Jump to content

Peikiu Naikintuwas_Laiswej

Pingvinas_Angry

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Pingvinas_Angry
2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Naikintuwas_Laiswej
3. Priežastis: cyt
4. Vaizdinė medžiagahttps://streamable.com/gkw1zw
5. Papildomi komentarai: Nematau, kaip būtų įmanoma pataikyti, kur jis pataikė, stovint tokioje pozicijoje (00:37), įmečiau palyginimą (00:28) ir mirties kadrą (00:40) kuriame puikiai matosi kurioje vietoje hit effectas. Toliau žaidėjo žodžiai "nenuspaudziau nenusiclipino o dabar nusiclipinau tai tik save pov matos." Na gerai, tarkim nenuspaudė, pov'o paprašiau 22:28:48, jis pamates clipą kurį "dabar" išsisaugojo apie tai parašė 22:35:45, na tarkim užtruko 30s nusiclipint, atsisukt ir pasižiūrėt tą jo povą, tai taip išeina, kad klipina po 6min 30s? Apvalinus į viena ar kitą pusę vistiek gaunasi randominis skaičius, tai dar įdomiau.
Adminerių prašau situaciją ištestuoti.

Redaguota nario Pingvinas_Angry

BOYNA GALAVA
image.png.b3c0adf80672d516d0f1e2f8d70e0511.png.4c37e9c32a7a2a68934b8c2f10802054.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 6 minutes(-čių), Pingvinas_Angry rašė:

5. Papildomi komentarai: Nematau, kaip būtų įmanoma pataikyti, kur jis pataikė, stovint tokioje pozicijoje (00:37), įmečiau palyginimą (00:28) ir mirties kadrą (00:40) kuriame puikiai matosi kurioje vietoje hit effectas. Toliau žaidėjo žodžiai "nenuspaudziau nenusiclipino o dabar nusiclipinau tai tik save pov matos." Na gerai, tarkim nenuspaudė, pov'o paprašiau 22:28:48, jis pamates clipą kurį "dabar" išsisaugojo apie tai parašė 22:35:45, na tarkim užtruko 30s nusiclipint, atsisukt ir pasižiūrėt tą jo povą, tai taip išeina, kad klipina po 6min 30s? Apvalinus į viena ar kitą pusę vistiek gaunasi randominis skaičius, tai dar įdomiau.

Proto bokste su first personu dar lakstei taip ir tu galvoji man pilnai islindes nebuvai? xDD nebejuokink senas, o povo taip neturiu nes nebuvau nuspaudes, ir paskui tik nuspaudziau kai jau po veiksmo garaze kimarinau, nes paziurejau kad neturiu

image.thumb.png.41450238fd2200189f8de356d71971b6.png

Ghetto Block Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang // Rolling 30's Outlaw Bloods

Nuoroda į atsakymą

Paskelbta (redaguota)
prieš 20 minutes(-čių), Naikintuwas_Laiswej rašė:

Proto bokste su first personu dar lakstei taip ir tu galvoji man pilnai islindes nebuvai? xDD nebejuokink senas

https://streamable.com/9kupej Tai čia, kad tiesiai į mane taikeisi (ne kairiau, kur būčiau "pilnai išlindęs") irgi desyncino speju? Ir kaip išvis galėjau aš tau daugiau išlyst, nei man rodė, kai dar necounterstrafinau??? Juk nužudei kol dar lipau A laikydamas?? Ar čia pasikeitė movemento mechanikos per vakar? Padėliok man kaip čia yra...

prieš 20 minutes(-čių), Naikintuwas_Laiswej rašė:

o povo taip neturiu nes nebuvau nuspaudes, ir paskui tik nuspaudziau kai jau po veiksmo garaze kimarinau, nes paziurejau kad neturiu

prieš 32 minutes(-čių), Pingvinas_Angry rašė:

pov'o paprašiau 22:28:48, jis pamates clipą kurį "dabar" išsisaugojo apie tai parašė 22:35:45, na tarkim užtruko 30s nusiclipint, atsisukt ir pasižiūrėt tą jo povą, tai taip išeina, kad klipina po 6min 30s? Apvalinus į viena ar kitą pusę vistiek gaunasi randominis skaičius, tai dar įdomiau.

Neignoruok šito plz, negerai atrodo...

BOYNA GALAVA
image.png.b3c0adf80672d516d0f1e2f8d70e0511.png.4c37e9c32a7a2a68934b8c2f10802054.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 valandą, Pingvinas_Angry rašė:

https://streamable.com/9kupej Tai čia, kad tiesiai į mane taikeisi (ne kairiau, kur būčiau "pilnai išlindęs") irgi desyncino speju? Ir kaip išvis galėjau aš tau daugiau išlyst, nei man rodė, kai dar necounterstrafinau??? Juk nužudei kol dar lipau A laikydamas?? Ar čia pasikeitė movemento mechanikos per vakar? Padėliok man kaip čia yra...

Neignoruok šito plz, negerai atrodo...

https://imgur.com/a/hVmMMjw kas dar neaisku

Spoiler

Tu man buvai islindes ir as i tave pataikiau, kaip tu islindes tikrai tiksliai nebepasakysiu nes povo neturiu, bet tikrai buvai islindes ir gavai per ta deze yyy vsio ko tu dar nori :D, povo neturiu ka man padaryt, pirma karta neturiu pov tai nemanau ar pripaisysi tu man ta bana, nes matau labai nori su savo frame by frame visokiais ir savo pasakelem

dar ta dmg tu cia kazka bandai irodyt, tu galvoji viska dmg lentele normaliai rodo nu nebesvaik, taspats ir su zalos rodiklu pievas rodo. Tiesiog free banai uz serverio klaidas 

Redaguota nario Naikintuwas_Laiswej

Ghetto Block Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang // Rolling 30's Outlaw Bloods

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 valandas(-ų), Pingvinas_Angry rašė:

Sveikas, ziurek kadangi zaidziam nuostabiam serve ir jame niekad, "nebuna" desynco. Tai galimai, tashkiai tiesiog islindes buvai daugiau, nei pats islindai, nes tie jusu first person, ne viena kart buna istelina + Sg kulkos splitina jei nezinai 🙂 . Gera vakara pingviniuk

Redaguota nario Gintas_Alk

asddddddddddddd.thumb.png.b822e5f79865c497ecff4ac01ea9f0d1.pngasd.thumb.png.7eea2bbdfa47be0c7f1c25850223ae6d.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 27 minutes(-čių), Naikintuwas_Laiswej rašė:

https://imgur.com/a/hVmMMjw kas dar neaisku

Povas 3:59, čia prikarpei ir pamiršai normalų laiką padaryt? Ar seivini po 4min ir OBS/Nvidia bsk grybauja?😕
Paprašiau povo 22:28:48
Atrašei 22:36:17, kad dabar nusiclipinai.
22:35:42 klausi ar aš prašiau pov'o, kai 22:32:23 parašiau "imesi ar pildyt?" ir 22:33:01 tu jį "pasisavinai"
Real
Screenshot_23.png.7fdd677ae3664632cd2a007c0e1497c5.png

BOYNA GALAVA

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Pingvinas_Angry rašė:

Povas 3:59, čia prikarpei ir pamiršai normalų laiką padaryt? Ar seivini po 4min ir OBS/Nvidia bsk grybauja?😕
Paprašiau povo 22:28:48
Atrašei 22:36:17, kad dabar nusiclipinai.
22:35:42 klausi ar aš prašiau pov'o, kai 22:32:23 parašiau "imesi ar pildyt?" ir 22:33:01 tu jį "pasisavinai"
Real
Screenshot_23.png.7fdd677ae3664632cd2a007c0e1497c5.png

Jo paimiau ir prikarpiau viska, krw koks tu gudrus esi kad pizdiec 😄 galejau isvis sakyt kad neturiu povo nes dabar prie betkokio sudo prisipisineji.

https://streamable.com/tgpswh, ir tu galvoji kad as kiaurai ta metala tau pataikiau i apatine liemens dali ar kas tau yra as nebesuprantu :D?

Palieku adminams sprest tiesiog, neturiu pov, nes kuo toliau mes cia rasynesimes tuo toliau trinsi ta bana

Nuoroda į atsakymą

Paskelbta (redaguota)
prieš 7 minutes(-čių), Naikintuwas_Laiswej rašė:

https://streamable.com/tgpswh, ir tu galvoji kad as kiaurai ta metala tau pataikiau i apatine liemens dali ar kas tau yra as nebesuprantu :D?

Jau trečias atmazas tavo nepavykes, aiškiai žaidėjas counterstrafina KAS REIŠKIA PAKEISTI SAVO JUDĖJIMO KRYPTĮ, DĖL KO IR ĮVYKSTA TELEPORTAVIMAS. + teleportuojasi žemyn, ne į viršų, (dėkui už demonstraciją įrodančią tavo kaltumą) 
Screenshot_25.thumb.png.c003b7da62cb92341cb799c884938035.png

prieš 7 minutes(-čių), Naikintuwas_Laiswej rašė:

Jo paimiau ir prikarpiau viska, krw koks tu gudrus esi kad pizdiec 😄 

Žaidėjas kuris neturi ką slėpti galėtu paaiškinti, kodėl yra kaip yra. Tu renkiesi mano argumentus ignoruoti, arba atsakyti kaip ir čia. 

BOYNA GALAVA

Nuoroda į atsakymą

prieš 5 minutes(-čių), Pingvinas_Angry rašė:

Jau trečias atmazas tavo nepavykes, aiškiai žaidėjas counterstrafina KAS REIŠKIA PAKEISTI SAVO JUDĖJIMO KRYPTĮ, DĖL KO IR ĮVYKSTA TELEPORTAVIMAS. + teleportuojasi žemyn, ne į viršų, (dėkui už demonstraciją įrodančią tavo kaltumą) 
Screenshot_25.thumb.png.c003b7da62cb92341cb799c884938035.png

Žaidėjas kuris neturi ką slėpti galėtu paaiškinti, kodėl yra kaip yra. Tu renkiesi mano argumentus ignoruoti, arba atsakyti kaip ir čia. 

Renkuos palikt administracijai ir tegul jie tariasi tarpusavyje ir aiskinasi, negu su tavim. Toks jausmas kad 1 prie 1 turejau atkartot ta susisaudyma su gintu kaip buvo su tavim, nu sneki ir nusisneki, irodziau kad imanoma pataikyti i ta tavo 'APATINE LIEMENS DALIIII"

tu man krw bandai pripaisyt del magic bulleto atrodo, jeigu butu magicas tai viskas i viena vieta butu sulipe tiek zhiniu.

Magic bulletas vienintelis dalykas yra kuris galetu persauti kiaurai siena ar kazkokius tai objektus ir + ji naudojant kulkos nespreadintu i visas puses, ji naudojant nesispreadintu kulkos ir viskas i viena vieta suliptu proto bokste.

Redaguota nario Naikintuwas_Laiswej

Nuoroda į atsakymą

Paskelbta (redaguota)

prieš 32 minutes(-čių), Pingvinas_Angry rašė:

Žaidėjas kuris neturi ką slėpti galėtu paaiškinti, kodėl yra kaip yra. Tu renkiesi mano argumentus ignoruoti.

Atsakysi? Ar "Renkuos palikt administracijai ir tegul jie tariasi tarpusavyje ir aiskinasi"?

BOYNA GALAVA

Nuoroda į atsakymą

Paskelbta (redaguota)

1. Žaidėjas patvirtino, kad clipinimui naudoja nvidia su shortcutu, visi žino, kad nuklipinus, viršuj dešinėje išmeta notificationą, bei palagina/pastuterina porai sekundžių, žaidėjas to "nepastebėjo."
Screenshot_29.png.571a3aac7affb1804b47ad3c9ec601b8.png
2. Po veiksmo išsaugotas pov 03:59, nvidia visalaiką clipina tiksliu laiku, neįmanoma, kad nustatytas savinimo laikas yra 4min., o išsaugoja 03:59. + abejoju, kad žaidėjas klipina po 4min. tačiau betkoks jo paaiškinimas nebūtų logiškas pagal kitą punktą.
3. Paprašiau povo 22:28:48 Atrašė 22:36:17, kad dabar nusiclipino. 22:35:42 klausė ar aš prašiau pov'o, kai 22:32:23 parašiau "imesi ar pildyt?" o jo screenshote matosi, kad jį pasisavino 22:33:01. Logikos 0, iš žaidėjo jokio paaiškinimo, nes tokio ir nėra.
4. Žaidėjas aiškina (atmazina), kad jam buvau pilnai išlindęs, nors prieš jam mane nužudant nekeičiau judėjimo krypties (nestrafinau) dėl ko negalėjau teleportuotis, buvau išlindęs gal 30% hitboxo, o visi shellai pataikė į apatinę kūno dalį. + https://streamable.com/9kupej aiškiai matosi, kad jis taikėsi į mano poziciją kurioje ir buvau. Pagal jį bėgdamas pre-aimino mano desyncyntą teleportą 2m i dešinę?

5. “dar ta dmg tu cia kazka bandai irodyt, tu galvoji viska dmg lentele normaliai rodo nu nebesvaik, taspats ir su zalos rodiklu pievas rodo. Tiesiog free banai uz serverio klaidas”

Iš pradžių: “Proto bokste su first personu dar lakstei taip ir tu galvoji man pilnai islindes nebuvai?” Tada jau dmg lentelė buginasi, kai matosi pov’e hit effectas į pilvą…

Pasisavinai tu tą povą, bet kai paprašiau atsiųst pasižiūrėjai, kad jei įmesi gausi baną. kai 22:32:23 parašiau "imesi ar pildyt?" susigalvojai šitą savo atmazą ir už 30s. tam pasidarei antrą clipą dėl ko jis ir yra 03:59. O 22:36:17 rašei kad nenuspaudziau, bet dabar nuspaudziau ir tik save pov matosi. Keldamas https://imgur.com/a/hVmMMjw pamiršai, pakeist išsavinimo laiką (3min. prieš. tau rašant, kad dabar išsaugojai.) Tačiau vėlgi, pagal laiką niekas nesutaptų. Spaminau “save pov” 10 kartų, klausiau ar įmes į dc, po 30s pasidaro clipą, o po 2min jis klausia ar aš prašiau pov, lyg tik dabar jį pasidarė…

Žodžiu, prisiatmazinai tiek, kad kiekvienam administratoriui turėtų būt viskas aišku dėl šito skundo.

BOYNA GALAVA

Nuoroda į atsakymą

1. Žaidėjas patvirtino, kad clipinimui naudoja nvidia su shortcutu, visi žino, kad nuklipinus, viršuj dešinėje išmeta notificationą, bei palagina/pastuterina porai sekundžių, žaidėjas to "nepastebėjo."
Screenshot_29.png.571a3aac7affb1804b47ad3c9ec601b8.png
2. Po veiksmo išsaugotas pov 03:59, nvidia visalaiką clipina tiksliu laiku, neįmanoma, kad nustatytas savinimo laikas yra 4min., o išsaugoja 03:59. + abejoju, kad žaidėjas klipina po 4min. tačiau betkoks jo paaiškinimas nebūtų logiškas pagal kitą punktą.
3. Paprašiau povo 22:28:48 Atrašė 22:36:17, kad dabar nusiclipino. 22:35:42 klausė ar aš prašiau pov'o, kai 22:32:23 parašiau "imesi ar pildyt?" o jo screenshote matosi, kad jį pasisavino 22:33:01. Logikos 0, iš žaidėjo jokio paaiškinimo, nes tokio ir nėra.
4. Žaidėjas aiškina (atmazina), kad jam buvau pilnai išlindęs, nors prieš jam mane nužudant nekeičiau judėjimo krypties (nestrafinau) dėl ko negalėjau teleportuotis, buvau išlindęs gal 30% hitboxo, o visi shellai pataikė į apatinę kūno dalį. + https://streamable.com/9kupej aiškiai matosi, kad jis taikėsi į mano poziciją kurioje ir buvau. Pagal jį bėgdamas pre-aimino mano desyncyntą teleportą 2m i dešinę?

5. “dar ta dmg tu cia kazka bandai irodyt, tu galvoji viska dmg lentele normaliai rodo nu nebesvaik, taspats ir su zalos rodiklu pievas rodo. Tiesiog free banai uz serverio klaidas”

Iš pradžių: “Proto bokste su first personu dar lakstei taip ir tu galvoji man pilnai islindes nebuvai?” Tada jau dmg lentelė buginasi, kai matosi pov’e hit effectas į pilvą…

Pasisavinai tu tą povą, bet kai paprašiau atsiųst pasižiūrėjai, kad jei įmesi gausi baną. kai 22:32:23 parašiau "imesi ar pildyt?" susigalvojai šitą savo atmazą ir už 30s. tam pasidarei antrą clipą dėl ko jis ir yra 03:59. O 22:36:17 rašei kad nenuspaudziau, bet dabar nuspaudziau ir tik save pov matosi. Keldamas https://imgur.com/a/hVmMMjw pamiršai, pakeist išsavinimo laiką (3min. prieš. tau rašant, kad dabar išsaugojai.) Tačiau vėlgi, pagal laiką niekas nesutaptų. Spaminau “save pov” 10 kartų, klausiau ar įmes į dc, po 30s pasidaro clipą, o po 2min jis klausia ar aš prašiau pov, lyg tik dabar jį pasidarė…

Žodžiu, prisiatmazinai tiek, kad kiekvienam administratoriui turėtų būt viskas aišku dėl šito skundo.

Galvoji tiek placiai visko prirases pritrinsi adminam kazka? Pats kazka cia adminam aiskini bet krc sakai jog "gryba"

image.png.0f3fe0da80183a574b05131e8fc8d0ec.png

https://imgur.com/a/akkPnE2 "Bet aisku tu prisipisi prie tos vienos sekundes, O KUR DINGO SEKUNDE OMG, ir del kokios hujnes man taip yra as nezinau, bet tu pradesi dar kazka trint adminam nes gi jie "gryba" pagal tave. Uztenka pritrint nesamoniu adminam ir free banint dq.

Nuoroda į atsakymą

prieš 42 minutes(-čių), Naikintuwas_Laiswej rašė:

Galvoji tiek placiai visko prirases pritrinsi adminam kazka? Pats kazka cia adminam aiskini bet krc sakai jog "gryba"

image.png.0f3fe0da80183a574b05131e8fc8d0ec.png

https://imgur.com/a/akkPnE2 "Bet aisku tu prisipisi prie tos vienos sekundes, O KUR DINGO SEKUNDE OMG, ir del kokios hujnes man taip yra as nezinau, bet tu pradesi dar kazka trint adminam nes gi jie "gryba" pagal tave. Uztenka pritrint nesamoniu adminam ir free banint dq.

Juokinga kad žaidėjas labiau pasitiki adminų atlaidumu, nei, kad pasiaiškintų pats ir įrodytų savo nekaltumą. Į viską atsakai nereikšmingais pasisakymais, kaip ir čia. Būtai pasakęs tiesą, ar bent jau atmazą kuriuo būtų galima patikėt ir niekas “netrintų nesamonių.”

BOYNA GALAVA

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Pingvinas_Angry rašė:

Juokinga kad žaidėjas labiau pasitiki adminų atlaidumu, nei, kad pasiaiškintų pats ir įrodytų savo nekaltumą. Į viską atsakai nereikšmingais pasisakymais, kaip ir čia. Būtai pasakęs tiesą, ar bent jau atmazą kuriuo būtų galima patikėt ir niekas “netrintų nesamonių.”

Nes tu pievu pievas šneki ka tau dar aiškint, tiesiog užpisai ir net nenoriu nieko tau sakyt ir palieku adminam sprest, galvoji neturiu pov jau cia bandai užpiešt man baną? Pirma karta neturiu povo ir čia taip bandai kažką įrodyti su savo tuo riešutėliu čyteriu eksperte, kokius atmazus galvot kai čia lempinis skundas? Kiti žmones neturi pov pirma karta tai nieko tokio, o aš neturiu jau čia pizdiec pasaulio pabaiga. 😄 Nes esu lyderis ir bandai pripaisyt bana kad uzdarytu genga. Tiesiog nieko as tau nenoriu aiskint advokate, povo neturiu ir tiek. Be mano pov bandai išsiaiškint kažka nu čia proto neturėjimas totalus.

Nuoroda į atsakymą

Niekada nesikišu į svetimų skundus, bet nu kai tokie pingvinai iš pietinio pusrutulio atlėkę, tai negaliu neįsiterpt. Aš suprantu, kad jeigu Naikintuwas būtų uždarytas į nelaisvę(t.y. gautų baną) tu pajaustum orgazmą ir didžiulę euforiją ir čia būtų tavo didžiausias gyvenimo pasiekimas, nes realiai galėtum ramiai ir numirt(to nelinkiu), bet yra BET.  Vertinu tavo norą užbaninti Tashkę, už tai rašyčiau stiprų aštuonetą ir keletą kumštinių įspėjimų. Kadangi tu žhiauriausias cheatų eskpertas, paaiškink kaip mane Xarimas nušovė, gal dabar suprasi kas yra serverio desyn'cas?  https://streamable.com/wnidca 

02f08dd45a76fbc0762e856b0a2970d1633.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Mike_Falcon rašė:

Niekada nesikišu į svetimų skundus, bet nu kai tokie pingvinai iš pietinio pusrutulio atlėkę, tai negaliu neįsiterpt. Aš suprantu, kad jeigu Naikintuwas būtų uždarytas į nelaisvę(t.y. gautų baną) tu pajaustum orgazmą ir didžiulę euforiją ir čia būtų tavo didžiausias gyvenimo pasiekimas, nes realiai galėtum ramiai ir numirt(to nelinkiu), bet yra BET.  Vertinu tavo norą užbaninti Tashkę, už tai rašyčiau stiprų aštuonetą ir keletą kumštinių įspėjimų. Kadangi tu žhiauriausias cheatų eskpertas, paaiškink kaip mane Xarimas nušovė, gal dabar suprasi kas yra serverio desyn'cas?  https://streamable.com/wnidca 

Krc matau kad jau prakaituot pradedat su savo niekuo nesusijusiais povais, idomu kodel, juk pripaisiau nesamoniu, nu zodziu kaip vienas protingas zmogus pasake - renkuos palikt administracijai ir tegul jie tariasi tarpusavyje ir aiskinasi

BOYNA GALAVA

Nuoroda į atsakymą

prieš 7 minutes(-čių), Pingvinas_Angry rašė:

Krc matau kad jau prakaituot pradedat su savo niekuo nesusijusiais povais, idomu kodel, juk pripaisiau nesamoniu, nu zodziu kaip vienas protingas zmogus pasake - renkuos palikt administracijai ir tegul jie tariasi tarpusavyje ir aiskinasi

tipinis serverio desyncas.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...