Jump to content

Rakinimo pakeitimas

Justin_Miller

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Justin_Miller
2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Nėra nieko išsamaus, padaryti jog policijos pareigūnai negalėtų surakinti žaidėjų būdami transporto priemonėje. Taipogi jog su greituoju mygtuku nebūtų galima surakinti kitų pareigūnų.
3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Pradėkime nuo minuso pirma, tai pasunkintų policijos darbą, gaudant nusikaltėlius.
O pliusai? 1. Tai būtų realistiškiau. 2. Atsirastų tam tikros taktikos policijos pareigūnams gaudant nusikaltėlius. 3. Pareigūnai dirbtų dažniau iš vien. 4. Įdomesnis veiksmas, negu pašaudai privažiuoja surakina ir viskas, galėtum pabėgiot, pašaudyti. 5. Neleidžiant surakinti kolegų su greituoju mygtuku padėtų išvengti atvejų, kai kolega surakinama vietoj nusikaltėlio, ir jis pabėga.

Redaguota nario Justin_Miller
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

• po 2 savaičių...

Visapusiškai, . Pats esu parašęs panašų pasiūlymą gan senokai kaip pats dar dirbau PD ir buvo diskusijų, kad policijos rakinimas per atstumą yra nežmoniškas. Žmonės prašė pateikti pasiūlymą vieni iš tų žmonių buvo administracija. Parašiau ta temą, bet ji nesulaukė nei kiek dėmesio nes geriau visiems "paverkti" žaidime nei išsakyti savo nuomone forume.

Vienas iš mano temos minėtų dalykų buvo pusiau įgyvendintas tai rakinimas su NUM skaičiais, bet rakinimo atstumo dalies niekas nekeitė ką aš buvau argumentavęs jog reikia keisti. Taip pat mano temoje buvo siūlytą padaryti jog pareigūnui neitu rakinti kitų pareigūnų su greitaisiais mygtukais, tas irgi nebuvo pakeista.

Pridėjus tik greituosius mygtukas ir nepamažinus rakinimo atstumo situacija su rakinimu tik dar labiau pablogėjo nes yra ženkliai lengviau surakinti žmogų nei prieš tai per X pasirinkimus.

6rIiQWn.png.6590d177ddf25aac320f84eda6a7c740.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 9 minutes(-čių), Justinas_Brigada rašė:

Visapusiškai, . Pats esu parašęs panašų pasiūlymą gan senokai kaip pats dar dirbau PD ir buvo diskusijų, kad policijos rakinimas per atstumą yra nežmoniškas. Žmonės prašė pateikti pasiūlymą vieni iš tų žmonių buvo administracija. Parašiau ta temą, bet ji nesulaukė nei kiek dėmesio nes geriau visiems "paverkti" žaidime nei išsakyti savo nuomone forume.

Vienas iš mano temos minėtų dalykų buvo pusiau įgyvendintas tai rakinimas su NUM skaičiais, bet rakinimo atstumo dalies niekas nekeitė ką aš buvau argumentavęs jog reikia keisti. Taip pat mano temoje buvo siūlytą padaryti jog pareigūnui neitu rakinti kitų pareigūnų su greitaisiais mygtukais, tas irgi nebuvo pakeista.

Pridėjus tik greituosius mygtukas ir nepamažinus rakinimo atstumo situacija su rakinimu tik dar labiau pablogėjo nes yra ženkliai lengviau surakinti žmogų nei prieš tai per X pasirinkimus.

Sveikas, dėja, atstumas buvo sumažintas ir tas tikrai pasijautė. Gal tik tau taip atrodė, kad nepakeitė.....

Redaguota nario Mind_Sunxas

geriausia era.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Mind_Sunxas rašė:

Sveikas, dėja, atstumas buvo sumažintas ir tas tikrai pasijautė. Gal tik tau taip atrodė, kad nepakeitė.....

Ant tiek pakeistas, kad galima būti surakintam iš kitos kelio pusės važiuojant ant 200? Nematau jog tai būtų daug ką pakeitė jei atvirai.

Jei labai jau baidotės rakinimo iš mašinos panaikinimo, tai galbūt būtų galima padaryti jog pareigūnui neleistu rakinti važiuojant tam tikru greičiu ir neleistu rakinti pačio bėglio jei jis važiuoja tam tikru greičiu, kaip yra padaryta su diržo užsidėjimu ant ~30km/h. Mano atžvilgiu tai bent kažkiek pagerintu situaciją.

6rIiQWn.png.6590d177ddf25aac320f84eda6a7c740.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 11 minutes(-čių), Justinas_Brigada rašė:

Ant tiek pakeistas, kad galima būti surakintam iš kitos kelio pusės važiuojant ant 200? Nematau jog tai būtų daug ką pakeitė jei atvirai.

Jei labai jau baidotės rakinimo iš mašinos panaikinimo, tai galbūt būtų galima padaryti jog pareigūnui neleistu rakinti važiuojant tam tikru greičiu ir neleistu rakinti pačio bėglio jei jis važiuoja tam tikru greičiu, kaip yra padaryta su diržo užsidėjimu ant ~30km/h. Mano atžvilgiu tai bent kažkiek pagerintu situaciją.

Niekas nesibaido to rakinimo iš mašinos panaikinimo, bet sąlygą yra duota, kad nerakint kolegų. Su greičiu irgi sounds good kaip ir minėta prieš mėnesius kelis, bet mažai atsižvelgia. 😄

Redaguota nario Justis_Ltu

Untitledssasd.png.521c5330bc16bc0c0b911ff7ad565f0d.png

banner.png.472ea9578796e4d4e986850730284349.png

Nuoroda į atsakymą

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...