Jump to content

Peikiu Gendolfas_Velnys

Black_Wine

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryjeBlack_Wine
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Gendolfas_Velnys
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?2025.01.13, policijos pareigūnai turi teisę bausti žaidėjus už NARKOTINIŲ MEDŽIAGŲ PLATINIMĄ (15star) jei žaidėjai šias medžiagas perka arba parduoda viešai (pvz. per /v). Analogiškai, pareigūnams turėti, pardavinėti ar pirkti narkotikus yra draudžiama. (turėdavom keistą vaizdelį, kai PD per /v pardavinėja narkotikus).
4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek)-
5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://imgur.com/a/gMbnX96

4.webp.5230bce385fd66ba0df287f00bdf520f.webp30DD86FE-E96D-438C-95CB-45EE8CF395C0.webp

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Kas aš toks, kad viską žinočiau kam kas galima ko negalima? Nauja taisykle buvau pamiršes, įprotis pirkt/parduot viską kas einama. Dėkui už papeikimą, buvo malonu.

Nuoroda į atsakymą

prieš 5 minutes(-čių), Gendolfas_Velnys rašė:

Kas aš toks, kad viską žinočiau kam kas galima ko negalima? Nauja taisykle buvau pamiršes, įprotis pirkt/parduot viską kas einama. Dėkui už papeikimą, buvo malonu.

Labas rytas ir tau, reikėjo kolegų atsiklausti prieš skelbiant, kurie mėgsta iškart mest /bega kai pamato, jog pardavinėja per /v narkotinės medžiagas

4.webp.5230bce385fd66ba0df287f00bdf520f.webp30DD86FE-E96D-438C-95CB-45EE8CF395C0.webp

Nuoroda į atsakymą

Kad nebuvo prisijungusiu kolegų lyg ir, ir sakau net ne į galvą kad toks naujas dalykas yra. Supratau kitam kartui tikrai žinosiu. Ir kad kažkas taip gaudytu prekiaujančius nemačiau dar. Bet nu mano kasekas, pripažįstu. Geros dieneles, skanios kaveles 🙂

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...