Gendolfas_Velnys Paskelbta prieš 7 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 7 valandas(-ų) Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Gendolfas_Velnys 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): Shaw_Kay 3. Priežastis: hakeris/keistuolis 4. Vaizdinė medžiaga: https://imgur.com/gallery/peikiu-shaw-kay-2jIu5zS 5. Papildomi komentarai: noriu pamatyt iš jo puses visą šitą susišaudyma. paprašius pov atsake o kam tau jo . Hmm įdomiai. Shaw_Kay sureagavo į tai 1 471732287_9283495881671224_8889653795891267169_n.mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Shaw_Kay Paskelbta prieš 7 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 7 valandas(-ų) prieš 5 minutes(-čių), Gendolfas_Velnys rašė: Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Gendolfas_Velnys 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): Shaw_Kay 3. Priežastis: hakeris/keistuolis 4. Vaizdinė medžiaga: https://imgur.com/gallery/peikiu-shaw-kay-2jIu5zS 5. Papildomi komentarai: noriu pamatyt iš jo puses visą šitą susišaudyma. paprašius pov atsake o kam tau jo . Hmm įdomiai. blemba kazkaip vėl neissisaugojo kazkaip praita gamykla viskas buvo zjbs, dar andzelikai buvau issaugojes nusiunciau dabar kazkas susipisa seip kazkas buginas nzn ne man vienam tik jo bisk hujne kai 3 karta zinai povo nėra nors tikrai filmoju. nu cyteris turbut bbz Vadim_Kalashnikov sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gendolfas_Velnys Paskelbta prieš 7 valandas(-ų) Autorius Dalintis Paskelbta prieš 7 valandas(-ų) prieš 1 minutę, Shaw_Kay rašė: blemba kazkaip vėl neissisaugojo kazkaip praita gamykla viskas buvo zjbs, dar andzelikai buvau issaugojes nusiunciau dabar kazkas susipisa seip kazkas buginas nzn ne man vienam tik jo bisk hujne kai 3 karta zinai povo nėra nors tikrai filmoju. nu cyteris turbut bbz ačiū už atsakymą. Shaw_Kay sureagavo į tai 1 471732287_9283495881671224_8889653795891267169_n.mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar