Vaidis_Kent Paskelbta Sausis 29 Dalintis Paskelbta Sausis 29 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Vaidis_Kent 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Paulius_Rokc 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: jail ,pareiguno nepaisymas,antro per 10min nebuvo,iskart 5star jail normalus... izeidziau pareiguna iskart jail? wtf 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): mano brangaus laiko ateme milijonas euru grynais 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/tas3Nhm Redaguota Sausis 29 nario Vaidis_Kent Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Paulius_Rokc Paskelbta Sausis 29 Dalintis Paskelbta Sausis 29 https://imgur.com/a/IzcxLdg neprivalau duot baudos už įžeidinėjimus. Hidden Valley Kings Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vaidis_Kent Paskelbta Sausis 29 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 29 (redaguota) „Įžeidinėjimai ar Keiksmažodžiai“ [5 įtarimo ] Taikoma, kai yra pavartoti paprastame susirašinėjime arba VoiceChat. @Paulius_Rokc parodyk kur uz izedinejimus duoda iskart jaila??????????????????????? Redaguota Sausis 29 nario Vaidis_Kent Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Paulius_Rokc Paskelbta Sausis 29 Dalintis Paskelbta Sausis 29 prieš 7 valandas(-ų), Vaidis_Kent rašė: „Įžeidinėjimai ar Keiksmažodžiai“ [5 įtarimo ] Taikoma, kai yra pavartoti paprastame susirašinėjime arba VoiceChat. @Paulius_Rokc parodyk kur uz izedinejimus duoda iskart jaila??????????????????????? tu mane įžeidei aš tau neprivalau duot baudos Hidden Valley Kings Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Sausis 29 Dalintis Paskelbta Sausis 29 Papeikimas Priimtas. Darbuotojas bus nubaustas Tokios taisklės, kad už įžeidimus baudos neduodam nėra. Liudna bet taip yra Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai