Kazys_Geguzis Paskelbta Vasaris 9 Dalintis Paskelbta Vasaris 9 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Kazys_Geguzis 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Jake_Willson 3. Priežastys: Draudžiama naudoti /vheal, /vfix, /vt, /get šaudymo(si), grobimų, plėšimų metu (įskaitant, grįžimui atgal į susišaudymą). 4. Vaizdinė medžiaga: https://medal.tv/games/gta-v/clips/jF1wbu3zAETZeGYIm?invite=cr-MSxCTFcsMzAzMDQ4MjUxLA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jake_Willson Paskelbta Vasaris 9 Dalintis Paskelbta Vasaris 9 Nematau susisaudymo, cia buvo saudymas i vienus vartus, esant surakiintam pareiguno, tai nezinau uz ka cia turetu mane bausti, bet still, lmg yra lmg, laukiam atsakymo. Gerumu reikia tikėti, bet ne jo tikėtis! Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kazys_Geguzis Paskelbta Vasaris 9 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 9 Buvo saudoma i mano transporta. Gindamas savo turta tave saudziau. O buvai surakintas pries antro suvio isovimo. Negana to po /vtm panaudojimo pradejai i mane saudyt : ) Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Vasaris 11 Dalintis Paskelbta Vasaris 11 Priimta. Pasikartojus nusižengimams bus anuliuota VIP narystė. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai