Gugis_Fanta Paskelbta Sausis 11 Dalintis Paskelbta Sausis 11 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: @Gugis_Fanta 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Con_Terezo 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Nužudžiau žaidėja iš kumščio, atėmė ginklus, uždėjo star už vieša ginklų demonstracija. 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): Taip, 150,000Eur. 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/BDqKPvs Silver_Devv ir Con_Terezo sureagavo į tai 2 Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Con_Terezo Paskelbta Sausis 11 Dalintis Paskelbta Sausis 11 Žala atlyginsiu kaip susisieksi žaidime. Buvot 3-yse, šaudėtės ir kitaip kvailiotoj, greitai reagavau atrodė jog iš galo su peiliu nužudytas žaidėjas buvo, o peilis kaip žinia skaitosi jog šaltasis ginklas. Norėjau suiimti 2 žaidėjus, abudu nužudžiai, kodėl taip darai, ar manai jog esi administratorius ir tau negalioja taisyklės? Pagal mane turėtum rodyti pavyzdį ir nesikišti į tokius konfliktus. O dabar tiesiog trukdai kitiems žaisti ir gadini žaidimo kokybę. https://streamable.com/6ew9bm Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Sausis 11 Dalintis Paskelbta Sausis 11 Papildysiu ir aš už valandos įrodymus gugio kaip mane nušovė afk būsenoje. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Con_Terezo Paskelbta Sausis 11 Dalintis Paskelbta Sausis 11 prieš 7 minutes(-čių), Check_Bass rašė: Papildysiu ir aš už valandos įrodymus gugio kaip mane nušovė afk būsenoje. Super męs abudu mašinoje sėdėjome, bet kaip grįžau buvau HP, o chat'e radau jog Gugis_Fanta jus nužudė, gaila nenufilmavau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Sausis 11 Dalintis Paskelbta Sausis 11 Ką tik, Con_Terezo rašė: Super męs abudu mašinoje sėdėjome, bet kaip grįžau buvau HP, o chat'e radau jog Gugis_Fanta jus nužudė, gaila nenufilmavau Užtenka ir dmg manau ir fotkes kaip rodė chate jūs nužudė Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Sausis 11 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 11 prieš 10 minutes(-čių), Con_Terezo rašė: Super męs abudu mašinoje sėdėjome, bet kaip grįžau buvau HP, o chat'e radau jog Gugis_Fanta jus nužudė, gaila nenufilmavau prieš 8 minutes(-čių), Check_Bass rašė: Užtenka ir dmg manau ir fotkes kaip rodė chate jūs nužudė Nematau įrodymų, matau tik beprasmius komentavimus Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eimis_Mag Paskelbta Sausis 11 Dalintis Paskelbta Sausis 11 Vaizdiniuose įrodymuose nematau nei vieno panaudoto ginklo, tad įtarimas uždėtas paskubėtai. Darbuotojui skiriamas įspėjimas ir patarimas - nereikia skubėti kiekvieno nubausti, geriau visada įsitikinti, kad įrodymai teisingi ir sugauti vėliau, įrodymai visgi galioja iki valandos. Visų nenubausi. Žaidėjui tikiuosi turtinė žala bus atlyginta. prieš 1 valandą, Check_Bass rašė: Papildysiu ir aš už valandos įrodymus gugio kaip mane nušovė afk būsenoje. Nebedaryk jau cirko tam forume, komentuoji kur tik nori. Žaidėja nubaudei ne tu, kolega nežinojo, kad tu turi įrodymus ar ko neturi. Įrodymai jau pateikti, kad įtarimas nėra teisingas. Con_Terezo ir Gugis_Fanta sureagavo į tai 2 Discord - eima Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai