Black_Wine Paskelbta Sausis 7 Dalintis Paskelbta Sausis 7 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Black_Wine 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Tomas_Kalpokas): 3. Priežastys: Draudžiama naudoti /vheal, /vfix, /vt, /get šaudymo(si), grobimų, plėšimų metu (įskaitant, grįžimui atgal į susišaudymą). 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/wflryb Tomas_Kalpokas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomas_Kalpokas Paskelbta Sausis 7 Dalintis Paskelbta Sausis 7 patys pradėjo prisikabino ir ka man daryti reikejo? adminas tapati tamsta pasodino poto Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Black_Wine Paskelbta Sausis 7 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 7 Ką tik, Tomas_Kalpokas rašė: patys pradėjo prisikabino ir ka man daryti reikejo? adminas tapati tamsta pasodino poto Už šią dalį niekas nesodintu iš administratorių, + padėjau iš duobės išlipt. toliau šaudei gavai atsaka. Sėkmės ir gero vakaro Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomas_Kalpokas Paskelbta Sausis 7 Dalintis Paskelbta Sausis 7 Jūsu ten daug buvo ir visi bandėt man pakenkti taip kad nereikia pasakoti. sėkmės Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar