Igor_Mechanic Paskelbta Sausis 5 Dalintis Paskelbta Sausis 5 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Igor_Mechanic 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Andzelika_Cruz 3. Priežastis: Wh 4. Vaizdinė medžiaga: https://medal.tv/games/gta-v/clips/jqJRdRix0NlOpGMPL?invite=cr-MSxPTmUsMTA0MjAxOTY4LA 5. Papildomi komentarai: 30 sec pov Redaguota Sausis 5 nario Igor_Mechanic Check_Bass, Luka_Tony, Satan_Night ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 3 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Sausis 5 Dalintis Paskelbta Sausis 5 (redaguota) https://streamable.com/glf1at apsispresk kam rasai jopapa bet sia imk vaikiux mano miels Redaguota Sausis 5 nario Luka_Tony Igor_Mechanic ir Sclote_Lote sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sclote_Lote Paskelbta Sausis 5 Dalintis Paskelbta Sausis 5 (redaguota) cia po desine turi but mentas by andzelika 2025 pagaliukaiiiii Redaguota Sausis 5 nario Sclote_Lote Tomox_Csgo, Sirdziu_Edikas ir Albe_Vercetti sureagavo į tai 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Igor_Mechanic Paskelbta Sausis 5 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 5 Blemba, ta Andželika labai gerai žino, kur turi būti policininkai. (Bėga ant konteinerių, nors nematė manęs, ir sako: (Čia po dešinę kažkur turi būti mentas,“ – tipo labai gerai žino.) Albe_Vercetti, Tomox_Csgo, Luka_Tony ir 6 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 7 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Andzelika_Cruz Paskelbta Sausis 5 Dalintis Paskelbta Sausis 5 blem, num biski akis turiu num https://streamable.com/dnettm Luka_Tony, Avoidedas_Nakuj, Sussy_Wussy ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Igor_Mechanic Paskelbta Sausis 6 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 6 (redaguota) prieš 10 valandas(-ų), Andzelika_Cruz rašė: blem, num biski akis turiu num https://streamable.com/dnettm Tikrai blem, num biski pagaliuku turi num Luka_Tony, pove girdisi, kai tu sakai, kad prie konteinerių yra kažkas, nors iš tavo POV nesimato, kad ten kažkas būtų. Paaiškink šitą. Pati gali pažiūrėti abu povus, kai gamykloje liko 6 minutės. Kai Luka_Tony nušovė Kuchiu tu iškart atsisukai ir pasakei prie konteinerių ir iškart pažiūrėjai į mane. Redaguota Sausis 6 nario Igor_Mechanic Albe_Vercetti, Andzelika_Cruz, Toyo_Yello ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Albe_Vercetti Paskelbta Sausis 6 Dalintis Paskelbta Sausis 6 prieš 39 minutes(-čių), Igor_Mechanic rašė: Luka_Tony, pove girdisi, kai tu sakai, kad prie konteinerių yra kažkas, nors iš tavo POV nesimato, kad ten kažkas būtų. Paaiškink šitą. Pati gali pažiūrėti abu povus, kai gamykloje liko 6 minutės. Kai Luka_Tony nušovė Kuchiu tu iškart atsisukai ir pasakei prie konteinerių ir iškart pažiūrėjai į mane. Čia jau ir aš nesusilaikiau Andzelikos povą pasijunk ant 3 sec ir pamatysi save kaip nubėgai į kampą myščiot Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Igor_Mechanic Paskelbta Sausis 6 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 6 prieš 1 minutę, Albe_Vercetti rašė: Čia jau ir aš nesusilaikiau Andzelikos povą pasijunk ant 3 sec ir pamatysi save kaip nubėgai į kampą myščiot Gerai, aš tą suprantu, bet man įdomu, kaip ji žino, kad prie konteinerių kažkas yra. Atsisuk Luka_Tonu, pažiūrėk 2 sec ir pamatysi, kaip ji žino, kad ir prie konteinerių yra. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Andzelika_Cruz Paskelbta Sausis 6 Dalintis Paskelbta Sausis 6 prieš 45 minutes(-čių), Igor_Mechanic rašė: Tikrai blem, num biski pagaliuku turi num Luka_Tony, pove girdisi, kai tu sakai, kad prie konteinerių yra kažkas, nors iš tavo POV nesimato, kad ten kažkas būtų. Paaiškink šitą. Pati gali pažiūrėti abu povus, kai gamykloje liko 6 minutės. Kai Luka_Tony nušovė Kuchiu tu iškart atsisukai ir pasakei prie konteinerių ir iškart pažiūrėjai į mane. Num turiu šitų pagaliukų, mėgstu kartais vištienos iešmelių išsikept, skanu būna, galiu paskolint jei neturi… O apie konteinerius, tai pradžioje klipo gi matos kaip vartaisi, vabale, tai tikėjaus, kad bėgsi link kairės, bet call’inau, kad ir po dešine dar gali būti, kur ir buvai Toyo_Yello, Check_Bass, Luka_Tony ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Sausis 6 Dalintis Paskelbta Sausis 6 Atmesta, žaidėjas pateikė POV Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai