Nepiniguose_Laime Paskelbta Sausis 31, 2023 Dalintis Paskelbta Sausis 31, 2023 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Nepiniguose_Laime 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Ernis_Kesas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free stars dėl pareigūno įsakymo nepaisymo 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Spoiler Redaguota Sausis 31, 2023 nario Nepiniguose_Laime Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Kesas Paskelbta Vasaris 1, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2023 Sveikas, štai įrodimai 1: https://streamable.com/dab2lv. 2: https://streamable.com/7o06r1. Negražu "Rautis ant policijos pareigūnų" ir vėliau reikšti pretenzijas. Būvai gaudomas nuo 22:02 iki 22:42 Lietuvos laiku. Video matosi kaip visą laiką bėgai ir nestojai, antrame video matosi, kad spamminau jog sustotumėte. Po kurio laiko jums nesustojus, o tai galima matyti pagal mapp komanda, laika ir visa kita.Tad nutariau grįžti į miestelį ir jus pasiuntėte mane (pridedu foto) Taip pat dar viena foto kaip jus vistiek vaziavote po mano įsakimo. P.S visgi dar reikėjo duoti už Drive-By, bet kaip žmogaus pasigalėjau, ateičiai žinosiu. Drive-By matosi 1 video . Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nepiniguose_Laime Paskelbta Vasaris 1, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2023 Tavo žinutės, kad sustočiau (man nesustojus) pateisina tik ''Begimas nuo policijos'' įtarimą. Norėčiau sužinoti kokio įsakymo nepaisiau. + nuo kada bėgliai gaudomi žinutėmis? + šaudei gaudydamas ne į padangas, o patį mane ir ne burst fire rėžimu o full auto:). Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Kesas Paskelbta Vasaris 1, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2023 Įsakymas būvo sustoti jus nestojote, tačiau yra kitu reikalu dėl ko gausiu įspėjimą. Tačiau tau karma visitek grįž. Šaudyt bandžiau į padangas, tačiau ne visuomet pataikiau. Iš matęs tiek. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Vasaris 2, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 2, 2023 Papeikimas priimtas. Darbuotojui skiriamas įspėjimas (2/3). Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai