Aura_Oreo Paskelbta Vasaris 9 Dalintis Paskelbta Vasaris 9 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Aura_Oreo 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Gugis_Fanta 3. Priežastys: Stovėjau krūme privažiavo nušovė, nors nieko nepadariau blogo, po kelių sekundžių brabuso nebėra. 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/ak1xkl /dmg lentelė ir info su brabuso suboominimu: https://imgur.com/a/rxy9BdP Prašau gerbiamasis administratoriau įkelk įrodymus, kad tuo laiku buvai kitur, o ne prie mano brabuso. Nes susišaudymo metu aš negaliu daryti /vtm kad matyčiau, kas naikino mano brabusą. O @Max_Tosha pažiūrėk logus, ar administratorius nepadarė tuo metu kažkurio /vt tuo metu, nes jei ne jis turėjo būti toj vietoj kur ir susprogo brabusas. Redaguota Vasaris 9 nario Aura_Oreo Tony_Ivey, Eimis_Gta, Kazys_Geguzis ir 17 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 1 17 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Vasaris 9 Dalintis Paskelbta Vasaris 9 Nušoviau tai nušoviau, parašei civilių pareiškimus... Tavo brabuso nenaikinau, nužude išvažiavom. Aura_Oreo sureagavo į tai 1 Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mark_Stevenson Paskelbta Vasaris 10 Dalintis Paskelbta Vasaris 10 Atsiprasau, kad kisuosi, bet tavo pacios įrodymuose matosi PASKUTINIS MASINOJE SEDEJAS YRA Zigmas Kelias, tad pagal ideja tavo masina buvo atrakinta pati kalta kad neuzsirakinai, o del SAUDYMO yra pareiskimai ir policijos departamentas skirtas. GERO VAKARO, tiesiog isiterpiu i detales Policijos Departamento Pavaduotojas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Vasaris 11 Dalintis Paskelbta Vasaris 11 Atmesta. Neįžvelgiu ADMIN nario nusižengimo. ADMIN narys paaiškino savo sprendimą. @Mark_Stevenson pateikė savo įžvalgą. Ačiū. Mark_Stevenson sureagavo į tai 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai