Amortizatorius_Galinis Paskelbta Sausis 11 Dalintis Paskelbta Sausis 11 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Amortizatorius_Galinis 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Juozas_Juozas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: zaidejas baudzia net nebuves nei darbe nei su darbine transporto priemone tuo labiau kai buvau uzpultas zmogaus kuris vazinejosi kartu su juo piknaudziavimas darbu 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): konfiskuoti visi ginklai apie 150k manyciau 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/gl8s7XM Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juozas_Juozas Paskelbta Sausis 11 Dalintis Paskelbta Sausis 11 (redaguota) Sveikas, pradejai saudyti pirmas nusovei mano draugo deja to momento nenusiclipinau bet turiu kaip mane saudai persirengiau i pd apranga ir tave pagavau jai reikia irodymu kai persirenges iskarto tave gaudziau galiu atsiusti irodymus DMG-https://imgur.com/a/DYWrbyE Clip-https://streamable.com/1vcde0 Redaguota Sausis 11 nario Juozas_Juozas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Amortizatorius_Galinis Paskelbta Sausis 11 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 11 tai zek tu net neturi yrodymu, tavo draugelis buvo nusautas nes uzpuole mane, tu ykeli video tik tada kai savam transporte esi tu is savo masinos islipes persirengi y pd pagal tavo zodzius, taip nesidaro, tavo draugas sedejes salia taves islipes uzpuola kodel to nepamini, beto ykelei video kai tu jy pagetinai y susisaudyma? vip privilegijos atemimas? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Amortizatorius_Galinis Paskelbta Sausis 11 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 11 beto kodel neykeli ilgesnio video kaip jis mane uzpuole kaip tu mane su savo ta r8 pervazineji kodel tokiu dalyku nekeli ,,pareigune''? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juozas_Juozas Paskelbta Sausis 11 Dalintis Paskelbta Sausis 11 (redaguota) as tau aiskinu nusiclipino tas momentas kai mane saudei, jis priejo prie taves ir tu nupisai i turiu irodymus kaip saudei mane ko dar nori reikejo darytis irodimus kai tave saude as nemaciau kad kas kas tave saudytu Redaguota Sausis 11 nario Juozas_Juozas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juozas_Juozas Paskelbta Sausis 11 Dalintis Paskelbta Sausis 11 ai va raudau clipa kaip drauga nusovei tai man paiiskink kur uzpultas buvai kai jis be ginklo buvo????? clip-https://streamable.com/6msw7w Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Amortizatorius_Galinis Paskelbta Sausis 11 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 11 matau nera su tavim cia ka ir bazarint video iskarpos tik ten kur tau nauda yra kaip civilis filmuodamas baust gali tik padares tema po civiliu pareiskimai o tu tai darai savo nuoziura be temu , viskas pasakyta nors ir bandai sau naudos ispest. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juozas_Juozas Paskelbta Sausis 11 Dalintis Paskelbta Sausis 11 (redaguota) Ziurek as dedu clipus kur privalejau tave nubausti jai kas kas nepatinka kita karta darykis su video irodymus o ne foto imesdamas as zinau kad neturi ka pasakyti nes viskas matosi vaizdo irase ka tu padarei ir bandai cia mazintis dabar tai neturiu as tau ka daugiau sakyti ir lauksim atsakymo is Admin. Sekmes Redaguota Sausis 11 nario Juozas_Juozas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Sausis 12 Dalintis Paskelbta Sausis 12 @Amortizatorius_Galinis Sveikas gal turi video kaip darbuotojas be darbines baude tave? Papildyt papeikima turi 24h kitaip bus atmestas, jei video neturi neturiu uzka baust nes itarimai uzdeti tvarkingai. Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juozas_Juozas Paskelbta Sausis 12 Dalintis Paskelbta Sausis 12 (redaguota) prieš 2 valandas(-ų), Zygis_Budrys rašė: @Amortizatorius_Galinis Sveikas gal turi video kaip darbuotojas be darbines baude tave? Papildyt papeikima turi 24h kitaip bus atmestas, jei video neturi neturiu uzka baust nes itarimai uzdeti tvarkingai. su darbine turiu irodymus kaip nubaudziau Irodymai kaip pagavau-https://streamable.com/gualbf Redaguota Sausis 12 nario Juozas_Juozas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Amortizatorius_Galinis Paskelbta Sausis 12 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 12 darbuotojas bauda su darbine, bet buves apsaudytas su paprasta masina atbaziuoja persirenges ir baudzia , neturetu pats pildyt civilio pareiskima? kaip jau ir buvau minejas, pats susivok kokia pievaissaunu nuvaziuoja pasiima darbine atvaziuoja baudzia auksciausias lygis Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Amortizatorius_Galinis Paskelbta Sausis 12 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 12 atgaliniu video nemokejau padaryt ir nemoku , kai dilmuoju tai filmuoju Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juozas_Juozas Paskelbta Sausis 12 Dalintis Paskelbta Sausis 12 prieš 1 valandą, Amortizatorius_Galinis rašė: darbuotojas bauda su darbine, bet buves apsaudytas su paprasta masina atbaziuoja persirenges ir baudzia , neturetu pats pildyt civilio pareiskima? kaip jau ir buvau minejas, pats susivok kokia pievaissaunu nuvaziuoja pasiima darbine atvaziuoja baudzia auksciausias lygis Galima taip Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Sausis 12 Dalintis Paskelbta Sausis 12 Darbuotojas atliko viska gerai Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus baudžiamas. @Amortizatorius_Galinis pasižiūrėk video ir pagal jį viską pasidaryk, kad galėtum darytis įrodymus. Juozas_Juozas sureagavo į tai 1 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai