Black_Leigon Paskelbta Sausis 3 Dalintis Paskelbta Sausis 3 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Black_Leigon 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Dievo_Sargybinis @Mosachiko_Pro 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Buvau jai'e AFK, grįžus pamačiau, jog esu ligoninėje, bei kad pareigūnas Dievo_Sargybinis mane nušovė. Norėčiau sužinoti už ką, taip pat pareigūnas @Mosachiko_Pro apieškojo mane, kiek žinau prie PD bazės, kur žmonės išeina iš jail'o, arba ligoninės zonoje - tai daryti draudžiama. Norėčiau POV'ą pamatyti, bei sužinoti kaip čia kas. Policininkams draudžiama apieškoti žaidėjus dėl turimų narkotinių medžiagų šiose vietose: Ūkininkų bulvių rinkimo saugi zona. Ligoninės saugi zona. NPC bosų lokacijos. Policijos „spawn“ (vieta į kurią nukeliami žaidėjai baigę bausmę kalėjime) 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek):- 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Redaguota Sausis 3 nario Black_Leigon Cancaras_Cancaras sureagavo į tai 1 - LEIGON - Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Sausis 3 Dalintis Paskelbta Sausis 3 (redaguota) /dmg pasižiūrėk Ar tikrai tave nušovė ar stovėjai kažkur vidurį kelio ir nutrenkė o tavęs neapieskojo Redaguota Sausis 3 nario Check_Bass Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Black_Leigon Paskelbta Sausis 3 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 3 (redaguota) prieš 7 minutes(-čių), Check_Bass rašė: /dmg pridek ar tikrai tave nusove ar stovejai kazkur viduri kelio ir nutrenke. Negaliu šiuo metu užeiti į serverį, pamiršau patikrinti /dmg... my bad, bet kokiu atveju pareigūnai filmuoja savo žaidimą, dėl to togul įkelia video. Jei stovėjau viduryje kelio, atsiprašysiu. Na ir šiaip, jei buvau ką tik paleistas iš jail'o, mažai tikėtina jog stovėjau kažkur ant kelio Redaguota Sausis 3 nario Black_Leigon - LEIGON - Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dievo_Sargybinis Paskelbta Sausis 3 Dalintis Paskelbta Sausis 3 (redaguota) 1.nežinau apie koki tu kalėjimo išėjimą kalbi kai net nesimato to. 2.plius prie ko ta taisykle nesimato kad būtum apieškotas. 3.stovejau su masina brabusas trankėsi i mano masina as i tave todel tau rodo kad nužudžiau tave neprivalau filmuoti žaidimo 24/7 Filmuoju tik nusižengimus ir ką tik reikia man Redaguota Sausis 3 nario Dievo_Sargybinis buna sekas buna kasekas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Black_Leigon Paskelbta Sausis 3 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 3 prieš 11 minutes(-čių), Dievo_Sargybinis rašė: 1.nežinau apie koki tu kalėjimo išėjimą kalbi kai net nesimato to. 2.plius prie ko ta taisykle nesimato kad būtum apieškotas. 3.stovejau su masina brabusas trankėsi i mano masina as i tave todel tau rodo kad nužudžiau tave neprivalau filmuoti žaidimo 24/7 Filmuoju tik nusižengimus ir ką tik reikia man Viskas gerai, tiek ir tenorėjau iš tavęs sužinoti, reiškia neteisus buvau, atsiprašau. O dėl atliktos patikros, taip jau gavosi, jog grįžęs iš afk pamačiau šią žinutę, tačiau nespėjau jos nufotografuoti, užsikrovė visas chat'as ir ji pradingo . Tačiau pabandysiu ją gauti ir jei pavyks, būtinai čia įkelsiu. - LEIGON - Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dievo_Sargybinis Paskelbta Sausis 3 Dalintis Paskelbta Sausis 3 (redaguota) Gerai tada jeigu išeis gauti tai rašyk nes kad netikrinau galiu bahuro žodi duot taisykles moku ir žinau kad negalima ten tikrinti. Redaguota Sausis 3 nario Dievo_Sargybinis buna sekas buna kasekas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Black_Leigon Paskelbta Sausis 3 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 3 (redaguota) prieš 2 minutes(-čių), Dievo_Sargybinis rašė: Gerai tada jeigu išeis gauti tai rašyk nes kad netikrinau galiu bahuro žodi duot taisykles moku ir žinau kad negalima ten tikrinti. Ne taip supratai, tu ir netikrinai. Tikrino kitas pareigūnas, kol buvau arba prie pd, arba ligoninėje. Redaguota Sausis 3 nario Black_Leigon - LEIGON - Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dievo_Sargybinis Paskelbta Sausis 3 Dalintis Paskelbta Sausis 3 Tai tada atskira tema kelk kai turėsi įrodymus. Nekelk viska i viena buna sekas buna kasekas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kuchius_Mode Paskelbta Sausis 3 Dalintis Paskelbta Sausis 3 Papeikimas atmestas. Trūksta įrodymų. Gal būt nužudymas nebuvo tyčinis. Gal būt stovėjai viduryje kelio, ar išbėgai prieš automobilį.... Dėl Mosachiko_Pro nematau apieškojimo. 4. Darbuotojo papeikimas turi būti pateiktas vienoje temoje tik vienam asmeniui. Visi pažeidimai turi būti sutalpinti į vieną pranešimą. Dievo_Sargybinis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai