Fat_Cat Paskelbta Vasaris 3, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 (redaguota) macheu madoj dabar tokius daryt ash irgi norejau esu naujokas pirma kart atsidariau photoshop programele ir pakureu oldskuliniu tokiu parashiuku Redaguota Vasaris 3, 2023 nario Fat_Cat Rokas_Nepramusi, Folermis_Ziki, Dlm_Faze ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Marius_Benz Paskelbta Vasaris 3, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 geruliai, bsk per tamsus bet sueina. Zalias su raudonu bsk toks tamsus, tai zn ADMIN narys, Gaujų prižiūrėtojas, Turinio vadovas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Fat_Cat Paskelbta Vasaris 3, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 prieš 1 minutę, Marius_Benz rašė: geruliai, bsk per tamsus bet sueina. Zalias su raudonu bsk toks tamsus, tai zn nemegstu ryskiu spalvu sorianas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Folermis_Ziki Paskelbta Vasaris 3, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 kaip naujokui geras! ira kur dar patobulinti save! mano manimu dar trugsta kokiu zaibu ir letaus efektu. stoklankis prawiras kad galeceu gaidzem semku pabert pralegdamas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Breakaz_Dauzymas Paskelbta Vasaris 3, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 (redaguota) grazus darbeliai vienas pastebejimas truksta gal zaibu ginklu merginos kokiu kazko blatno nu suprasi kai suprasi bet saunuolis kad stengiesi. manau tobulesi ateiti:) -Breakaz 2023/03/02 Redaguota Vasaris 3, 2023 nario Breakaz_Dauzymas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Folermis_Ziki Paskelbta Vasaris 3, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 prieš 3 minutes(-čių), Breakaz_Dauzymas rašė: grazus darbeliai vienas pastebejimas truksta gal zaibu ginklu merginos kokiu kazko blatno nu suprasi kai suprasi bet saunuolis kad stengiesi. manau tobulesi ateiti:) -Breakaz 2023/03/02 nenusisnekek Fat_Cat sureagavo į tai 1 stoklankis prawiras kad galeceu gaidzem semku pabert pralegdamas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Breakaz_Dauzymas Paskelbta Vasaris 3, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 prieš 4 minutes(-čių), Folermis_Ziki rašė: kaip naujokui geras! ira kur dar patobulinti save! mano manimu dar trugsta kokiu zaibu ir letaus efektu. prasiplauk galva lawonas tu =DDDD islysk i lauka pabazarinsim viens ant vieno Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Folermis_Ziki Paskelbta Vasaris 3, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 Ką tik, Breakaz_Dauzymas rašė: prasiplauk galva lawonas tu =DDDD islysk i lauka pabazarinsim viens ant vieno nu tai dawai atlek i prienus prie maxes prasimesim kurva lawonas tu jibanas gi sumalsiu as tavo ta galva vaikas Fat_Cat sureagavo į tai 1 stoklankis prawiras kad galeceu gaidzem semku pabert pralegdamas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Breakaz_Dauzymas Paskelbta Vasaris 3, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 Ką tik, Folermis_Ziki rašė: nu tai dawai atlek i prienus prie maxes prasimesim kurva lawonas tu jibanas gi sumalsiu as tavo ta galva vaikas tai dawai prileksiu klounas visgaidi pute tu su draugeliais valysi batus ir atsiprasinesi.... tai pagalvok ar tikrai tu nori susitikti .. Fat_Cat sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Folermis_Ziki Paskelbta Vasaris 3, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 Ką tik, Breakaz_Dauzymas rašė: tai dawai prileksiu klounas visgaidi pute tu su draugeliais valysi batus ir atsiprasinesi.... tai pagalvok ar tikrai tu nori susitikti .. tai rit is ryto atlek apie dvilikta su a6 audine busiu tai tu ten pasisaugok. prisibazarinsi pamatisi kad tu nx isvis nieko nebematisi per uztinuses akis nosis isvis i siaure ziures stoklankis prawiras kad galeceu gaidzem semku pabert pralegdamas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Breakaz_Dauzymas Paskelbta Vasaris 3, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 wafli tu kuiurwa islysiu gi lawonbati tu tu nezinai su kuo daba uzsirovei visgaidy nupustas busi jasna tau kastonas kurwa :DDD klounada oi kai sudauzysiu tave iki kraujo Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Fat_Cat Paskelbta Vasaris 3, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 ce plikais kumsceis fight bus ar ne Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Breakaz_Dauzymas Paskelbta Vasaris 3, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 Ką tik, Fat_Cat rašė: ce plikais kumsceis fight bus ar ne ka tu ce kurwa rasai kastone tu su savo photoshopais mokykoi su skaidrem gereu padaryceu atsirado dar vienas kelintis balsa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Folermis_Ziki Paskelbta Vasaris 3, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 Ką tik, Fat_Cat rašė: ce plikais kumsceis fight bus ar ne tu vapse eik toliau mokitis savo potosopu, tu nemoki nk darit kur zaibai kur kalasai?? prieš 1 minutę, Breakaz_Dauzymas rašė: wafli tu kuiurwa islysiu gi lawonbati tu tu nezinai su kuo daba uzsirovei visgaidy nupustas busi jasna tau kastonas kurwa :DDD klounada oi kai sudauzysiu tave iki kraujo nu tai dawai lawonbati maziau kalbu daugiau darik primeta jis ce kazkoki eskobara krv, gi as dzerkiniu gaujai priklausau tau pizda bus kankorezi tu krv, pas mane batu ismera 49 tai sutrypsiu kaip koki oboli. priseksiu dar notrauka tau apacioj kad pamatitum kaip atrodau ir atpazintum rit stoklankis prawiras kad galeceu gaidzem semku pabert pralegdamas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Fat_Cat Paskelbta Vasaris 3, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 taigi as friendly kodel jus izeidinejat mane ir mano darbus as stengiaus visdelto? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Breakaz_Dauzymas Paskelbta Vasaris 3, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 (redaguota) prieš 3 minutes(-čių), Folermis_Ziki rašė: tu vapse eik toliau mokitis savo potosopu, tu nemoki nk darit kur zaibai kur kalasai?? nu tai dawai lawonbati maziau kalbu daugiau darik primeta jis ce kazkoki eskobara krv, gi as dzerkiniu gaujai priklausau tau pizda bus kankorezi tu krv, pas mane batu ismera 49 tai sutrypsiu kaip koki oboli. priseksiu dar notrauka tau apacioj kad pamatitum kaip atrodau ir atpazintum rit taigi newykli tu nezinai su kuo dabar uzsiroivei tu galwoji as paprastas biciukas uz laido???? pamatysi mano dede daktarui gaujoj priklause ir as visus kontaktus turiu vienas skambutis ir busi priristas prie stulpo nuogas newykli tu mazas mano batu dydis 53 krw ir xxl drabuzei tai sakau seni dabar atsiprasai normalej arba bus problemu wisa gyvenima tau juos eis pamatysi pamatysi waikuti mazas. maldausi mano atsiprasymo..... tu busi pramintas kastonu newyklis lietuvoj as gi narkotikus stumdau daktaram ir kitiem as tau sukisiu kastona tau i subine ir tawo draugam ir mes su savo bratuhom zwengsim is taves nuotrauka is mano dedes albumo Redaguota Vasaris 3, 2023 nario Breakaz_Dauzymas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Vasaris 3, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 labai gražūs gfx, bet reiktu tobulinti Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Fat_Cat Paskelbta Vasaris 3, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 prieš 2 minutes(-čių), Breakaz_Dauzymas rašė: taigi newykli tu nezinai su kuo dabar uzsiroivei tu galwoji as paprastas biciukas uz laido???? pamatysi mano dede daktarui gaujoj priklause ir as visus kontaktus turiu vienas skambutis ir busi priristas prie stulpo nuogas newykli tu mazas mano batu dydis 53 krw ir xxl drabuzei tai sakau seni dabar atsiprasai normalej arba bus problemu wisa gyvenima tau juos eis pamatysi pamatysi waikuti mazas. maldausi mano atsiprasymo..... tu busi pramintas kastonu newyklis lietuvoj as gi narkotikus stumdau daktaram ir kitiem as tau sukisiu kastona tau i subine ir tawo draugam ir mes su savo bratuhom zwengsim is taves nuotrauka is mano dedes albumo eikitjusnx =DDD Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Folermis_Ziki Paskelbta Vasaris 3, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 (redaguota) prieš 4 minutes(-čių), Breakaz_Dauzymas rašė: taigi newykli tu nezinai su kuo dabar uzsiroivei tu galwoji as paprastas biciukas uz laido???? pamatysi mano dede daktarui gaujoj priklause ir as visus kontaktus turiu vienas skambutis ir busi priristas prie stulpo nuogas newykli tu mazas mano batu dydis 53 krw ir xxl drabuzei tai sakau seni dabar atsiprasai normalej arba bus problemu wisa gyvenima tau juos eis pamatysi pamatysi waikuti mazas. maldausi mano atsiprasymo..... nuotrauka is mano dedes albumo nu ir ka kad daktaris neko nereiske cia isvis, kas tu krv per meskinas xxlx drabuzeis gi pabegsiu tesiog no tave o poto dar i kojas pasausiu galesi gulet ir rekt prie prienu maxes. tu pazek isvis ape savo ta henriga daktara Redaguota Vasaris 3, 2023 nario Folermis_Ziki stoklankis prawiras kad galeceu gaidzem semku pabert pralegdamas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Breakaz_Dauzymas Paskelbta Vasaris 3, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 prieš 1 minutę, Gugis_Fanta rašė: labai gražūs gfx, bet reiktu tobulinti ka tu ce rasai ka tobulinti ka ne tobulinti kai tu toki darba padarysi paskambink jam jasna tau wafliuga mazas Fat_Cat ir Folermis_Ziki sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Misha_Ciornij Paskelbta Vasaris 3, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 dumu yra dumu bus video0_1.mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Nepramusi Paskelbta Vasaris 3, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 3, 2023 kietai visaj gal ir bet kajuze gereu papaisit galetai Fat_Cat sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar