Arturce_Cilindras Paskelbta Sausis 21 Dalintis Paskelbta Sausis 21 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Arturce_Cilindras 2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: @White_Glue 3. Užblokavimo informacija (nuotrauka): https://imgur.com/a/M5epkW4 4. Kokia paskyra naudojatės?: Arturce_Cilindras 5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina): Visiškai nesutinku su ban'u ir norėčiau viska išsiaiškinti. Esu naujokas serveryje mano pirmas skundas ir kažkodėl gavau baną kai net nenaudojau čytų, matosi video mano, kad kiek šaudžiau viskas kreivai šaudos, nes nesu toks profas ir talentingas kaip kiti ir man reikia laiko manau iki to tikrai daug , žaidžiu daug cs ir reaguoju į visokius dalykus labai greitai ir taip atrodo kai flikinu jog lockina? nes kaip suprantu už lockinima gavau baną video matos kaip šaudau ir puse kulkų tiesiog nuskrenda nesuprasi kur ir čia vienu momentu nuflickinau žmogu ar sudrebėjau ir pataikiau, ir už tai reik užbaninti nieko neišsiaiškinę, kitu skundai buna prikabinti ir aiškinamasi su administratoriais kartu, kiek žmonių kurie buvo gavę už čytus banus ir skunduose buvo pildytą dėl visokių aim'ų ir jiems neužtekdavo įrodymų ir laukdavo kitų skundų jog paanalizuotu su administratoriais, o čia pas mane viena momenta užmatė ir iškarto banas pirmutiniam savo skundę per visa LMG5.LT laiką . Paprašiau, kad parodytu kurioje vietoje čytinau ir įkėle man asmeniškai https://streamable.com/d7xblb ir pažiurėjus supratau jog gavau baną už ta flicką. Šaudžiau žmogu kuris buvo toliau ir išlindo pareigūnas dar arčiau ir išsigandes aš nusitaikiau į jį greitai drebėdamas net matosi įrodymuose, kad net neprilipo tas taikinukas o tiesiog nuvedžiau ant jo ir kol šaudžiau jį tikrai visko nepataikiau, jeigu būtų aim'as kaip jūs administratoriai galvojat tai tikrai nebutu taikinukas nuslydes visiška nesąmonė. O pačioj pradžioj kur White_Glue clipe matosi jog šaudžiau į pareigūną bėgantį ir vienu momentu užvedžiau ant jo irgi aim'as pagal White_Glue, nu tikrai tuom nesutinku, atrodo jog kai šaudai į bėgantį asmenį negali predictint kur asmuo bėgs, ir negali trackint asmens. Spoiler Aura_Oreo, Sussy_Wussy, Eima_Tosiba ir 20 kiti(-ų) sureagavo į tai 8 13 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Sausis 23 Dalintis Paskelbta Sausis 23 Neatblokuotas. Tikiuosi, kad nenaudoji neleistinų programų žaisdamas už savo main @Tashke_Zales ar ne? Ponas_Nedas, Toyo_Yello, Morn_Saenz ir 18 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 7 8 4 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai