Aplik_Kuas Paskelbta Sausis 8 Dalintis Paskelbta Sausis 8 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Aplik_Kuas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mantas_Bird 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:su draugais važinėjom po miestą, pamačiau kad Mantas_Bird man uždėjp bėglio statusą, sustojau į šalikelį ir jo laukiau, jis atvažiavo uždėjo įtarimą dėl KET pažeidimų ir pasodino į kalejimą, bandžiau klausti už ką čia, ką padariau bet jis man nepasakė nei žodžio, rašau papeikimą nes norėčiau sužinoti už ką čia mane taip nubaudė. 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): nope 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): taip Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bird Paskelbta Sausis 8 Dalintis Paskelbta Sausis 8 Sorry video neisisaugojo prie mech. Bet prie mechaniku degalines nunesei mane ir kitus. Taip pat video turiu kai kita zaideja tikrinau ir nunesei, bet per video nelabai matos tavo nick. https://streamable.com/h7razu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dominykas_Snow Paskelbta Sausis 8 Dalintis Paskelbta Sausis 8 Priimta išmestas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai