Zygis_Budrys Paskelbta Sausis 1 Dalintis Paskelbta Sausis 1 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zygis_Budrys 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Ferdinando_Santiago 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Atvaziavau nubausti keikunu ir pazeidieju i mechaniku baze. Jei reiks ikelsiu video kaip pats mane izeidineja ir tt, nubaudus ji nuejau bausti jo draugu, tai tas susinervino ir nubego nutemt mano darbini automobili, kad negaleciau isvesti gaudomu. Jei reiks svarke pasakyk ikelsiu video 4.Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): TAIP Gavau darbo papeikima o ji nusiimt reiks susimoket nors jis tai isprovokavo. 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Cia fotke kai atvaziuoju atlikti savo pilietine pareiga cia fotke kaip jis ir jo draugai yra visi baudziami uz izeidinejimus ir tt zinau irodymuose negali but apkarpyti bet as tik parodau kad atlieku funckines savo pareigas, kaip minejau galesiu ir video sukelt bet ten apie 7min medziagos Tada is niekur nieko atleke pavogt mano masina kuri netrukde nes ir taip yra aikstelej ir tvarkingai pastatyta pries pazeideju masinas Nu ir toliau viskas matosi jo paciuose yrodimuose kaip jis uzdirba dar is to.. tokie zmones neturetu dirbti tokioj prestizinej firmoj kaip mechanikai. ane @Svarke_Nzo ps sorry uz kokybes nuotrauka bet tiesiog neisivaizduoju ant kiek turi neturet smegenu kad video kelt i imgura kad kokybe butu kaip 2012m yt geriausias video :DDD Kuchius_Mode ir Luka_Tony sureagavo į tai 1 1 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Svarke_Nzo Paskelbta Sausis 2 Dalintis Paskelbta Sausis 2 Ispėtas. Dėl kompensacijos, dėja nieko negaliu pasiūlyti, kai papeikime buvo suteiktas žodinis ispėjimas Tau. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai