Jump to content

lmg parashiukaj ;p

Fat_Cat

Rekomenduoti pranešimai

macheu madoj dabar tokius daryt ash irgi norejau

esu naujokas pirma kart atsidariau photoshop programele ir pakureu oldskuliniu tokiu parashiuku

ZaDVFUp.png

1haRL69.png

w7ri4rW.png

Redaguota nario Fat_Cat

nkFiqXd.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

• Fat_Cat pakeitė pavadinimą į lmg parashiukaj ;p

kaip naujokui geras! ira kur dar patobulinti save! mano manimu dar trugsta kokiu zaibu ir letaus efektu. 

stoklankis prawiras kad galeceu gaidzem semku pabert pralegdamas ✌️🥶

hoode.jpg

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Breakaz_Dauzymas rašė:

grazus darbeliai vienas pastebejimas truksta gal zaibu ginklu merginos kokiu kazko blatno nu suprasi kai suprasi 

bet saunuolis kad stengiesi.

manau tobulesi ateiti:)

-Breakaz 2023/03/02 

ZaDVFUp.png

nenusisnekek

hoode.jpg

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Breakaz_Dauzymas rašė:

prasiplauk galva lawonas tu =DDDD 

islysk i lauka pabazarinsim viens ant vieno

nu tai dawai atlek i prienus prie maxes prasimesim kurva lawonas tu jibanas gi sumalsiu as tavo ta galva vaikas 

hoode.jpg

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Folermis_Ziki rašė:

nu tai dawai atlek i prienus prie maxes prasimesim kurva lawonas tu jibanas gi sumalsiu as tavo ta galva vaikas 

tai dawai prileksiu klounas visgaidi pute tu su draugeliais valysi batus ir atsiprasinesi.... tai pagalvok ar tikrai tu nori susitikti .. Ignoruoji mane ? Puiku , | Demotyvacija.lt

she.png

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Breakaz_Dauzymas rašė:

tai dawai prileksiu klounas visgaidi pute tu su draugeliais valysi batus ir atsiprasinesi.... tai pagalvok ar tikrai tu nori susitikti .. Ignoruoji mane ? Puiku , | Demotyvacija.lt

tai rit is ryto atlek apie dvilikta su a6 audine busiu tai tu ten pasisaugok. prisibazarinsi pamatisi kad tu nx isvis nieko nebematisi per uztinuses akis nosis isvis i siaure ziures

skaudini_mane.jpg

hoode.jpg

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Fat_Cat rašė:

ce plikais kumsceis fight bus ar ne

tu vapse eik toliau mokitis savo potosopu, tu nemoki nk darit kur zaibai kur kalasai??

prieš 1 minutę, Breakaz_Dauzymas rašė:

wafli tu kuiurwa islysiu gi lawonbati tu tu nezinai su kuo daba uzsirovei visgaidy nupustas busi jasna tau kastonas kurwa :DDD klounada oi kai sudauzysiu tave iki kraujo

MAFIA QUOTES | Gangster quotes real, Mafia quote, Scarface quotes

nu tai dawai lawonbati maziau kalbu daugiau darik primeta jis ce kazkoki eskobara krv, gi as dzerkiniu gaujai priklausau tau pizda bus kankorezi tu krv, pas mane batu ismera 49 tai sutrypsiu kaip koki oboli. priseksiu dar notrauka tau apacioj kad pamatitum kaip atrodau ir atpazintum rit

blatnoi.jpg

hoode.jpg

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Folermis_Ziki rašė:

tu vapse eik toliau mokitis savo potosopu, tu nemoki nk darit kur zaibai kur kalasai??

nu tai dawai lawonbati maziau kalbu daugiau darik primeta jis ce kazkoki eskobara krv, gi as dzerkiniu gaujai priklausau tau pizda bus kankorezi tu krv, pas mane batu ismera 49 tai sutrypsiu kaip koki oboli. priseksiu dar notrauka tau apacioj kad pamatitum kaip atrodau ir atpazintum rit

blatnoi.jpg

taigi newykli tu nezinai su kuo dabar uzsiroivei tu galwoji as paprastas biciukas uz laido???? pamatysi mano dede daktarui gaujoj priklause ir as visus kontaktus turiu vienas skambutis ir busi priristas prie stulpo nuogas newykli tu mazas mano batu dydis 53 krw ir xxl drabuzei tai sakau seni dabar atsiprasai normalej arba bus problemu wisa gyvenima tau juos eis pamatysi pamatysi waikuti mazas. maldausi mano atsiprasymo..... tu busi pramintas kastonu newyklis lietuvoj as gi narkotikus stumdau daktaram ir kitiem as tau sukisiu kastona tau i subine ir tawo draugam ir mes su savo bratuhom zwengsim is taves 

nuotrauka is mano dedes albumo 

Senoji Kauno Daktarų gvardija – KGB saugumiečių voratinklyje?

Redaguota nario Breakaz_Dauzymas

she.png

Nuoroda į atsakymą

labai gražūs gfx, bet reiktu tobulinti

Admin narys nuo 2022-08-12
Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12
Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Breakaz_Dauzymas rašė:

taigi newykli tu nezinai su kuo dabar uzsiroivei tu galwoji as paprastas biciukas uz laido???? pamatysi mano dede daktarui gaujoj priklause ir as visus kontaktus turiu vienas skambutis ir busi priristas prie stulpo nuogas newykli tu mazas mano batu dydis 53 krw ir xxl drabuzei tai sakau seni dabar atsiprasai normalej arba bus problemu wisa gyvenima tau juos eis pamatysi pamatysi waikuti mazas. maldausi mano atsiprasymo..... tu busi pramintas kastonu newyklis lietuvoj as gi narkotikus stumdau daktaram ir kitiem as tau sukisiu kastona tau i subine ir tawo draugam ir mes su savo bratuhom zwengsim is taves 

eikitjusnx =DDD

nkFiqXd.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 4 minutes(-čių), Breakaz_Dauzymas rašė:

taigi newykli tu nezinai su kuo dabar uzsiroivei tu galwoji as paprastas biciukas uz laido???? pamatysi mano dede daktarui gaujoj priklause ir as visus kontaktus turiu vienas skambutis ir busi priristas prie stulpo nuogas newykli tu mazas mano batu dydis 53 krw ir xxl drabuzei tai sakau seni dabar atsiprasai normalej arba bus problemu wisa gyvenima tau juos eis pamatysi pamatysi waikuti mazas. maldausi mano atsiprasymo..... 

nu ir ka kad daktaris neko nereiske cia isvis, kas tu krv per meskinas xxlx drabuzeis gi pabegsiu tesiog no tave o poto dar i kojas pasausiu galesi gulet ir rekt prie prienu maxes. tu pazek isvis ape savo ta henriga daktara

gunna_ozys.jpg

Redaguota nario Folermis_Ziki

hoode.jpg

Nuoroda į atsakymą

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...