Jump to content

Peikiu Waka_Nda

Silver_Devv

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Silver_Devv
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Waka_Nda
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: nušovė du kart be aprangos. Juozas tada į jailą pasodino už tai kad atsišaudžiau.
4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): 200k
5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://www.part.lt/perziura/ee6af817b354d678ac012aa101902727226.jpg

Miau

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 2 minutes(-čių), Waka_Nda rašė:

Is tavo puses buvo paleista pirmi suviai i juoza, tad kad jis mano kolega as jam padejau apsiginti nuo tokiu kaip tu.

Visu pirma šaudei be aprangos. abu šaudėt be aprangos 😄 du kartus nužudei. būčiau kitaip sėdes į jail'a. tai nežinau nežinau manau čia tikrai prieš taisykles atsišaudyt be aprangos? Tada nušaut 2 kartus pasigaut ir pist jailo 30min

Miau

Nuoroda į atsakymą

Sveikas siunciu irodymus uz drauga kadangi jis nepasidare, pradejai pirmas sauduyti nusovei mane tai mano kolega tesiog padejo apsiginti

irodymai-https://streamable.com/89us4n

image.png.0bcdc69dbd541fceeb6f446a1be78c82.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Silver_Devv rašė:

Visu pirma šaudei be aprangos. abu šaudėt be aprangos 😄 du kartus nužudei. būčiau kitaip sėdes į jail'a. tai nežinau nežinau manau čia tikrai prieš taisykles atsišaudyt be aprangos? Tada nušaut 2 kartus pasigaut ir pist jailo 30min

Atsiusk irodymus 🙂

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Silver_Devv rašė:

1. Policininkas gali naudoti šaunamąjį ginklą tik prieš žaidėjus, turinčius įtarimą (nušauti norint pasodinti į kalėjimą) arba bėgančius nuo policijos (/bega). Jei žaidėjas turi /bega statusą, akivaizdžiai nesustoja, prieš jį gali būti naudojamas ginklas (driveby) ne miestelių (Paletobay, Sandyshores) ribose. Ginklas taip pat gali būti naudojamas savigynos tikslais.

-_-

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Juozas_Juozas rašė:

Sveikas siunciu irodymus uz drauga kadangi jis nepasidare, pradejai pirmas sauduyti nusovei mane tai mano kolega tesiog padejo apsiginti

irodymai-https://streamable.com/89us4n

O dabar pasakyk kad atsišaudei su apranga? du kartus mane nušaudamas kaip aš pirmas tave nušoviau? starus gavau už priežastį. bet du kartus mane nušovėt be aprangos kitu atvėju būčiau buvęs jaile.

Miau

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Silver_Devv rašė:

O dabar pasakyk kad atsišaudei su apranga? du kartus mane nušaudamas kaip aš pirmas tave nušoviau? starus gavau už priežastį. bet du kartus mane nušovėt be aprangos kitu atvėju būčiau buvęs jaile.

nematau niekur kad 2 kartus nusautas butum

-_-

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Silver_Devv rašė:

Na reiktu į mano nuotrauka pasižiūrėt. 😄 visu pirma tada spręst ar tu nušovei mane du kartus ar ne.

bet tame ir esme kad viskas buvo panaudota savigynos tikslais

-_-

Nuoroda į atsakymą

prieš 4 minutes(-čių), Silver_Devv rašė:

Na reiktu į mano nuotrauka pasižiūrėt. 😄 visu pirma tada spręst ar tu nušovei mane du kartus ar ne.

Pradejai pirmas saudytis kai mane nuzudei mane pa getino ir tada buvo atsisaudyta i tave buvai nusautas tada panaudojai vtm comanda ir issitraukei ginkla ir buvai vel nusautas tai kokios problemos??????

Redaguota nario Juozas_Juozas

Nuoroda į atsakymą

I jaila buvai pasodintas kad nekiltų noras tau vis gryst ir šaudyti į mus, ir už padarytus nusižengimus.

-_-

Nuoroda į atsakymą

prieš 8 minutes(-čių), Juozas_Juozas rašė:

Pradejai pirmas saudytis kai mane nuzudei mane pa getino ir tada buvo atsisaudyta i tave buvai nusautas tada panaudojai vtm comanda ir issitraukei ginkla ir buvai vel nusautas tai kokios problemos??????

prieš 7 minutes(-čių), Waka_Nda rašė:

I jaila buvai pasodintas kad nekiltų noras tau vis gryst ir šaudyti į mus, ir už padarytus nusižengimus.

ŠAUDĖT BE APRANGOS nebesirinkit tu postu viskas. Budrys parašys savo verdikta ir svio. ko čia myžčiojat. ;D reikėjo su apranga nušauti būčiau gaves jail'o iškarto

Miau

Nuoroda į atsakymą

1. pirmas pradėjai sukritai gavai jailo apsiverkei ir dar ppk parašiai visas myznio starterpackas. laukiam verdikto.

-_-

Nuoroda į atsakymą

Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus baudžiamas.

• Nuotraukos kuri patalpina part, tokiems kaltinimams neužtenka.
  • Matau tik video kai tu nušauni medkirti.

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...