Justin_Miller Paskelbta Vasaris 2, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 2, 2023 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Justin_Miller 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Nėra nieko išsamaus, padaryti jog policijos pareigūnai negalėtų surakinti žaidėjų būdami transporto priemonėje. Taipogi jog su greituoju mygtuku nebūtų galima surakinti kitų pareigūnų. 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Pradėkime nuo minuso pirma, tai pasunkintų policijos darbą, gaudant nusikaltėlius. O pliusai? 1. Tai būtų realistiškiau. 2. Atsirastų tam tikros taktikos policijos pareigūnams gaudant nusikaltėlius. 3. Pareigūnai dirbtų dažniau iš vien. 4. Įdomesnis veiksmas, negu pašaudai privažiuoja surakina ir viskas, galėtum pabėgiot, pašaudyti. 5. Neleidžiant surakinti kolegų su greituoju mygtuku padėtų išvengti atvejų, kai kolega surakinama vietoj nusikaltėlio, ir jis pabėga. Redaguota Vasaris 2, 2023 nario Justin_Miller Varom_Sponkiu, Saint_George, Mill_Andreas ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 3 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Game_Ower Paskelbta Vasaris 2, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 2, 2023 Visiškai UŽ, pagyvintų nusikaltelių gaudymo procesą. Hoperis_Code sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mill_Andreas Paskelbta Vasaris 2, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 2, 2023 Matau nesi dirbes PD, cia tau ne sampas PRIES. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Big_Papa Paskelbta Vasaris 2, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 2, 2023 Nepritariu ir tai pd mašinos lietos importo vienam pagaut nėra šansu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Vasaris 2, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 2, 2023 Visiškai prieš. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grisha_Kalashnikov Paskelbta Vasaris 2, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 2, 2023 Už,sauni i menta is masinos surakina,kas cia per tema?;D Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Never_Mind Paskelbta Vasaris 12, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2023 Už. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grand_Select Paskelbta Vasaris 12, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2023 Už. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Milijonas_Doleriu Paskelbta Vasaris 12, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2023 uz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mind_Sunxas Paskelbta Vasaris 12, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2023 1. Prieš, 2. UŽ. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Vasaris 12, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2023 Ne kartą esu sakęs, kad bučiau už tik tuo atveju jei šalia sėdintis pareigūnas nebūtų surakintas naudojant greitąjį mygtuką. Kol to nėra esu prieš Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justinas_Brigada Paskelbta Vasaris 12, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2023 Visapusiškai, už. Pats esu parašęs panašų pasiūlymą gan senokai kaip pats dar dirbau PD ir buvo diskusijų, kad policijos rakinimas per atstumą yra nežmoniškas. Žmonės prašė pateikti pasiūlymą vieni iš tų žmonių buvo administracija. Parašiau ta temą, bet ji nesulaukė nei kiek dėmesio nes geriau visiems "paverkti" žaidime nei išsakyti savo nuomone forume. Vienas iš mano temos minėtų dalykų buvo pusiau įgyvendintas tai rakinimas su NUM skaičiais, bet rakinimo atstumo dalies niekas nekeitė ką aš buvau argumentavęs jog reikia keisti. Taip pat mano temoje buvo siūlytą padaryti jog pareigūnui neitu rakinti kitų pareigūnų su greitaisiais mygtukais, tas irgi nebuvo pakeista. Pridėjus tik greituosius mygtukas ir nepamažinus rakinimo atstumo situacija su rakinimu tik dar labiau pablogėjo nes yra ženkliai lengviau surakinti žmogų nei prieš tai per X pasirinkimus. Justis_Ltu sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mind_Sunxas Paskelbta Vasaris 12, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2023 (redaguota) prieš 9 minutes(-čių), Justinas_Brigada rašė: Visapusiškai, už. Pats esu parašęs panašų pasiūlymą gan senokai kaip pats dar dirbau PD ir buvo diskusijų, kad policijos rakinimas per atstumą yra nežmoniškas. Žmonės prašė pateikti pasiūlymą vieni iš tų žmonių buvo administracija. Parašiau ta temą, bet ji nesulaukė nei kiek dėmesio nes geriau visiems "paverkti" žaidime nei išsakyti savo nuomone forume. Vienas iš mano temos minėtų dalykų buvo pusiau įgyvendintas tai rakinimas su NUM skaičiais, bet rakinimo atstumo dalies niekas nekeitė ką aš buvau argumentavęs jog reikia keisti. Taip pat mano temoje buvo siūlytą padaryti jog pareigūnui neitu rakinti kitų pareigūnų su greitaisiais mygtukais, tas irgi nebuvo pakeista. Pridėjus tik greituosius mygtukas ir nepamažinus rakinimo atstumo situacija su rakinimu tik dar labiau pablogėjo nes yra ženkliai lengviau surakinti žmogų nei prieš tai per X pasirinkimus. Sveikas, dėja, atstumas buvo sumažintas ir tas tikrai pasijautė. Gal tik tau taip atrodė, kad nepakeitė..... Redaguota Vasaris 12, 2023 nario Mind_Sunxas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justinas_Brigada Paskelbta Vasaris 12, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2023 prieš 2 minutes(-čių), Mind_Sunxas rašė: Sveikas, dėja, atstumas buvo sumažintas ir tas tikrai pasijautė. Gal tik tau taip atrodė, kad nepakeitė..... Ant tiek pakeistas, kad galima būti surakintam iš kitos kelio pusės važiuojant ant 200? Nematau jog tai būtų daug ką pakeitė jei atvirai. Jei labai jau baidotės rakinimo iš mašinos panaikinimo, tai galbūt būtų galima padaryti jog pareigūnui neleistu rakinti važiuojant tam tikru greičiu ir neleistu rakinti pačio bėglio jei jis važiuoja tam tikru greičiu, kaip yra padaryta su diržo užsidėjimu ant ~30km/h. Mano atžvilgiu tai bent kažkiek pagerintu situaciją. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justis_Ltu Paskelbta Vasaris 12, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2023 (redaguota) prieš 11 minutes(-čių), Justinas_Brigada rašė: Ant tiek pakeistas, kad galima būti surakintam iš kitos kelio pusės važiuojant ant 200? Nematau jog tai būtų daug ką pakeitė jei atvirai. Jei labai jau baidotės rakinimo iš mašinos panaikinimo, tai galbūt būtų galima padaryti jog pareigūnui neleistu rakinti važiuojant tam tikru greičiu ir neleistu rakinti pačio bėglio jei jis važiuoja tam tikru greičiu, kaip yra padaryta su diržo užsidėjimu ant ~30km/h. Mano atžvilgiu tai bent kažkiek pagerintu situaciją. Niekas nesibaido to rakinimo iš mašinos panaikinimo, bet sąlygą yra duota, kad nerakint kolegų. Su greičiu irgi sounds good kaip ir minėta prieš mėnesius kelis, bet mažai atsižvelgia. Redaguota Vasaris 12, 2023 nario Justis_Ltu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Pingvinas_Angry Paskelbta Vasaris 12, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2023 už BOYNA GALAVA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar