Jump to content

Peikiu Andzelika_Cruz

Igor_Mechanic

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Igor_Mechanic
2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Andzelika_Cruz
3. Priežastis:  Wh
4. Vaizdinė medžiagahttps://medal.tv/games/gta-v/clips/jqJRdRix0NlOpGMPL?invite=cr-MSxPTmUsMTA0MjAxOTY4LA

5. Papildomi komentarai: 30 sec pov

Redaguota nario Igor_Mechanic

pd2.thumb.png.2a4020ca9049051b34d5257baa4bfa76.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

• Igor_Mechanic pakeitė pavadinimą į Peikiu Andzelika_Cruz

https://streamable.com/glf1at

apsispresk kam rasai jopapa bet sia imk vaikiux mano miels

Redaguota nario Luka_Tony

image.png.94d54cdc0921a196a84a5c08062392ee.png.8eb738fa7c10e6160bf48644b890eca4.png

parasas_4.thumb.png.5f94da4acb5f0a3c9dc8ae55ad99a35f.png

pra2.png

Nuoroda į atsakymą

Blemba, ta Andželika labai gerai žino, kur turi būti policininkai. (Bėga ant konteinerių, nors nematė manęs, ir sako: (Čia po dešinę kažkur turi būti mentas,“ – tipo labai gerai žino.)

Nuoroda į atsakymą

Paskelbta (redaguota)
prieš 10 valandas(-ų), Andzelika_Cruz rašė:

blem, num biski akis turiu num https://streamable.com/dnettm

Tikrai blem, num biski pagaliuku turi num

Luka_Tony, pove girdisi, kai tu sakai, kad prie konteinerių yra kažkas, nors iš tavo POV nesimato, kad ten kažkas būtų. Paaiškink šitą. Pati gali pažiūrėti abu povus, kai gamykloje liko 6 minutės. Kai Luka_Tony nušovė Kuchiu tu iškart atsisukai ir pasakei prie konteinerių ir iškart pažiūrėjai į mane.

Redaguota nario Igor_Mechanic

Nuoroda į atsakymą

prieš 39 minutes(-čių), Igor_Mechanic rašė:

Luka_Tony, pove girdisi, kai tu sakai, kad prie konteinerių yra kažkas, nors iš tavo POV nesimato, kad ten kažkas būtų. Paaiškink šitą. Pati gali pažiūrėti abu povus, kai gamykloje liko 6 minutės. Kai Luka_Tony nušovė Kuchiu tu iškart atsisukai ir pasakei prie konteinerių ir iškart pažiūrėjai į mane.

Čia jau ir aš nesusilaikiau 🤣 Andzelikos povą pasijunk ant 3 sec ir pamatysi save kaip nubėgai į kampą myščiot 😄 

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Albe_Vercetti rašė:

Čia jau ir aš nesusilaikiau 🤣 Andzelikos povą pasijunk ant 3 sec ir pamatysi save kaip nubėgai į kampą myščiot 😄 

Gerai, aš tą suprantu, bet man įdomu, kaip ji žino, kad prie konteinerių kažkas yra. Atsisuk Luka_Tonu, pažiūrėk 2 sec ir pamatysi, kaip ji žino, kad ir prie konteinerių yra.

Nuoroda į atsakymą

prieš 45 minutes(-čių), Igor_Mechanic rašė:

Tikrai blem, num biski pagaliuku turi num

Num turiu šitų pagaliukų, mėgstu kartais vištienos iešmelių išsikept, skanu būna, galiu paskolint jei neturi…

IMG_9666.jpeg.9216d136d9de906031fca4718c51121a.jpeg

O apie konteinerius, tai pradžioje klipo gi matos kaip vartaisi, vabale, tai tikėjaus, kad bėgsi link kairės, bet call’inau, kad ir po dešine dar gali būti, kur ir buvai

Untitled-1.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...