Nepramusinek_Dangis Paskelbta Sausis 6 Dalintis Paskelbta Sausis 6 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dangis_Nepramusinek 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Sclote_Lote 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: rakinimas kai 5 gaujiniai vienoje vietoje. 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Dovydas_Dovce sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sclote_Lote Paskelbta Sausis 6 Dalintis Paskelbta Sausis 6 (redaguota) tai ikelk visa kad iskarta atrakinau ir poto buvau nusautas Redaguota Sausis 6 nario Sclote_Lote Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nepramusinek_Dangis Paskelbta Sausis 6 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 6 prieš 2 minutes(-čių), Sclote_Lote rašė: tai ikelk visa kad iskarta atrakinau ir poto buvau nusautas Seni aš tave peikiu, tai tu ir kelk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kuchius_Mode Paskelbta Sausis 6 Dalintis Paskelbta Sausis 6 Papeikimas atmestas. Nematau masinių veiksmų grupės, kuri daro tą pačią nusikalstamą veiklą. Nepakanka įrodymų. Policijos darbuotojui draudžiama surakinti (ir naudoti kitas policijos komandas) žaidėjus jei vyksta masiniai veiksmai, pvz. vienas policininkas kovoja susišaudyme prieš 8 žaidėjų grupę. Masinių veiksmų grupė yra 5 ir daugiau tą pačią nusikalstamą veiklą atliekantys žaidėjai. Jei masinių veiksmų metu policininkų yra tiek pat, arba daugiau - galima naudoti policijos darbo komandas (pvz. 6 žaidėjai šaudosi prieš 12 policininkų). Tomox_Csgo sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai