): Mantas (pavardė nuotraukoje jei kam įdomus asmeninis gyvenimas)

>> Iš kokio miesto esate? Kur gyvenate šiuo metu?: Ukmergė

>> Kada švenčiate savo gimtadienį (sezonas/tiksli data/mėnesis)? Koks tai zodiako  ženklas?: 1997/10/31 (27 metai, kam su skaičiavimu sunku) Zodiakas - Skorpionas

>> Ką šiuo metu veikiate gyvenime? Kur mokotės ar dirbate?: Dirbu gamyboje, pareigybė "komandos vadovas", tarnauju KASP jau 6 metai

>> Laisvalaikio hobiai ir pomėgiai? Kokį naują hobį norėtumėte išbandyti jei turėtumėte galimybę?: Neturiu tam laiko, šiuo metu nusipirkau namą, tai manau pagrindinis hobis ir yra jo įrengimas

>> Ar turite vairuotojo pažymėjimą? Jei taip, ką vairuojate?: Žinoma, BMW E61

>> Ar turite augintinių? Kokių?: Turiu, šunį, vardas - Lordas (vokiečių aviganis)

>> Vaikystėje svajojau apie .... profesiją? Kokią? Kas trukdo  pabandyti išpildyti savo svajonę?: VSAT - valstybės sienos apsaugos tarnyba, trukdo didelis atstumas, kadangi gyvenu Lietuvos centre

>> Kokias valstybes esate aplankę? Kuriuos miestus ar vietas rekomenduotumėte aplankyti LMG5 žaidėjams?: Daug ne esu, aplinkinės valstybės Latvija, Estija, Lenkija, na ir atostogauju kasmet Turkijoje.

>> Mano nuotraukos: https://imgur.com/a/6fGcliJ  

>> Mano automobilio foto: https://imgur.com/a/5m32LPl

image.png.0e3cac0f4fe04bdc766d0d276fb3cb71.thumb.png.d235fc05fc06ed765f375f6748e8a263.png

6.png.0ef35afd8dd014622ede90f00d5d8429.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

• po 2 savaičių...

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...