Heraklis_Bugdanas Paskelbta Sausis 2 Dalintis Paskelbta Sausis 2 . Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Heraklis_Bugdanas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Juodas_Humoras 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:variau i garaža mašina pastatyt jau buvo likusios 2 sekundes mane surakino apjieškojo nieko nerado uždejo už techinikes neturejimo viskas all good poto pamate neturiu diržo bet neuždejo čia jo problema poto pasiunčiau ji toli užtai random privažiavo pridejo staru ir tada dar karta ji toli pasiunčiau ir uždejo dar kart už keiskmažodžius bet keiskmažodžius sudeliojo man per 1 minute 2 kartus čia normalu? ir poto turejau atsedet kaleime 20 minučiu už nieka, kai turejau 15 staru ar 10 prašiau duot man baudos ir jis paraše (nenoriu/galiu neduot?) tada vel keiksmažodžius sudejau.. bet per 1 minute 2 kartus keiksmažodžius negali iškarto det. 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(taip, pirma karta): 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video) @Luksis_Flux Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juodas_Humoras Paskelbta Sausis 2 Dalintis Paskelbta Sausis 2 Nu tai matau, nereik man nieko kelt viska surases esi.. kita kart izeidinek be perstojo ir nedesiu, cia viena kart izeidei poto antra kart.. o dabar forume verki. nereik izeidinet, jei pervarges nuo kompo eik gult ir nereikes tiek keiktis ir izeidinet Juodas_Humoras Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kuchius_Mode Paskelbta Sausis 2 Dalintis Paskelbta Sausis 2 Papeikimas priimtas. Darbuotojas nubaustas. Įtarimo dėjimas teisingas, jail gavai pagrįstai, tik darbuotojas po pirmo įtarimo suklydo, nepasiūlydamas baudos... Jei žaidėjas, kuriam policijos pareigūnas skyrė įtarimo ir šis susimokėjęs baudą 10min. tarpe padarė tokį patį nusižengimą, policininkas turi teisę žaidėjui nesiūlyti baudos. Tokiu atveju žaidėjas gali būti įkalinamas nepriklausomai nuo jo įtarimo lygio. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai