Franklin_Gilber Paskelbta Vasaris 1, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2023 (redaguota) Sup liaudis, dalinuosi darbų parašais. Sugalvojau papaišyt, pirmą kart dariau tai blynas prisvilęs manau. Kokybė susigadino kai čia įkėliau nežinau kodėl. Kokybė čia: https://imgur.com/a/vnDbAoe Redaguota Vasaris 1, 2023 nario Franklin_Gilber Folermis_Ziki sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Game_Ower Paskelbta Vasaris 1, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2023 gana originalūs darbai, gražu, keep it up! Franklin_Gilber sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Folermis_Ziki Paskelbta Vasaris 1, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2023 (redaguota) grazu! gal galetum man sukurti parasa su uzrasu: folermis_ziki - As daug kartu krisiu, bet kai atsistosiu, kris kiti. THX! Redaguota Vasaris 1, 2023 nario Folermis_Ziki Franklin_Gilber sureagavo į tai 1 stoklankis prawiras kad galeceu gaidzem semku pabert pralegdamas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Breakaz_Dauzymas Paskelbta Vasaris 1, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2023 (redaguota) sveikas, grazus projektai pas tave ar galetum man sukurti kazka panasaus? aciux Redaguota Vasaris 1, 2023 nario Breakaz_Dauzymas Franklin_Gilber sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Franklin_Gilber Paskelbta Vasaris 1, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2023 prieš 2 minutes(-čių), Folermis_Ziki rašė: grazu! gal galetum man sukurti parasa su apacioje esancia nuotrauka? Drąsiai Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar