Arej_Verceti Paskelbta Sausis 18 Dalintis Paskelbta Sausis 18 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Arej_Verceti 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Ecka_Betabu 3. Priežastys: Saudziau, fixinosi masina, poto padare vt 1 4. Vaizdinė medžiaga: https://medal.tv/games/gta-v/clips/jw1UfTUGMgfc1LpWB?invite=cr-MSxNemMsMjEwMDY1NTI4LA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ecka_Betabu Paskelbta Sausis 18 Dalintis Paskelbta Sausis 18 Kad nelabai ten susisaudymas buvo:D nesaudziau as i tave, tai ka man stovet vietoj kai saudai i mane?:D op Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arej_Verceti Paskelbta Sausis 18 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 18 prieš 2 valandas(-ų), Ecka_Betabu rašė: Kad nelabai ten susisaudymas buvo:D nesaudziau as i tave, tai ka man stovet vietoj kai saudai i mane?:D visa clipa pasizek saudei atgal Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Sausis 19 Dalintis Paskelbta Sausis 19 Priimta. Pasikartojus nusižengimams gali būti anuliuota VIP narystė. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai