Clint_Howl Paskelbta Gruodis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2024 >> Mano slapyvardis LMG5 serveryje: Clint_Howl >> Kiek laiko esate su LMG5? Ar žaidėte LMG SAMP? Kokiais kitais slapyvardžiais esate žinomas?: porą mėnesių, esu žaidęs ir SAMP, bet jau nicko nebeatgaminu >> Dėl ko Jūsų manymu esate labiausiai žinomas LMG5 projekte?: Manau nesu išsiskiriantis projekte, labai kažkur nesižymiu, žinau savo vieta ir tiek >> Ką šiuo metu veikiate LMG5 projekte, kokie jūsų tikslai projekte ir kokiais būdais stengiatės juos pasiekti?: šiuo metu gauja "Rolling 30's Outlaw Bloods", bei įsidarbinau į furistus, kad išbandyti kažką naujo >> Jei turėtumėte galimybę užimti bet kokias pareigas projekte 24 valandoms, kokios jos būtų ir ką per tą laiką su jomis pakeistumėte projekte?: Jei galimybės leistų, manau bandyčiau pretenduoti į administracija, manau skirčiau daug dėmesio į žaidėjų problemas, bei jų norus. >> Mėgstamiausias LMG5 darbas su pakvietimu?: manau PD >> Mano LMG5 artimiausi projekto draugai: Visus vienodai priimu taip, kaip priima mane >> Mano LMG5 didžiausi projekto priešai: Nėra tokių >> Šiais metais manau, kad LMG5 geriausias nutikęs dalykas yra....: Serveris gyvas, man kaip naujam sakykime dar veiklos per akis, svarbiausia jog yra žaidėjų, tai manau yra geriausia >> Realybėje mano tikras vardas (pavardė, pravardė): Mantas (pavardė nuotraukoje jei kam įdomus asmeninis gyvenimas) >> Iš kokio miesto esate? Kur gyvenate šiuo metu?: Ukmergė >> Kada švenčiate savo gimtadienį (sezonas/tiksli data/mėnesis)? Koks tai zodiako ženklas?: 1997/10/31 (27 metai, kam su skaičiavimu sunku) Zodiakas - Skorpionas >> Ką šiuo metu veikiate gyvenime? Kur mokotės ar dirbate?: Dirbu gamyboje, pareigybė "komandos vadovas", tarnauju KASP jau 6 metai >> Laisvalaikio hobiai ir pomėgiai? Kokį naują hobį norėtumėte išbandyti jei turėtumėte galimybę?: Neturiu tam laiko, šiuo metu nusipirkau namą, tai manau pagrindinis hobis ir yra jo įrengimas >> Ar turite vairuotojo pažymėjimą? Jei taip, ką vairuojate?: Žinoma, BMW E61 >> Ar turite augintinių? Kokių?: Turiu, šunį, vardas - Lordas (vokiečių aviganis) >> Vaikystėje svajojau apie .... profesiją? Kokią? Kas trukdo pabandyti išpildyti savo svajonę?: VSAT - valstybės sienos apsaugos tarnyba, trukdo didelis atstumas, kadangi gyvenu Lietuvos centre >> Kokias valstybes esate aplankę? Kuriuos miestus ar vietas rekomenduotumėte aplankyti LMG5 žaidėjams?: Daug ne esu, aplinkinės valstybės Latvija, Estija, Lenkija, na ir atostogauju kasmet Turkijoje. >> Mano nuotraukos: https://imgur.com/a/6fGcliJ >> Mano automobilio foto: https://imgur.com/a/5m32LPl Swaika_Kent, Dievo_Sargybinis, Check_Bass ir 8 kiti(-ų) sureagavo į tai 10 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Black_Leigon Paskelbta Gruodis 30, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 30, 2024 Labas, malonu susipažinti! Sėkmės. Clint_Howl sureagavo į tai 1 - LEIGON - Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Gruodis 30, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 30, 2024 sw, sekmes zaidime Clint_Howl sureagavo į tai 1 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kuchius_Mode Paskelbta Sausis 6 Dalintis Paskelbta Sausis 6 Sveikas, malonu susipažinti, sėkmės žaidime ir gyvenime! Clint_Howl sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Sausis 6 Dalintis Paskelbta Sausis 6 Sveikas malonu susipažinti sėkmės žaidime . Clint_Howl sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sand_King Paskelbta Sausis 17 Dalintis Paskelbta Sausis 17 sekmes Swastika user Rolling 30's Outlaw Bloods Laimonas Lapinskas Treniruojasi Kalėjime | Training in Prison.mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar