Jump to content

Peikiu PD DRK Kuchius_Mode

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Prox_Sviceks
  2. Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: @Kuchius_Mode
  3. Papeikimo priežastis: Nakti iš fondo pasiėmė apie 15m ir viską pralošė monetoj. @Max_Tosha Prašyčiau patikrint logus ir matysit, kad išėmė pinigus. Labai negražu, kai pareigūnai stengiasi uždirbt tas kapeikas gamyklose, o direktorius viską pasiima ir pralošia monetoj. Įmetu nuotrauka kiek fonde šiandien liko, vakar apie 22h buvo 14m.
  4. Pažeidimų įrodymai:

fondas.png

Redaguota nario Prox_Sviceks

SViceks

5C5DED53-09C5-4C68-87B8-4345BDAA71BE.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Ekranokopija2025-01-07201229.thumb.png.79c93b95a43b99786e7d9fa60ec4e53d.png

Dažnai pasitaiko, kad pinigai iš fondo yra išimami, fondas papildomas iš mano asmeninių lėšų ir panašiai. Darbuotojams sukurta Algos sistema, kuri leidžia visiems papildomai užsidirbti. Po didesnių veiklų išdalinu papildomų premijų, dažniausiai kartą savaitės gale. Likę pinigai panaudojami padengti pretenzijoms ir panašiai.
Suprantu, kad naujokui, tokiam kaip tau, viena dieną pamačius apie 13500000 Eur., kitą dieną pamačius apie 2000000 Eur. darbo fonde gali kilti šokas, bet tu dėl to nesuk galvos, nes firmoje jau nedirbi.
P. S. Nuo pirmos direktoriavimo dienos, nei aš, nei mano buvę ar esami pavaduotojai nėra paėmę iš fondo, savo reikmėms, nei vieno cento. Griežtai tai kontroliuoju. O jeigu pinigai yra išimti, kai reikės, bus įdėti atgal.

kuchus7.png.b2b10abd828a273128e0a2d73177b9bd.png

Nuoroda į atsakymą

Paskelbta (redaguota)
prieš 19 minutes(-čių), Kuchius_Mode rašė:

Ekranokopija2025-01-07201229.thumb.png.79c93b95a43b99786e7d9fa60ec4e53d.png

Dažnai pasitaiko, kad pinigai iš fondo yra išimami, fondas papildomas iš mano asmeninių lėšų ir panašiai. Darbuotojams sukurta Algos sistema, kuri leidžia visiems papildomai užsidirbti. Po didesnių veiklų išdalinu papildomų premijų, dažniausiai kartą savaitės gale. Likę pinigai panaudojami padengti pretenzijoms ir panašiai.
Suprantu, kad naujokui, tokiam kaip tau, viena dieną pamačius apie 13500000 Eur., kitą dieną pamačius apie 2000000 Eur. darbo fonde gali kilti šokas, bet tu dėl to nesuk galvos, nes firmoje jau nedirbi.
P. S. Nuo pirmos direktoriavimo dienos, nei aš, nei mano buvę ar esami pavaduotojai nėra paėmę iš fondo, savo reikmėms, nei vieno cento. Griežtai tai kontroliuoju. O jeigu pinigai yra išimti, kai reikės, bus įdėti atgal.

Nereikia meluoti, tosha paziures logus ir pamatys, kad isemei sianakt pinigus is fondo ir metei moneta su black_umo. Be to kokiom kitom reikmem galejai isimti pinigus jeigu jokiu pretenziju moket nereikejo, net pavaduotojas koala nezinojo kur dingo pinigai is fondo :D. Kiek dirbes pd, nei karto nemaciau, kad kazkas po 15m is fondo nestusi. Pateik irodymus kazkokius geriau kur tuos pinigus padejai.

Redaguota nario Prox_Sviceks

SViceks

5C5DED53-09C5-4C68-87B8-4345BDAA71BE.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...