Clint_Howl Paskelbta Sausis 20 Dalintis Paskelbta Sausis 20 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Clint_Howl Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: @Sandiego_Simis Papeikimo priežastis: Peikiu direktoriaus pavaduotoją, nes neteisingai priimtas papeikimo sprendimas ir jis buvo atmestas, tačiau kyla klausimas kodėl jis buvo atmestas, kai prieš tai lygiai tokio pat pobūdžio papeikimai su identiškais įrodymais buvo patvirtinti, čia įmetu keletą pavyzdžių, esant poreikiui rasiu dar. Taip pat klausimas pavaduotojui, sakai įrodymai netinkami ir reikalinga video medžiaga, teisingai? Dabar paklauskime serverio žaidėjų ar bent kuris clip'ina savo žaidimą sėdėdamas jaile, nes nuotraukoje mano papeikime matome jog tik išėjau iš jailo (buvau afk tuo metu) ir po jo buvau nušautas. Pažeidimų įrodymai: Tomox_Csgo, Burbuls_Rulez, Naikintuwas_Laiswej ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Sausis 20 Dalintis Paskelbta Sausis 20 Jo yra zaideju kurie filmuoja savo zaidima. beja tai ka dare kiti direktoriai nenurodo man teises daryt ta pati. DMG lentele as su paintu sufeikint galiu. Kadangi jusu daug zaideju buvo uzblokuota uz cytinima dabar yra galimybe kad jus taip tycia kenkiat musu pd darbuotojams. Kita karta siulyciau turet video NENEIGIU KAD PAVADUOTOJAS NEPADARE BLOGAI NEPASITARES NEI SU MANIM NEI SU KITU PAV, TACIAU AS TIK ISREISKIAU NUOMONE O SPRENDIMA PRIIMA Teris Sniegas Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Naikintuwas_Laiswej Paskelbta Sausis 20 Dalintis Paskelbta Sausis 20 prieš 11 minutes(-čių), Zygis_Budrys rašė: Jo yra zaideju kurie filmuoja savo zaidima. beja tai ka dare kiti direktoriai nenurodo man teises daryt ta pati. DMG lentele as su paintu sufeikint galiu. Kadangi jusu daug zaideju buvo uzblokuota uz cytinima dabar yra galimybe kad jus taip tycia kenkiat musu pd darbuotojams. Kita karta siulyciau turet video NENEIGIU KAD PAVADUOTOJAS NEPADARE BLOGAI NEPASITARES NEI SU MANIM NEI SU KITU PAV, TACIAU AS TIK ISREISKIAU NUOMONE O SPRENDIMA PRIIMA Teris Sniegas Sveikas Ghetto Block Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang // Rolling 30's Outlaw Bloods Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Sausis 20 Dalintis Paskelbta Sausis 20 (redaguota) prieš 8 minutes(-čių), Tashke_Zales rašė: Sveikas Citata is to papeikimo: Man tie įrodymai tinka ypač kai esu šimtu procentu įsitikinęs kad žaidėjas pažeidimą padarė, buvo nubaustas teisingai ir man abejonių jokių nekyla. Ar visais atvejais dmg lentelė yra geras įrodymas? Tikrai ne, bet būtent šitoj situacijoj nematau kažko blogo. Redaguota Sausis 20 nario Zygis_Budrys Naikintuwas_Laiswej sureagavo į tai 1 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Sausis 23 Dalintis Paskelbta Sausis 23 Hey, Atsiprašau dėl ilgo laukimo, užimta savaitė irl. Sutinku su PD direktoriaus argumentais, kiekvienas direktorius turi savo priežastis priimti ar atmesti papeikimus. Su Žygio pastabomis dėl galimo įrodymų padirbinėjimo ir apskritai aspekto jog policininkai neprivalo dėl kiekvienos mirties turėti įrodymus - sutinku. Tarp visų papeikimų yra šiokių tokių skirtumų, pradedant papeikimų priežastimis, baigiant pačių pareigūnų atsakymais, kai kurie pasiteisinimai yra tragiški. Tačiau pavaduotojas nesugebėjo atsakyti į sau skirtą papeikimą, per man nesuprantamą skubėjimą nepasitarė su PD direktoriumi dėl abejotino papeikimo priėmimo, todėl jam skiriu 0,5 įspėjimo, kuris galios iki 2025.03.23. Akcentuoju, jog ne dėl to, kad papeikimas priimtas prastai, bet dėl aplamai šios situacijos. Lawrence_Taylor sureagavo į tai 1 ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai