Arej_Verceti Paskelbta Gruodis 30, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 30, 2024 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arej_Verceti 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Zygis_Budrys 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Privaziavau norejau paklaust karolinos ir sako kas leido kalbint ir tiesiog nusove saugioj zonoj jam nieko nebuvo pasakyta. 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): Lagiri 5min 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://medal.tv/games/gta-v/clips/jojDvKswi6Ry787wu?invite=cr-MSw4a2EsMjEwMDY1NTI4LA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Gruodis 30, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 30, 2024 (redaguota) Pirmiausia tai atvaziavai ir izeidinejai, Mergina jau buvo neviena karta rasius kad neatstoji nuo jos nesugebi atsikabinti. Plius jau nekalbu kad ja trankei saugioje zonoje. Plius matosi kad esu su mediko darbine apranga tai reiktu mediko darbo ppk rasyt. Viso gero PS. Sis serveris man yra kaip antras gyvenimas. Ir siame serveryje su karolina esu pora. Sorry Deividai Mss bet tokia tiesa.. tad turiu pilna teise ginti savo merginos privazia erdve Redaguota Gruodis 30, 2024 nario Zygis_Budrys Sclote_Lote sureagavo į tai 1 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kuchius_Mode Paskelbta Gruodis 30, 2024 Dalintis Paskelbta Gruodis 30, 2024 Papeikimas priimtas. Darbuotojas nubaustas. Zygis_Budrys sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai